2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin kizlar. Minnos kalkti tekrar yatirdim.izin verirse sabah kahvesi iciyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh masallah size benimkiler izin werirse uyumak istiyorum sipa kucaqima geliyo guluyo birakiyorum agliyo:)

gozun aydin cnim zor gecmis dogumun ama prensesin sag salim yaninda

ohh masallah size benimkiler izin werirse uyumak istiyorum sipa kucaqima geliyo guluyo birakiyorum agliyo:)

Gunaydin yagmurcum :)
Tam sipalar :)) benimki gece mesaisini uzun tuttu simdi uyuyor.
Uykusu olmadiginda benim cadida aynini yapiyor. Bayag kucak istemeye bakmaya basladilar masallah :)

aynen ya kucak istiyolar kahwe dedin 2dk gozum dalmis ruyamda kahwe gordum :) onu bile icemedm cocklar saolsun:)

Merhaba.
Öncelikle Rabbim evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin.
yxliz adlı arkadaşımdan haber alamayınca onun buraya takıldığını gördüm.Sizlerin bilgisi var mı durumu hakkında?

Allah razı olsun canım gerçekten duaya ihtiyacımız var. Çok şükür bu sabah daha iyi sanki yavrum

Gunaydin kizlar. Minnos kalkti tekrar yatirdim.izin verirse sabah kahvesi iciyorum :)

Gunaydin...ayy sinemm icim gitti vallahaaa kahve fln diyince sen su an en sosyal ve keyif aldigin faaliyt yemk yiyip uyumak :) pasam uyusada wc ye gitsm mosundayim..az buyusede kahveye gelsem sana:)

aynen ya kucak istiyolar kahwe dedin 2dk gozum dalmis ruyamda kahwe gordum :) onu bile icemedm cocklar saolsun:)
Canim yaa kiyamam. :) valla yorgunluktan ruyalarimizda görüyoruz heralde yapamadiklarimizi :))

Allah razı olsun canım gerçekten duaya ihtiyacımız var. Çok şükür bu sabah daha iyi sanki yavrum
Masallah kuzuma daha da iyi olacak insallah annesi.

Gunaydin...ayy sinemm icim gitti vallahaaa kahve fln diyince sen su an en sosyal ve keyif aldigin faaliyt yemk yiyip uyumak :) pasam uyusada wc ye gitsm mosundayim..az buyusede kahveye gelsem sana:)

Gunaydin dilercim :)
Valla dunyamiz degisti aksam 9.30da yattim tavuk gibi ne kadar uyursam.kar diye malum gece nobetleri yorucu oluyor :)
Ama sabah kahvesi super oluyor ya insan ayiliyor kendine geliyor.
Dedigin gibi azicik buyuseler minnoslar bizde ucundan azicik keyif yapicaz :)
Gel kusum gel ♡

21 gun basladi doktora goturdum kolikmis oglum. Damla kullaniyorum biraz rahatlatti...rezene bi halta yaramadi gibi kimyon pek yemiyorum...

Gaz sancılarınız başladı mı kızlar? Başladıysa kaçıncı gün başladı? Bi de önlemek için ne öneriniz var? Kimyon ve rezene çayını biliyorum sadece

Gaz sancilarimiz basladi benim kiziminda 21 gunlukken basladi dr a goturdum kolikmis sap smiplex damla nurse harveys in surubunu verdi gunde 4 defa damlayi emzirmeden once veriyorum surubu da emzirdikten sonra bi nebze olsun rahatlatiyo ama gazini cikar cikar bitmiyo ben bitik durumdayim artik hic uyumuyo ayagimda sallamaktan artik bacaklarimi hissetmiyorum ne zaman gececek bu kolik midir tuvalete zor gider oldum artik uykuyu da unuttum artik nolur cabuk gecse ne zmn yaa

kızlar bırsey sorucam

reglınız kac gun surdu ? yada devam edıyor mu ?

benım bugun 18.gun hala devam edıyor ara ara azaldığı kesıldıgı oldu 1-2 gun ama faal devam edıyor hala normal mı kı acaba?

Ya kıZlar zayıflamak için bişey yapabiliyormusunuz emzirğim için çok kısamıyorum ama bol su içiyorum ekmeği elimden geldiğince yemiyorum ama 68 kiloda kaldım ya hıZla15kilo vermiştim şimdi durdu gitmiyo sanki bu 10kilo nasıl gitcek(

Aynen ne gecemiz var ne gunumuz tukendim bende damla biraz iae yariyor ama gecici iste
4 ay falan surermis...

kızlar bırsey sorucam

reglınız kac gun surdu ? yada devam edıyor mu ?

benım bugun 18.gun hala devam edıyor ara ara azaldığı kesıldıgı oldu 1-2 gun ama faal devam edıyor hala normal mı kı acaba?

Canim 25 gun oldu benimdr devam ediyor ara ara mola veriyor gibi 40 cikana kadar devam edermis zatn.

Yarın 1 ay olcak az az geliyo hala

sağol canım normal demekkı bende şüpheye dustum acaba cok mu uzun surdu dıye.

benımde 12-13 kılo hızlı gıttı sımdı durdu. bugun yesıl caya başlamayı düşünüyorum. ama ben emzıremıyorum sutum yok

Yeşil çayı içiyorum canım emziren anneler içebiliyormuş bi zararı yok diyolar senin sütün gelmedi mi canım

Ice tea içilir mi ben şimdi hamileyim canım istiyor ama içmiyorum çürük carik meyvelerden yapılıyorsa diye, biri emzirirken hiç içemezsin direk bebeğe geçer dedi...sakinca yok değil mi içmekte

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sinemim sütün gelmedimi halaa.goguslerinde bi rahatsizlik hissediyomusun.bazen süt kanallari felan tikali olabiliyormus.tam bilmiyorum ama böyle birsey duymustum.

Galaxy Note 2

Hayirli cumalar herkese, kolik olunca diski rengi degisik olurmu yada baska bir belirti olurmu acaba, birde gogus uclari icin bir formul bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…