2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Uykusuz bol gazli bir gecenin sabahindan gunaydinnnnnn.. Şimdi uyuyo misil misil gece yine nöbet var

Merhabalar;
kuzenim dogum yapti gögüs ucu olmadigi icin emzirirken ciddi sorun yasiyor,silikon uc vermisler ama cok acisi oluyor,bu konuda deneyimi olan varsa lütfen paylasabilirmi?tesekkür ederim

Markasi avent olan uclari deneyin biz ilk bebedor almistik çok yumusakti dediğin gibi bebegin suratina bile yapisiyodu.. Sonra avent aldik o daha sert hem gogsum acimiyo hem de bebek daha rahat emiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim ya çok geçmiş olsun rabbim kuzucuklarimizi korusun....benim oglande emerken bogazina kaciyo sut oksuruyo nasil korkuyorum uyudugunda gidip nefesini dinliyorum bazen dokunuyorum hareket etsin diye

allah kimseye göstermsein inşallah bizde bidaha yaşamayız aynı olayı

Canim cok gecmis olsun..Allah bi daha yasatmasin.

Cnm cok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın .. Allah m korusun yavrularimizi ...

Canim kiyamam..iyisiniz ya simdi sukurler olsun sende sukret.dun bnmkininde bogazina kacti biraz hirpaladim filan gecti ama ödüm patladi..bidaha yasamazsiniz insallah.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve bir daha yaşatmasın inşallah .

Kizlaaarr perdurable ( ayşe) doğum yapmış sabah...

sağolsun arkadaşlar allah a emanetler bizim elimizede hiç bişey yok bunu çok iyi anladım

Korkunç bi olay, Allah bir daha yaşatmasın inş. benim kide 3 günlükten birden yüzü kapkara karar dı ne korkmuştum Dr normal olabilir korkula ak birşey yok kalp kasları oturacak dedi ama zor işte Allah'a emanet mineklerimîz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…