2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Neden normal düşünmüyorsunuz
Silikon göğüs ucunun temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar?
Ben arada sıcak su ile yikoyorjm arada bir tasa kaynamis su koyup icine atıyorum bi de kaynatmistim bi kere gemelde sıcak su ilw yikiyorim

Ben arada sıcak su ile yikoyorjm arada bir tasa kaynamis su koyup icine atıyorum bi de kaynatmistim bi kere gemelde sıcak su ilw yikiyorim
Ben de dün sıcak su ile kaynattım canım ama üzerinde süt lekeleri kaldı dalga dalga. Bakteri ürer bu sıcakta Hiç içime sinmedi. Bugün de biraz deterjanla yıkadım sonrada uzun uzun kaynattım ama her seferinde böyle uğraşamam ki

oooh mis kendini üzdüğüne değmez canım valla en iyisi olmuş. tamam artık şimdi git uyu hem de döne döne iki üç gün sonra bu uykuları çok arayacaksın mesela ben hem uykusuzum hem de açım benim tosbik bal peteğim gözümün nuru izin vermio kucağımda uyuyor şimdi bıraksam kıyamet kopar :'(

Cnm ins hakkinda en hayirli olan neyse o olur rabbim yardimcin olsun ne olur kendini strese sokma yavrunda etkilenmesin zor belki ama kac ay sabretttik ins sonu guzel olacak bende doktora kizip devlette dogum yapma karari aldim tanidik varsa inan ozelden bi farki olmuyor bende hergun bi umutla kalkiyorum kizim donmustur diye ama yok anladimki biseyi cok istemeyeceksin ustune dustumu olmuyor benimde bugun 39+0 ama ne agri ne sanci hic sanki zaman durdu rabbim ins hepimizi dardan kurtarsin kib aeol

En iyisini yapmışsın araştırma Hastanesi iyidir hemde kuzenin varmış ooo süper olmuş. .inşallah hayırlısiyla normal doğumla alırsın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Tanıdık varsa devlet en iyisi pasalar gibi bakarlar sana da bebişe de.iyi karar almışsin

Bugun gittim yine doktoruma.dun bana acilman yok rahmin sert dedi suni tutmaz desi.bugun alttan yine muayne etti 1 parmak acilman var dedi.ama bu seferde kafa gelisini begenmedim dedi.artik tamamen kararimi verdim yarin ola hayrola..

Tanıdık varsa devlet en iyisi pasalar gibi bakarlar sana da bebişe de.iyi karar almışsin
Evet kuzenim var hemde kadin dogum servisinde.bana tek kisi oda ayarlicak.pasalar gibi sancimi cekicem.yinede olmazsa kismet dicem..
Yerim ben onu..tek dogsunlar saglikli olsunlarda uyumasakta olur
Ozelde karslarindaki insana yoluncak tavuk olarak bakiyolar.bnmde yarin hersey belli olcak sabahtan gidicem muayneye.acilmam baslamis bebegimin kafasi asagida neymis 1 parmak acikliktan kafa gelisini begenmemis...bana ilk deneyimimde cok guzel tecruube oldu bundan sonra Allah kismet ederse hep.devlete gidicem..giderim 2 gun suni sancimi cekerim eger doguramazsam sez. Olursa en azindan icim rahat olur.inan bebegim seninki gibi donmemis olsaydi bu kadar kafama takmazdim.cunku yapcak bisey yok.ama yapcak biseyler varken doktora guvenememek ayri bi sikinti verici..

Kizlatmrr oglumu doktora goturdum bu gun gaz sancarimiz var geceleri fln cok yorucu yavrumda aci cekio fitil verdi doktor..nasil kullanacm fitili ya cani acimazmi bisey diyin kullAnan varmi bebisine?

Neden normal düşünmüyorsunuz

3.lu taramamda sikinti cikmisti bebegi riske atmak istemiyorum.ayrintili ultrasonda bisey cikmadi ama genede riske atamam.bide idrar enfeksiyonum var oda bebege gecebilir.bide belimde iki yerde fitik var oda riskli bi durum yani normali cok isterdim ama kismet boyleymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…