2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm 40+3 um.sabrim kalmadi artik.bugin sabahta kanli akintim daha dogrusu kahverwngi akintim oldu onun disinda hafif sancim var okadar..
bu bebekler.cok nazli olacak.sanirim bizi bu kadar beklettiklerine.gore saglikli bi sekilde dunyaya gsinlerde.biraz daha bekleriz ne yaplim omur boyu orda duracak degiller ya bende bugum kintrole gidecem bakalim ne dicek doktir

Biz de aynı tutamiyor avent silikon göğüs ucu ile emiyor.arada veriyorum ucsuz ama cekiuor uc kacinca deliriyor :)

Masallh ona.kaka yapımı nasıl kaka yapmiyorsa kokar cnm.

Aynen cnm çok seyrek yapıyo günde bir sefer yada bi gün durup bi gün yapıyo yaptınmı da öyle kabız gibi filan değil şükür iyi yapıyo sanırım ondan dolayı çünkü yediğim içtiğimden olsa ilk günden beri mi üşüttüm hemen çokda dikkat ettim zaten

Bebegin sadece anne sutu mu aliyor. Gunde 1 kere kaka yapmasi cok az degil mi:26:

Gözün aydııın:) hayırlı evlat olsun canm

kizlar zorlu bir sanci surecinden sonra kizimi kucagima aldim saat 5:43 te dunyaya geldi 3 kg ama boyunu bilmiyorum en yakin zamanda hikayemiz ve fotomuzla gelicez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsun.maşallah size

Sevgili temmuz anneleri bebeklerinize birer birer kavuştunuz ve kavuşuyorsunuz , herkese hayırlı doğumlar ve bebeklerinize upuzun sağlıklı ömürler dilerim , ben ağustos annesi olucam inşallah...sizlere bi sorum olcak cevap verirsrniz çok sevinirim..ben 35.haftamdayım ama bebeğimin gelişimi 37.haftada, iki hafta önden gidiyor, karnım da aşağı indi 4-5 gündür aşağıda, bayram tatilinde doğurmaktan çok korkuyorum çünkü doktoruma ulaşamayabilirim...sizce karnı aşağı inmiş biri ne kadar zaman sonra doğurur?????çok panik durumdayım...bu arada kan sulandırıcılar kullanıyorum ani bi doğum olmaması gerekiyor...

Günaydın annisleerrrrrr çocuk dr sariliktan suphelendi kan aldilar sonucu bekliyoruz ins bisey cikmaz da taburcu olcaz ins dua edin

oyy masallahhh pasaya banada benimki 200,300 gr daha azdır diye geliyo usgleer hep fazla çıkıyor cunki....

Oyy sevgimmmm ya bende oglusumu ozledim gozum hep miniklerde acaba benimki nasil diye bugun bi aglayasimm vaar ki sorma

Ağla kız açılırsın bu hamilelik sonrasın da da lohusalıktan kaynaklanıyor ama hiçran varya doğsun anlayacaksın şuan daha rahatımı diyeceksin gece uykuları meme uçlarının acısı emdimi emmedimi doydumu açmı ömür süt yapar bümü iyi gelir :) kız yat dinlen oğlanı da huzursuz etme orada rahat şuan istediği zaman gelir zaten daha zamanı da var sıpanın :)

Merhaba dr.alttan muayene etti mi ettiyse su tarihte diye söyler zaten acilma var mi bebek inmis mi
Kizlar suan hastanedyim suni sanci vrdiler cok agrim var 4cm olmus dua edin kizlat
Hado gözün aydın 4cmdwn sonrası çabuk açılıyor bol yürü sicak su tt orana.

koz hocran dogurdu ya:)

Günaydın annisleerrrrrr çocuk dr sariliktan suphelendi kan aldilar sonucu bekliyoruz ins bisey cikmaz da taburcu olcaz ins dua edin
Ciksa da 18 üzeri olursa hastaneye alırlar korkma bol emzir sen.sarilik olmayan bebe yok gibi. Sen nasıl oldun dikisler ne alemde

Cnm allah saglikla kavustursun yavruna.benim karnim da cok erken asagi düştü ve bizde 2 hafta onden gidiyorduk.son 1 ay kala dahada asagi indi ama inanki sezeryan olmasaydim sanirim dogmazdi hicbir belirti uoktu sadece karnim asagidaydi.bence panik yapma ne zaman isterlerse o zaman gelir bebeisin.

Galaxy Note 2

Cuma günü kontrolüm var canım , açılmam sancım yok şimdilik çok şükür..
Canım çok sağol içim rahatladı , karnım aşağı düşse de doğum hemen olmayabiliyor yani çok güzel , şu bayram tatilini atlatayım da sonra istediği zaman gelsin oğlum, çok sağol..

Kizlar bi karar aldim.benim doktor beni sez. Yonlendirmeye calisiyodu ya.dusundukce sinirleniyorum iki gundur agliyorum.bnm kuzenim arastirma hastanesinde hemsire hemde kadin dogumda.dedi ki bana abla gel muayneni yaptiriyim burda gunun gectigi icin yatis yaparlar zaten sana dedi.en son care biz sez. Yapioruz dedi.2 gun suni sanci veriyoruz gebelere dedi.dusundum mantikli geldi.o kadina para kazandirmakta istemiyorum.hem devlet hastanesinde icim daha rahat olcak.kuzenim tek kisilik oda da ayarlicak..anlicaniz yarin gidip yatcam hastaneye..

Merhaba anneler ve anne adaylari.benim size bi sorum olacak satima gore 35+1 olmam gerekiyor bugun doktora gittim 36+6 cikti bebegim 3 kilo.kasilmalarimda var ama nstde sanci cikmadi.doktor agustos 1 de sezeryan tarihi verdi.ama benim ilk hamile oldugumu ogrendigimde normal dogum tarihim 25 agustostu bu tarihe gore cok erken almiyormu sizce bebegi.ama gelisimine gore alicaz dedi.simdiki normal dogum tarigi 14 agustos cikiyo bizim kiz biraz aceleci galiba onden gidiyor.sizce 1inde aldirayimmi yoksa 1o unimi bekleyeyim.

Tanıdık varsa devlet en iyisi pasalar gibi bakarlar sana da bebişe de.iyi karar almışsin

hosbulduuuuuuum. sükürler olsun :) amin canim benim kiz ac dogdu dikisten sonra hemen emzirdim sutum olmasada felaket emiyo ac kalmis kizim karnimda resmen.

Hayirli ugurly olsun canim bebisin darisi bekleyenlere olsun ins.
Nasilda biliyorlar dogar dogmaz memeyi nede tatli oluyor lar yarabbim bizimkide ac doğmuştu hemen memeyi aramisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…