- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Gunaydin kizlar. Minnos kalkti tekrar yatirdim.izin verirse sabah kahvesi iciyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepinize tesekkur ederim..dogumum cok zorluydu.hastaneye geldigimda 2 cm aciklik ve duzenli sancilarim vardi.dedgimi yaptim ve devlet hastanesine geldim tabi.sansima da bana prof bakti.yatis verdi.tam 20 saat sanci cektim.tarifi mumkun degil.acilmam cok yavas ilerledi.yalvardim sezeryana alin diye burda istege bagli sez. Yapamayiz dediler beklicez dediler.Kendimi camdan aticaktim.birakin cikcam ben ozele gidicem sez. Yaptircam dedim birakmadilar.acilmam yavas ve agrim cok siiddetliydi.iatemiyorum dogurmicam dedim kimse beni sallamadi20 saatin sonunda yatakta ikinmami soylediler 9 cm aciklik var diye.orada ayri bi iskence tabii.sonunda da catala goturduler hicran gibi tek seferde olmasada 7 defa ikinarak cikardim bebegimi.sonra mal oldum tabi.hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi o kadar canm yandi.Gozlerim sis aglamaktan,bogazim da aciyo bagirmaktan.ben icerde dogumhanede aglamisim annem disarda sesime kapinin onunde.Kadin da perisan olmus benm sesime cigliklarima.dikisim var tabi ama cok derin degil kolay dikmis.kac tane oldugunu bilmiyorum.kizim simdi yanimda bakip bakip hayran kaliyorum..bu arada hepinize dua ettim.
ohh masallah size benimkiler izin werirse uyumak istiyorum sipa kucaqima geliyo guluyo birakiyorum agliyo:)
Gunaydin yagmurcum :)
Tam sipalar :)) benimki gece mesaisini uzun tuttu simdi uyuyor.
Uykusu olmadiginda benim cadida aynini yapiyor. Bayag kucak istemeye bakmaya basladilar masallah :)
Bazi insanların nazari çok cabuk degiyo canim biri gelince bebegine felak nas ayetel kürsi dualarini oku sende
Canim benim cok gecmis olsun. Hemen toparlanir insallah oglusun. Insanlar nedense masallah demeyi bilmiyor. Dua edicem size canim. Sende bol bol oku.
Kahveyi ve suyu benim dr.umda söyledi. Ama ice teanin bir faydasi varmi bilmiyorum ama bende dogumdan beri cok ice tea içiyorum. Gazli icicekleri pek sevmedigimden.
Gunaydin kizlar. Minnos kalkti tekrar yatirdim.izin verirse sabah kahvesi iciyorum :)
Canim yaa kiyamam. :) valla yorgunluktan ruyalarimizda görüyoruz heralde yapamadiklarimizi :))aynen ya kucak istiyolar kahwe dedin 2dk gozum dalmis ruyamda kahwe gordum :) onu bile icemedm cocklar saolsun:)
Masallah kuzuma daha da iyi olacak insallah annesi.Allah razı olsun canım gerçekten duaya ihtiyacımız var. Çok şükür bu sabah daha iyi sanki yavrum
Gunaydin...ayy sinemm icim gitti vallahaaa kahve fln diyince sen su an en sosyal ve keyif aldigin faaliyt yemk yiyip uyumak :) pasam uyusada wc ye gitsm mosundayim..az buyusede kahveye gelsem sana:)
21 gun basladi doktora goturdum kolikmis oglum. Damla kullaniyorum biraz rahatlatti...rezene bi halta yaramadi gibi kimyon pek yemiyorum...
Gaz sancılarınız başladı mı kızlar? Başladıysa kaçıncı gün başladı? Bi de önlemek için ne öneriniz var? Kimyon ve rezene çayını biliyorum sadece
Gaz sancilarimiz basladi benim kiziminda 21 gunlukken basladi dr a goturdum kolikmis sap smiplex damla nurse harveys in surubunu verdi gunde 4 defa damlayi emzirmeden once veriyorum surubu da emzirdikten sonra bi nebze olsun rahatlatiyo ama gazini cikar cikar bitmiyo ben bitik durumdayim artik hic uyumuyo ayagimda sallamaktan artik bacaklarimi hissetmiyorum ne zaman gececek bu kolik midir tuvalete zor gider oldum artik uykuyu da unuttum artik nolur cabuk gecse ne zmn yaa
kızlar bırsey sorucam
reglınız kac gun surdu ? yada devam edıyor mu ?
benım bugun 18.gun hala devam edıyor ara ara azaldığı kesıldıgı oldu 1-2 gun ama faal devam edıyor hala normal mı kı acaba?
Yarın 1 ay olcak az az geliyo hala
Ya kıZlar zayıflamak için bişey yapabiliyormusunuz emzirğim için çok kısamıyorum ama bol su içiyorum ekmeği elimden geldiğince yemiyorum ama 68 kiloda kaldım ya hıZla15kilo vermiştim şimdi durdu gitmiyo sanki bu 10kilo nasıl gitcek(
Canim benim cok gecmis olsun. Hemen toparlanir insallah oglusun. Insanlar nedense masallah demeyi bilmiyor. Dua edicem size canim. Sende bol bol oku.
Kahveyi ve suyu benim dr.umda söyledi. Ama ice teanin bir faydasi varmi bilmiyorum ama bende dogumdan beri cok ice tea içiyorum. Gazli icicekleri pek sevmedigimden.
sağol canım normal demekkı bende şüpheye dustum acaba cok mu uzun surdu dıye.
benımde 12-13 kılo hızlı gıttı sımdı durdu. bugun yesıl caya başlamayı düşünüyorum. ama ben emzıremıyorum sutum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?