2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
insallaaaaaah. rabbim sanada hayirli dogum nasip etsin. sabahi bulmadan dogum olur insallah cok zor dayaniyorum sancilar 80 i asiyo. acilmam da yavas hayirlisi insallah bunuda atlaticaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende insirah suresini oku.belki yardimci olur.bide simdi wc de benden parca gibi bisey düstü.sende de oldu mu?akintidan daha kivamli ama cok kati degil.bu sancilarin sonunda kucagina bebegini alcaani dusunerek cek sancini..rabbim sabir versin cnm.

acilmama bakildiktan sonra oldu bende de. rabbim yavrularimizi korusun

Canim benim inşallah bebeğini sağlıcakla kucagina alirsin. Sabret onca ay sabrettik. Bişey kalmadı. Sancilarin geldiğinde burundan derin nefes al ona kadar say yavas yavas nefesi geri ver duduaklari buzerek.

kizlar zorlu bir sanci surecinden sonra kizimi kucagima aldim saat 5:43 te dunyaya geldi 3 kg ama boyunu bilmiyorum en yakin zamanda hikayemiz ve fotomuzla gelicez :)

Canimmm gozun aydinnn Allah saglikla buyutmeyi nasib etsin
hosgeldin gaz, pisik, cis, kaka konusmaya

kizlar zorlu bir sanci surecinden sonra kizimi kucagima aldim saat 5:43 te dunyaya geldi 3 kg ama boyunu bilmiyorum en yakin zamanda hikayemiz ve fotomuzla gelicez :)

Gözün aydinn allah saglikla büyütmeyi nasip etsin

Canimmm gozun aydinnn Allah saglikla buyutmeyi nasib etsin
hosgeldin gaz, pisik, cis, kaka konusmaya

hosbulduuuuuuum. sükürler olsun :) amin canim benim kiz ac dogdu dikisten sonra hemen emzirdim sutum olmasada felaket emiyo ac kalmis kizim karnimda resmen.

Kizlar dua edin simdi gidiorum hastaneye dun 2cm di acikligim simdi noldu blmiorum 20dkda bir gelen sancilarim var ins olmustr braz daha acilma cok dua edin

hosbulduuuuuuum. sükürler olsun :) amin canim benim kiz ac dogdu dikisten sonra hemen emzirdim sutum olmasada felaket emiyo ac kalmis kizim karnimda resmen.

Benmki de oyleydi minnacik sey ama yapismisti hemen gogsume ) masallah prensesine emsin bol bol sutun de gelir insallahh cogalir.

Gunaydin herkese..ben hala dogurmadim gordugunuz gibi..ama dunden beri akintim kahverengi.simdi kalktim yine bariz belli sekilde kahverengi yani kanli bi akintim var..bide sanki sol bobregim agriyo. Bi an once bende kurtulsaydim.cok yoruldum cok..

Canim gozun aydin..kurtuldun.allah sanada bebeginede saglikli uzun ömür nasip etsin.

Gunaydin herkese..ben hala dogurmadim gordugunuz gibi..ama dunden beri akintim kahverengi.simdi kalktim yine bariz belli sekilde kahverengi yani kanli bi akintim var..bide sanki sol bobregim agriyo. Bi an once bende kurtulsaydim.cok yoruldum cok..

Canimmmm cok bunaldin biliyorum ne desem bos gelcek sana, ama suna emin ol, bebegini kucagina aldiginda boyle bisy icin ne kadr beklesem azmis diyeceksin. Oni koklayacagin ani dusun ve stres olup da bebegini se strese sokmamaya calis nolur cok az kaldii

Sagol özgecim aama artik hergun bi ay gibi geciyo bana.Nasil bi duygu soylediklerin anca yasayinca anlayabilcem sanirim.

Gozun aydin canim saglikla buyut evladini insallah...

Tatlim az kaldi valla bi kac gun falan dayan...

Gunaydin kizlarr zombi gibiyim resmen gaz sancimiz var uyku falan uyumadik care bulmus olan varmi bu gaz sancisina...olmadi doktora gidecegiz..

tek degilsin canim.bende varim.halen bekleyen 39+0 olduk bugun.oglum tam 40 mi bekliyo ne yapiyo bilmiyorum ki ne sanci var ne agri birden gelcek sanirim hic beklemedim anda biraz daha sabir.demekten.baska.care gozukmuyo malesef

Allah kolaylik versin cnm

tek degilsin canim.bende varim.halen bekleyen 39+0 olduk bugun.oglum tam 40 mi bekliyo ne yapiyo bilmiyorum ki ne sanci var ne agri birden gelcek sanirim hic beklemedim anda biraz daha sabir.demekten.baska.care gozukmuyo malesef

Cnm 40+3 um.sabrim kalmadi artik.bugin sabahta kanli akintim daha dogrusu kahverwngi akintim oldu onun disinda hafif sancim var okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…