Kızlar hastanedeyim, çok fena sancım var, açılma bekliyorum hala 1-2 cm ( açılmayı artırmak için ovül de koydular..kaç saat sürüyo bu açılma olayı yaa? Öldüm sancılardan..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hastanedeyim, çok fena sancım var, açılma bekliyorum hala 1-2 cm ( açılmayı artırmak için ovül de koydular..kaç saat sürüyo bu açılma olayı yaa? Öldüm sancılardan..
Cnm ilk önce emzirip sonra 5-6 kasik mama verebilrsin ama biberon la değil kaşıkla verki memeni unutmasin ..o zaman kendini toplanayacaktir küçük kuzu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bize bebek çok uyursa şekeri vardır bol bol emzir AC kaldikca seker yükselir demişti.. Senin Dr yeterince beslenememis dediğinde ne kadar mama vermen ne yapman gerektiğini söylemedi mi?
Mutlaka sik sik emzir oglumda aynisi olmustu burnunu sik ayagini sik kalksin emzir sarilik olur ve cis yaparken kirmizi oluyodu dikkat et...sabir isi zorla olsada kaldir emzir
Canim bize care rezene cayi oldu.onu ictim iceli gaz problemimiz cozuldu.hatta bi gun icmedim yine kabus gibi bi gun yasayinca ne olursa olsun aksatmadan iciyorum simdi.dene hemen faydasini gorcen.bnmki ustten gaz cikariyo da alttan gaz cikarirken sikinti yasioduk.
Canim ilk gun bende uyandiramiyodum.hala da uyandirirken sikinti cekiyorum.ama benim ki altini acip temizleedigim zaman uyaniyo.uyanik oldugu icin iyi emiyo
ayni sorunu bende yasiyorum malesef 3. gun basladi alttan ustten gaz cikarmak buyuk iskence oluyo kizima 7 gunluk olduk. aniden sanci giriyo caresiz kaliyorum rezene iciyorum ama pek bi faydasi olmadi dun gece acilde aldik solugu okadar bagiriyoduki karnina masaj yapmaktan baska bisey yapamamak mahvetti beni hem kizim hem ben aglamaktan helak olduk :/