2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet cnm sadece anne sütü alıyo walla emmesi filanda güzel kilo alımında iyi ama seyrek yapıyo işte o

canım çok şaşırdım günde birkere acaba hipotirodi yüksek olduğu için mi az yapıyo ben dün çock doktoruna götürünce kakasını ne sıklıta yapıyo diye sordu hemen.

yada benim sıpamı çok yapıyo altını her açtığımda kakası oluyor

Canimmm birilerinden dogru bisey yaptigimi duymak icimi coook rahaatlatiyo

hakkında hayırlısı canım ama bencede doğru bir karar vermişsin ben özelde yaptığıma çook pişman oldum doğru dürüst ilğinmediler bile arkdaşım devlette yaptı öve öve bitiremiyor inşallah sende rahatça doğrursun

Insallah canim insallah verdim bi karar bakalim.dualariniza ihtiyacim var.yarin sabah yatisim yapilcak.hemen suni takarlar dedi kuzenim.yazarim yine buraya

Silikon göğüs ucunun temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar?

Çeşmede sicak su ile yikiyorum günde 1 kerede cezvede su kaynatip birkaç dakika kaynatiyorum. Arada bi emzigunide kasigida atiyorum kaynar suya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uçla emziren anneler, ucu kullanırken elinizle sıkıyor musunuz göğsünüzü?

Yada ucu nasil takiyorsunuz? Uzun kisimlari sağa sola mi bakiyo? Ben boyle takiyorum elimle sıkmaya başladığımda yamuluyo bende sıkmıyorum..

kizlar zorlu bir sanci surecinden sonra kizimi kucagima aldim saat 5:43 te dunyaya geldi 3 kg ama boyunu bilmiyorum en yakin zamanda hikayemiz ve fotomuzla gelicez :)

Canim gozun aydin :) ve gecmis olsun sukur kavusturana.. Sana ve kızına Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin.

Selamlar kizlar
Bugun 4e kadar gaz sancisi yasadim. Kabus geri dondu resmen perisan oldum. Aglatti resmen sanci.
Sizde de sonradan oldumu bu sanci?

Selamlar kizlar
Bugun 4e kadar gaz sancisi yasadim. Kabus geri dondu resmen perisan oldum. Aglatti resmen sanci.
Sizde de sonradan oldumu bu sanci?

Canim bazen bana oluyor ama geçiyor kisa sureli.ama sürekli bi gaz problemi var ztn bende.kabizda oldugum icin cok kötü oluyor.bu sicakda annem giyin diyor ama giyinemiyorum bu yuzdende hergun karnim agriyi

Galaxy Note 2

Canim bazen bana oluyor ama geçiyor kisa sureli.ama sürekli bi gaz problemi var ztn bende.kabizda oldugum icin cok kötü oluyor.bu sicakda annem giyin diyor ama giyinemiyorum bu yuzdende hergun karnim agriyi

Galaxy Note 2

ebrucum bende de tam aksi ishal modundayım. taşınmaktan bıttım ustelık kayısı vs. gaz gıderıcı bıseyde yıyemıyorum daha beter olucam dıye
şaşırdım kaldım cok fenaymış bu gaz sancısı. ılk günler böyle agır yasamadım ya nerden hortladı bu sımdı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…