2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Valla mübarek ne anne sütuyms her derde deva maşallah.. bizde iki günde bir yıkıyorduk ama hergün yikayayim bari yatmadan önce yıkıyorz bizde gece rahat yatiyo çocuk .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim gece rahat yatar ben hem sabah hem gece yikiyorm..bide cok kalin giydirme ben kundaga falan sarmiyorum hic oyle rahatca yatio...sutun yetiomu canim mama verdin mi?

Masallah diyerek baslayim....ben sadece incir kaynatip iciyordum bu gun senin dedigin gibi kaynattim insallah ise yarar canim sutum var ama az mamada veriyorm ama sadece sutum yetsin istiyorm. Posasini yiyemem ama sanirim saol canim simdiden.

Evet canim gece rahat yatar ben hem sabah hem gece yikiyorm..bide cok kalin giydirme ben kundaga falan sarmiyorum hic oyle rahatca yatio...sutun yetiomu canim mama verdin mi?

Cok şükür cnm sütum yetiyo maşallah hele geceleri lıkir lıkır iciyo doyuyo yavru kusum

Kızlar göbeğinde ki kahverengi çizgi olanlar doğumdan sonra ne oldu orası azaldı mi gitti mi Bnm karnım kapkara yaa sinir bozuyor

Canim bir zarari var mi bilmiyorum. Ama icine sinmiyorsa evdw kendin yap. Ben bazen kendimde yapiyorum evde icine bir ikide limon atıyorum ohh mis gibi oluyor.
Doktoruna bir sor istersen.

Sinemim sütün gelmedimi halaa.goguslerinde bi rahatsizlik hissediyomusun.bazen süt kanallari felan tikali olabiliyormus.tam bilmiyorum ama böyle birsey duymustum.

Galaxy Note 2

Yok ebrucum kac gun oldu denemedigim sey kalmadi ama gelmiyor. Artik pek umudumda kalmadi.

Cnm ne kadar oldu senin bebis.aylik kontrole mi gittin.

Galaxy Note 2

Evet bugun 1 ayligiz :)

Canım bu önerin o kadar işe yaradı kii öok teşekkür ederim. Artık oğlumu gülümseyerek, onunla konuşarak emzirebiliyorum. Bi de kalkan da kullanıyorum ben

cok sevindim :) bu yağ bütün yara izlerine de faydali hatta guneslenirken bile kullaniyo annem :) kalkani bende kullanıyorum o kadar canim yandi ki yara olunca korkudan kalkansiz emziremiyorum hala..

Masallah sana.. Bende Hemen deniyorum :) bide marul dedi arkadasim Esim bulursa alcak gelirken..

Son düzenleme:
Kızlar göbeğinde ki kahverengi çizgi olanlar doğumdan sonra ne oldu orası azaldı mi gitti mi Bnm karnım kapkara yaa sinir bozuyor

Benimde ayni duruyor yaa geçer ama dimi :)

Benimde ayni duruyor yaa geçer ama dimi :)

Ins c geçer diyolar ama bilmiyorm bide bn esmer olduğum için daha kara duruyor :)

Cok şükür cnm sütum yetiyo maşallah hele geceleri lıkir lıkır iciyo doyuyo yavru kusum

Benimki duruyorrr ama sadece cizgi karnim kara diil..

kizlar bisey sorcam nisan gelmesi nasil oluyo banyo yaptim cikarken sumuksu bi sekilde hafif kirmizi pembeli gibi pat diye bisey dusti oyle mi pluyo benmi panik yaptim acaba ve kasigim hafif hafif agriyo adet olacak misim gibi

Ayy duruyor hala sevgi ama heralde zaman alicak gecmesi. Bide beyaz tenliyim karnim kara alakasiz bir goruntu.
Zaten karin bolgem bir tuhaf oldu :) guleyim mi agliyayim mi bilmiyorum.. karasi bir yandan catlagi bir yandan bingil hali bir yandan (((
dr. Kontrolune gidince konusucam spor falan yapalim karni toplamak icin.

Bu sabahtan beri benim oğlumda 4 kez sulu kaka yaptı. Bağırsakları da gurul gurul. Temizliğine mi dikkat etmiyorum acaba diye endişelenmeye başladım ve her emzirmeden sonra silikon göğüs uçlarını kaynatmaya başladım. Sıvı kaybettiği için de daha çok emzirmeye başladım. Korkuyorum inşallah enfeksiyon yoktur. Dün banyodan sonra zeytinyağı sürdük tüm vücuduna hemen yağlı elini yaladı, belki de yaladığı zeytinyağı ishal yapmıştır.. Umarım öyledir(

Benimki duruyorrr ama sadece cizgi karnim kara diil..

Ne güzel ya Bnm karnım bi tuhaf valla

Haham aynen sinemmm valla nolcek halimiz Bnm çatlak yerlerime dokununca aciyo bide ama sadece karnımdakine ..cnm o karnı yok ermek veya kas haline getirenk için karın hareketleri yapmak gerekiyormus oda suan icin mümkün değil cnm netten okudum ..

ya çatlaklar cok fena cok var yag surdum bır ıkı kere ama hala karnımı sıvazlamaya korkuyorum pek suremedım.

yok canım sımdı bısey yapamayız ıc dikişler hala cok taze dr. 1,5-2 ay sonra gel demıstı o zaman sorucam ne yapılır dıye. çokta sallamamak lazım bu gobusu basımıza kalmasın. :)
once dıkısler gecsınde sağlığımıza tam kavuşalım Allahın ıznıyle sonra toplayalım kendımızı. got gobus salmış anne olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…