Benim hic acilmam yokmus.rahmin yumusak degil dedi.suni sanci tutmaz ama istersen veririm tatmin olman icin dedi.cumaya kadar bekle istersen ama en gec cuma almam lazim dedi.kendi dogmazsa suni de tutmaz buyuk ihtimal o zaman sez.yaparim dedi.moralim cok bozuk.aglamaktan helak oldum.
Canim benim neden agliosunki ikinizde sagliklik olun onemli olan o degilmi bence dr na güven eger tutmaz diosa suni sanci sakin alip o aciyida cekme sonucta onemli olan bebegin ve senin sağlığın cokta gec kalma kuzum ozaman
Nasıl ya benim de çok kalindi rahmim hatta ebe her açıklık muayenesinde allah allah ne kadar sert dedi durdu hatta hatta hiç yumusamuyor bu dedi . ama dr.um hiç sezeryan demedi önemli olan kendini sikmamak sancı gelince ben hep sanki gül yaprağı gibi rahmimin açılmasını düşündüm zaten 8cm olunca da doğum yaptım. Aglama suni kötü bir şey değil tek sorun sancılar normal sancı gibi dk aralıklarla gelmiyor art arda geliyor nefes aldirmiyor bu da yoruyor vücudu .sen bilirsin canım kendine guveniyorsan suni al ama bir de su yönü var ki suji alıp iyice yorulup sezeryana alabilirler olnuyor diye.keske dr.un cesaretlendirse normal için.
Hemen yapar yapmaz yikamadim tabiki ertesi gun yikandim caniim..nasil boydan boya kesilmis ayy ciddimisin..? Benimki belli belirsiz bir cizgi ve 8 cm bisi..sen gozunde abartiyorsundur seninkide minik
Kizlarrr nerelerdesinizzz doguran topigi terkediyorrr aaaa ara sira olsa ugrayin yahuuu..
Alicam suni sanci.yuzde 1 bile sans varsa cekmeye raziyim.ben elimden geleni yapiyimda sonuc sezeryan olursa Allahtan geldi derim..
Insallah canim.nolur dua et banaişte bu tam da sana bunları yazacaktım canım kesinlikle dene şansını en azından içinde kalmaz ben elimden geleni yaptım dersin ben normal doğurdum isteyen herkese allahım normal doğumu nasip etsin inşallah o kadar muhteşem bir şey ki doğurduktan sonra bütün acılar bitiyor sana da onun hazzını yaşamak kalıyor inşallah hakkında en hayırlısı olur ve kolayca doğurursun
Insallah canim.nolur dua et bana
Sezeryan olan bacilar bandaj çıktıktan sonra evde kaç gün kendiniz batikonla pansuman yaptınız...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana mi uzun gelsi acaba kız ne bilem içe çökmüş bi tuhaf kulum da tombul olmuş haha ...
Ayy cnm yaa bu bebisler bi harika dostum kız benim bebek uyurken gözlerim düşüyor uyumak istiyorum yaaa gece de uyudum gerci ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah canim.nolur dua et bana
Herkese hayirli mutly gunler saglikli bebisle r hayirli dogumlar ins:)
SEVGI masallah bebisine canım ya ALLAHim esirgesin kuzuyu.
Erik kafana takma bende suni sanci aldim cok sukur 3 Satte 8cm acilmam oldu doguma girdim hafif sancim vardı benim ve bir cm aciklik bir saat suni sanci aldim acilmam olmadi artik dayanamiyordum sezeryan olayim dedim tekrar kontrol ettiler yumusama var dediler önemli olan yumusama dedi aradan bir saat gecmedi 8Cm dedi doktor cok sevindim hic acilmayacak saniyor insan ama acilir canim takma kafana bir saat suni alırsın baktılar yumusama olmuyor o zaman sezeryan olur takma kafana hayırlısıyla dogsunda cnm
etmez miyim hiç dualarımdasın canım inşallah istediğin şekilde hayırla ve sağlıkla alırsın kuzuşunu kucağına
Bende senin gibi dusunuyorum bitanem.yazdiklarin icin coook tesekkur ederim sonuna kadar normal dogumu zorlicam.bana o kadar moral oldun ki..ben raziyim cekerim sanciyi Allahtan geliyo hersey.ben direnirim sonuna kadar sonunda sez. Varsa da yapcak bisey yok.peki bisey sorcam sanciyi ne kadar süre aldiktan sonra ilk acilma gerceklesti?toplamda kac saat suni sanci aldin?
Ben doguma kadar suni aldim yaklaşık 5saat ama son bir saat yordu beni diğerleri adet sancısı gibi. Nstye bağlı olmadigimda devamli yürü ve sanci gelince iki elini duvara koy bacaklarını dizlerinden kir ve kaka yapar gibi ikin canım nefesini tut ceneni boğazına daya ve sanci gidenen kadar ikin bu çok faydalı oluyor.zatwn 2cm açıklıkla gitmistim iki saate acilmam başladı benim.
Doktor hic acilmanda yok yumusamanda dedi.ondan yapabilceni dusunmuyorum dedi
Herkese hayirli mutly gunler saglikli bebisle r hayirli dogumlar ins:)
SEVGI masallah bebisine canım ya ALLAHim esirgesin kuzuyu.
Erik kafana takma bende suni sanci aldim cok sukur 3 Satte 8cm acilmam oldu doguma girdim hafif sancim vardı benim ve bir cm aciklik bir saat suni sanci aldim acilmam olmadi artik dayanamiyordum sezeryan olayim dedim tekrar kontrol ettiler yumusama var dediler önemli olan yumusama dedi aradan bir saat gecmedi 8Cm dedi doktor cok sevindim hic acilmayacak saniyor insan ama acilir canim takma kafana bir saat suni alırsın baktılar yumusama olmuyor o zaman sezeryan olur takma kafana hayırlısıyla dogsunda cnm
hc yapmadm gerek yok ddi dr bandajimi doktr acmisti zaten hemen dusta aldim alabilirsin demisti
Bu sipalar buyudukce uyku sureleri azaliyor sevgicim benim oglanin pir pir acik gozler esimi bekliom her aksm grlsinde iki is yapayim biraz uyuyayim diye..
Senin doktorun pek normal dogum taraftari degil bence canım benimde acilmam yoktu gunduz aksama lekem geldi bir cm acildi ama gunduz doktorumla görüştüm suni sanci icin dedi biraz veririz acilma olmadi sezeryan dedi son dk ya kadar hep normal dogum dedi sana aksama kadar suni sanci vermeyecem rahminin durumuna gore bakacaz dedi rahatlatti beni.seninde denemeden sezeryan demesi tuhaf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?