Hadi hayırlısı Tatlim Allah m bi nefeste kurtarsin insBi agriyla geldim ama pekte sanci gibi degildi. geldimki 5 cm aciklil varmism suan yuruyorum sanci icin hissetmiyorim ama var dua edin kizlar
Bruno kullaniyorm canim ben..
Bi agriyla geldim ama pekte sanci gibi degildi. geldimki 5 cm aciklil varmism suan yuruyorum sanci icin hissetmiyorim ama var dua edin kizlar
ben 4 günlükken götürdüm birde 15 günlükken goturcem sevgim
ayy gelioo minik desene rabbim yardimcin olsun kuzumm bir avazda kurtul insBi agriyla geldim ama pekte sanci gibi degildi. geldimki 5 cm aciklil varmism suan yuruyorum sanci icin hissetmiyorim ama var dua edin kizlar
Hadi hayırlısı Tatlim Allah m bi nefeste kurtarsin ins
Cnm günde kaç defa kaç damla damlatiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bayramlardan nefret ediyorm gorumcemler cocuklari esimin teyzesi danasi sulalesi bukadarmi olur ya hepsi her bayram kv dede toplaniyo biz hizmetkar offff yatsam olmuycak kalksam olmuycak dua edin cok cabuk gitsinler daha gelmeden sknti stresi sardi eltimle ikimizivalla temizlik bile yapmadik eltimle nasil olsa bayram sonrasi beter olcak diye..
ben 4 günlükken götürdüm birde 15 günlükken goturcem sevgim
Anladım cnm biraz gezenti birine benziyor...ayyy aman sinem biraz sizden uzakta alsin evini..
Cnm hiç uyumuyo mu senin tontik...
Cnm naber yaaa ah cnm benim kalabalık aile sizi sen yine arada giriyorsn bide gidipde hiç dönmeyenlr var..Allah a şükür hemen hemen hepimiz aldık kucagimiza kısmet geride kalanlara ins
Burnu tikaninca falan damlatiyorm surekli diil yani canim..2 ser damla.
Yok cnm uyuyor ama gündüz daha cok.bazi geceler hic
Galaxy Note 2
Gozunuz aydin canim :) darisi bizlere :)kizlar 40imiz cikti bizim:))
Ay canin cok kotu olmus yaa. Benim esimde market sektorunde amanbiz affetmedik hic.kullanmadi canım market olunca en yoğun dönemine denk geldi doğum izin işi sorun oldu
Ebrusum geceleri uyumuyor mu tontisin gunduz ayik tutmaya calis. Cok sipa bunlar yaaa :) iki gundur bende gunduzleri esirim. Galiba bizde de gaz sıkıntısı basliyor 😢Sabaha kadar gözlerim pörtlediuykusuzluktan yuruyemiyorum kizlar...
Galaxy Note 2
Evet canim oyledir gezinti ve sekilci. Girdugun gibi gencte yardim.vs yapicak durumda kendine hizmet edilecek bir yasta degil yani. Bende esime onu diyorum zaten cok yakin olmasin yoksa illaki kavga cikar.Anladım cnm biraz gezenti birine benziyor...ayyy aman sinem biraz sizden uzakta alsin evini..
Cnm hiç uyumuyo mu senin tontik...
Cnm naber yaaa ah cnm benim kalabalık aile sizi sen yine arada giriyorsn bide gidipde hiç dönmeyenlr var..Allah a şükür hemen hemen hepimiz aldık kucagimiza kısmet geride kalanlara ins
Hosgeldinnn deryacimcanlarım nasılsınız bazen bir giriyprum okuyup geri çıkıyorum oda hergun degil
zira biliyorsunuz kalabalığız koşturmaca oluyor hiiic anlatmim
herkes iyidir İnsallah fatos mu kaldı birtek doğurmayan bittimi temmuz analarıda vay be ne haftalar paylaştık neler konuştuk simdi cis kaka meme muhabbetine transfer olduk desenize
Ohh super dilercim gule gule gidin gule gule gelin insallah. Canim ben anakucagina battaniye koyup otutturuyorum daha cok ufaklar oturma pozisyonu tehlikeli olur diye.Kizlar cok mutluyum bu bayrami evde gecirecektik zira esimin nobeti var doyr son anda karar verdik ve yola ciktik annemlere gidiyorz 2 gunlugunede olsa yavrum yolda pismez ins... Bide ana kucagina koymaya tirsim tetmrs duruyo goremiyorm diyr kucagima aldim valla
5. Gunden sonra nefesinden huylanip 8. Gun gitmistik galiba. Sonrasinda da 1 ay dolunca cagirdi.Kızlar
Bebisleri 15 günlük ken hastaneye kontrole göturdunuz mu...bide Bruno burun damlası kullanan var mi
Allah yardimcin olsun canim. Hayirlisiyla bayram sekerini al kucagina 😘Bi agriyla geldim ama pekte sanci gibi degildi. geldimki 5 cm aciklil varmism suan yuruyorum sanci icin hissetmiyorim ama var dua edin kizlar
Ayy sehercim benim.bir kv.ye tahamullum yok sizde kabile boyu.. Allah sabir versin canim sana. Cok durmazlar insallah..Kizlar bayramlardan nefret ediyorm gorumcemler cocuklari esimin teyzesi danasi sulalesi bukadarmi olur ya hepsi her bayram kv dede toplaniyo biz hizmetkar offff yatsam olmuycak kalksam olmuycak dua edin cok cabuk gitsinler daha gelmeden sknti stresi sardi eltimle ikimizivalla temizlik bile yapmadik eltimle nasil olsa bayram sonrasi beter olcak diye..
Canlar selam o ev kalabaligi bende de oluşuyor bugun tam olarak kv ve kaynim burdaydi zaten bugun de kp ve diğer kaynim geliyo.gorumce yok bende kv yapiyo ama ben rahat degilim illa elinin altinda yardim etmek gerek, yarın kontrol var...dr ne diycek bilmiyom, ev halim duzenim degisti esimden baska 3 erkek olacak pffffffff
kontrole cagirdi dr canim
ay canim esimi izin gununde bike rahat birakmazlar ki zirt pirt arar dururlar...bu bayram haftasi izin isi coj sıkıntı oldu bugun 11de gitti gece 2yi bulur gelmesi dun gece 1.30da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?