canım çok şaşırdım günde birkere acaba hipotirodi yüksek olduğu için mi az yapıyo ben dün çock doktoruna götürünce kakasını ne sıklıta yapıyo diye sordu hemen.
yada benim sıpamı çok yapıyo altını her açtığımda kakası oluyor
hakkında hayırlısı canım ama bencede doğru bir karar vermişsin ben özelde yaptığıma çook pişman oldum doğru dürüst ilğinmediler bile arkdaşım devlette yaptı öve öve bitiremiyor inşallah sende rahatça doğrursun
hakkında hayırlısı canım ama bencede doğru bir karar vermişsin ben özelde yaptığıma çook pişman oldum doğru dürüst ilğinmediler bile arkdaşım devlette yaptı öve öve bitiremiyor inşallah sende rahatça doğrursun
Insallah canim insallah verdim bi karar bakalim.dualariniza ihtiyacim var.yarin sabah yatisim yapilcak.hemen suni takarlar dedi kuzenim.yazarim yine buraya
canım çok şaşırdım günde birkere acaba hipotirodi yüksek olduğu için mi az yapıyo ben dün çock doktoruna götürünce kakasını ne sıklıta yapıyo diye sordu hemen.
Bilmiyorum ki acaba onunlamı alaka lı ki((( sana ne dedi doktor cnm
kizlar zorlu bir sanci surecinden sonra kizimi kucagima aldim saat 5:43 te dunyaya geldi 3 kg ama boyunu bilmiyorum en yakin zamanda hikayemiz ve fotomuzla gelicez :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bazen bana oluyor ama geçiyor kisa sureli.ama sürekli bi gaz problemi var ztn bende.kabizda oldugum icin cok kötü oluyor.bu sicakda annem giyin diyor ama giyinemiyorum bu yuzdende hergun karnim agriyi
Canim bazen bana oluyor ama geçiyor kisa sureli.ama sürekli bi gaz problemi var ztn bende.kabizda oldugum icin cok kötü oluyor.bu sicakda annem giyin diyor ama giyinemiyorum bu yuzdende hergun karnim agriyi
ebrucum bende de tam aksi ishal modundayım. taşınmaktan bıttım ustelık kayısı vs. gaz gıderıcı bıseyde yıyemıyorum daha beter olucam dıye
şaşırdım kaldım cok fenaymış bu gaz sancısı. ılk günler böyle agır yasamadım ya nerden hortladı bu sımdı bılmıyorum