2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın kızlar. Kuzucuklariniz tadında bir bayrak diliyorum hepinize. Allah her zaman evlatlarinizla ağzınızin tadını bozmasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar. Kuzucuklariniz tadında bir bayrak diliyorum hepinize. Allah her zaman evlatlarinizla ağzınızin tadını bozmasın.

Sana da Bebişinle iyi bayramlar canım

allah yardimcin olsun. kuzucugunu gorunce hepsini unutacaksin :) deselerde ben unutmadim :S

bayraminiz mubarek olsun hanimlar. mutlu mesut bi bayram gecirmeniz dilegiyle :)

Rabbim bu mubarek gunde hepimize saglik sihat huzurlu bir hayat nasip etsin :)

Musmutlu bayramlar bebisleerimiz tam bayram şekeri oldular çok şükür bin şükür bu günlere

kizlar size bisey sorcam.ne olursunuz cvp verin cumaertesi dogum yaptim ben oglum surekli uyuyo bazen.kendilinden.emmel.istiyo ama genellikle agzinda bekletiyo memeyi bugunde bezinde kirmizi leke vardi pipisi kanadi zannettik kanmamis yeterince beslenemedigi icin asitmis oyle dedi doktor bem cocugumu nasil doyurucam karnini tok yapcam benim gibi.sayayan.var.mi bunlari

Hayırlı bayramlar kızlar

Amanin kimsecikler yok gelmemiş bugün ..

Cnm belki de yavrunu kucağına almışsındr ins sağlıkla kavuşmuşsndr...

Cnm ilk önce emzirip sonra 5-6 kasik mama verebilrsin ama biberon la değil kaşıkla verki memeni unutmasin ..o zaman kendini toplanayacaktir küçük kuzu...

Bize bebek çok uyursa şekeri vardır bol bol emzir AC kaldikca seker yükselir demişti.. Senin Dr yeterince beslenememis dediğinde ne kadar mama vermen ne yapman gerektiğini söylemedi mi?

Mutlaka sik sik emzir oglumda aynisi olmustu burnunu sik ayagini sik kalksin emzir sarilik olur ve cis yaparken kirmizi oluyodu dikkat et...sabir isi zorla olsada kaldir emzir

Herkese hayırlı bayramlar..

Rabbim yavrularinizla ve eslerinizle saglikla keyifle nice bayramlar nasip etsin..

Ya arkadaslar bu gaz sancisini gecirecek bir fikriniz varmi aksamdan beri perisan oldu bebegim
Canim bize care rezene cayi oldu.onu ictim iceli gaz problemimiz cozuldu.hatta bi gun icmedim yine kabus gibi bi gun yasayinca ne olursa olsun aksatmadan iciyorum simdi.dene hemen faydasini gorcen.bnmki ustten gaz cikariyo da alttan gaz cikarirken sikinti yasioduk.

Canim ilk gun bende uyandiramiyodum.hala da uyandirirken sikinti cekiyorum.ama benim ki altini acip temizleedigim zaman uyaniyo.uyanik oldugu icin iyi emiyo

Bebislerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle hayırlı bayramlar kızlar :)

Ya arkadaslar bu gaz sancisini gecirecek bir fikriniz varmi aksamdan beri perisan oldu bebegim

ayni sorunu bende yasiyorum malesef 3. gun basladi alttan ustten gaz cikarmak buyuk iskence oluyo kizima 7 gunluk olduk. aniden sanci giriyo caresiz kaliyorum rezene iciyorum ama pek bi faydasi olmadi dun gece acilde aldik solugu okadar bagiriyoduki karnina masaj yapmaktan baska bisey yapamamak mahvetti beni hem kizim hem ben aglamaktan helak olduk :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…