2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Erikinnn canimm yaa ins herşey gönlünce olur bencede normal dene ins acilman olur da hemencik olur ...baska bi dr da git iyi düşünmüşsun kuzum rabbim yardımcin olsun

Hepinize tek tek tesekkur ederim canlarim allah razı olsun...

Benim gogus uclarim acımaya başladı uç var ama ucla ememiyor oglum daha... Lansinoh suruom da ne olacak böyle bilmiyorum

Canım ayni durum bende de var göğüs ucu al hemen onunla dene ben onu akil edene kadar 2 gun emziremedim yavrumu goguslerim de mahfoldu bu arada derhal aldir onunla emzir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar normal doğum yapalı bir hafta oldu doktor bir hafta sonra gel dedi
gidince neye bakıyor , dikişlere mi
bide bebegide götürmek gerekiyormu

Hastanenin çocuk Dr u 1 hafta sonra göreyim demedi mi? Kilosuna sariliga falan bskmasi lazim bisi cagirmisti

Sezeryan olan bacilar bandaj çıktıktan sonra evde kaç gün kendiniz batikonla pansuman yaptınız...

Benim yapistirma oldu hicbisey yapmadim o yuzden

Kizlar surekli bi agrim var adet agrisi gbi sadece arada kasilma gibi oluo kasiklarima vuruo o canimi cok yakio onunmu dk sini tutmam lazim o birz dayanilmaz oluo oda sanirim yirmi dkda bi gelio szce dogum ne zaman olur

Kızlar benim kızışım bugün 15 günlük oldu doğduğu günden beri gazı çok kötü kokuyo sizde böyle bişey varmı

Çürük yumurta gibimi kokuyo :) benimki öyle hele kakasi, benden habersiz ne yiyosun oğlum sen diyorum

Merhaba guzel anneler. Sizin de bebisiniz kusuyor mu. Bugun benim oglum inanilmaz kusuyor durmadan da emiyor sustamiyoruz uyutamiyoruz da. Bir de siz yastiksiz mi yatiriyorsunuz. Benim doktorum ince bir yastikta yatabilir dedi

Canım bazen sütün fazlasını kusuyo benimki ama fışkırır tarzda değil bide yastık kullanmıyorum ben isytersen boğulma önleyen yastıklar dan kullan onlar çok ince

Hangi marka uc kulkaniyosun canim.

Galaxy Note 2

Hepinize tek tek tesekkur ederim canlarim allah razı olsun...

Benim gogus uclarim acımaya başladı uç var ama ucla ememiyor oglum daha... Lansinoh suruom da ne olacak böyle bilmiyorum

Hicranim 3-4 gün idare edicen cnm dayan benimde fena oldu kanadı hatta şimdi pek acimiyo alıştık ..bide hakiiki zeytinyağı sur cok iyi geliyo daha
Benim yapistirma oldu hicbisey yapmadim o yuzden

Benimki de yapıştırma cnm

Merhaba guzel anneler. Sizin de bebisiniz kusuyor mu. Bugun benim oglum inanilmaz kusuyor durmadan da emiyor sustamiyoruz uyutamiyoruz da. Bir de siz yastiksiz mi yatiriyorsunuz. Benim doktorum ince bir yastikta yatabilir dedi

Bize doktor basi yüksekte olsun meyilli bi yerde yatir yedikleri agzina gelmesin dedi.. Annemde boğulma önleyici yastik diye birşey almus geniş bi sünger bas kismi yuksek iki yandda destek var onla yatiriyoruz

Kizlar emzirirken yiyip içme diyen oldumu size? Su yada cay icsem nolur :) bi teyze içilmez dedi diye icemiyorum hicbisey ama saatlerce emiyo benim sıpa

Kizlar emzirirken yiyip içme diyen oldumu size? Su yada cay icsem nolur :) bi teyze içilmez dedi diye icemiyorum hicbisey ama saatlerce emiyo benim sıpa

Banads icme dediler kavruluyorum susuzluktan süte gecermis dediler nasil oluyosa.

Galaxy Note 2

Banads icme dediler kavruluyorum susuzluktan süte gecermis dediler nasil oluyosa.

Galaxy Note 2

Ben iciyorum su da ictim bitki cayi da ictim.bisey olmadi. Ama insan tedirgin oluyo bebegin ustune dokerim diye, oyuzden icilmez diyo olabilirler

Masallah konular bebek uzerine rabbim saglik sihhat kolayliklar versin.kizlar tek dogurmayan bn kaldim sanirim.sabah 8.15 te sezeryanm kismetse.kuzucukla ilk bulusmamizi yasayacagiz.3. Kuzum ama hepsinin yeri heyecani farkli sanki ilk gb dualarinizda bnide unutmayin cok ihtiyacim var herkesi ALlaha emanet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…