Kizlar simdiden herkese hayirli bayramlar rabbim esinizle kuzularla daha nice bayramlar nasip etsin cok sukur bu gunumuze darisi evlat hasreti cekenlere insallah aeolun
Ya benin kafam hepten gitmis bugun hem.bayramdan konusuyoruz hemde yarin asm.ye gidiyim.diye dusunuyordum( tatilde girdi simdi.
Bu gaz icin ne veriyorsunuz kizlar nobetci eczaneden alalim bari tatil bitene kadar.(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dilercim uykusundan agliyarak uyanip uyanip daliyor ama normal aglama degil böyle cani yaniyormus gibi yuzunu burusturuyor. O oyke icin icin agladikca bende perisan oluyorum.
Canin benim Allah yardimciniz olsun sizinde insallah gecer bu problem tez zamanda. Ben sezeryandan sonra yasadigim sanciyi dusundukce insallah onlarin ki boyle değildir diye dua ediyorum. Yazik kucucukler cok fena bir agri
Yok mu bunun bir ilaci caresi(
Ya benin kafam hepten gitmis bugun hem.bayramdan konusuyoruz hemde yarin asm.ye gidiyim.diye dusunuyordum( tatilde girdi simdi.
Bu gaz icin ne veriyorsunuz kizlar nobetci eczaneden alalim bari tatil bitene kadar.(
bagira cagira normal dogurdum allahtan 4 saat icinde dogurdum ama yirtigim cok fazla dikislerim mahvediyo beni
bagira cagira normal dogurdum allahtan 4 saat icinde dogurdum ama yirtigim cok fazla dikislerim mahvediyo beni
Aynen bende... dogurdum cok sukurrr bagira cagiraaa. Iyiyiz sukur ama dikisler mahff
Aldim canim cok rahatmis..tedirginim ama acaba gogus ucum uyariliyo mu hattaa emdiginden bile supheliyim.nenelerim tas gibi oldu.sagdim ama yine ayni.kiz emmiyomuki acaba?bide hicran senin ayaklarin filan sisti mi dogumdan sonra?benm hamileyken sismedi simdi davul gibi.bu göğüs ucu canim çok rahat hemen al kullan
Rezene cayinin ödem yapma ihtimali ne acaba?Ben yaklaşık bi haftadır humana nın kımyonlu ReZene çayını içiyorum zaten yemekler kımyonlu yogurtlu salatalara bile koyuyorum gözünü sevdiğimin korkusu 😊 hatta Elif'e de veriyorum ilk zaman 5-6 kasık şimdi 25 cc falan günde iki defa da oluyo biri gece faydasını görüyorum Allah'ın izni ile bide humana stil te kullanıyorum tadı da güEl süt de yapıyor ..Fazlı bebek anneleri Esra Erol bebekler için bi tatlı kasığı kımyonu bi kesme seker ve az suyla 5 dk demleyin bana dua edeceksınız diye bişi söylemiş ben kızıma 20 günlükken kasığa sütümü sagıp bi cımdık belli belirsiz kımyonu koydum baya iyî gelmişti ama baharat die bida yapmadım onun yerine bu çayları kullanıyorum sütü az olanlar tahın helvası bol bol bide dinlenme acayip süt yapıyor
Benm 2 gundur annem vardi.kaynanama dediki kac defa ben bi hafta 10 gun filan durcam yanlarinda sonra sen gel.kayananm tutturdu bayramda bende gelcem diye.anneme dedim sen git ikiniz naapcaksiniz evde.bide kaynanam cahilin onde gideni annemi sinir hastasi edeer.ben yaptigini yiyemiyorum tiksiniyorum icim almiyo.nasil olcak ne olcak bilmiom.geldi bugun.dikislerim acio kalkip yemek yapamam.onun yaptigini yiyemiorum.annem.gittiginden beri agliyorum.neye agladigimi bilmeden acaba lohusa depresyonuna mi girdim?Kızlar kayınvalideniz gelmedi diye hiç bozulmayın keşke benim ki de gelmeseydi . Sözde bana bakmaya geldi Cumartesi gecesi sezaryen oldum pazar öğleden sonra kavga etti , yetmedi eve çıktık ertesi gün geldi kavga etti . Bağrış çığrış iki büklüm halimle hüngür hüngür ağlattı beni , sütüm zaten gelmemişti neler neler yiyordum biraz gelen sütüm onun sıkıntısından azaldı o arada çocuğum aç kalmış o kadın yüzünden yavrum hastanede yattı . Ama şu mübarek günlerde bol bol dua ettim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o kadını . Şimdi birde geliyor güler yüz bekliyor utanmaz .
Canim bana istedigi gibi ememiomus gibi geliyo.oglen kullanmaya basladim biraz once goguslerim tas gibi oldugu icin cikardim ucsuz verdim baya emdi.acaba ememiyo mu cok kafam takildi.avent meme ucu diye aliniyo eczanelerde veya avm lerde vardir. ben yara oldugu icin 3. gun kullanmaya basladim. kullanmadan vermeye cesaret edemiyorum simdi boyle cok rahat emzirmesi
Kizlar meraba aslinda eylul annesi olmam gerekiodu ama bizim oglan duramadi 15 temmuzda 30.haftamda dogum yaptim bende temmuz annesi oldumm yavrum kuvozde simdi 1500gr 40cm suanda sizinkiler ne durumda merak ettm simdiden Allah im evlatlarimizi bagislasin hepimize anne olmak cok guzel
Aldim canim cok rahatmis..tedirginim ama acaba gogus ucum uyariliyo mu hattaa emdiginden bile supheliyim.nenelerim tas gibi oldu.sagdim ama yine ayni.kiz emmiyomuki acaba?bide hicran senin ayaklarin filan sisti mi dogumdan sonra?benm hamileyken sismedi simdi davul gibi.
Rezene cayinin ödem yapma ihtimali ne acaba?
Benm 2 gundur annem vardi.kaynanama dediki kac defa ben bi hafta 10 gun filan durcam yanlarinda sonra sen gel.kayananm tutturdu bayramda bende gelcem diye.anneme dedim sen git ikiniz naapcaksiniz evde.bide kaynanam cahilin onde gideni annemi sinir hastasi edeer.ben yaptigini yiyemiyorum tiksiniyorum icim almiyo.nasil olcak ne olcak bilmiom.geldi bugun.dikislerim acio kalkip yemek yapamam.onun yaptigini yiyemiorum.annem.gittiginden beri agliyorum.neye agladigimi bilmeden acaba lohusa depresyonuna mi girdim?
Canim bana istedigi gibi ememiomus gibi geliyo.oglen kullanmaya basladim biraz once goguslerim tas gibi oldugu icin cikardim ucsuz verdim baya emdi.acaba ememiyo mu cok kafam takildi.
yumusaysna kadar sag canım sutun bolca gelecek sonrasinda ins...benim öyle oldu sonra süt indi kuzucukda ucla bile güzel emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?