bizim de cuma inşallah ateşlenmezler kuzular yoksa benim minnak keçim huysuzluğuna huysuzluk ekler artık :'(Bugun 2.ay asilarimiz var. Cok korkuyoruuuummm
Bizim daha bugun 1. Asimiz.Bugun 2.ay asilarimiz var. Cok korkuyoruuuummm
Bizim daha bugun 1. Asimiz.
bizim de cuma inşallah ateşlenmezler kuzular yoksa benim minnak keçim huysuzluğuna huysuzluk ekler artık :'(
BİRrinci asi genelde sorunsuz geciyo canim. Ates falan yapmiyo. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bebegini oyle aglarken gormekBizim daha bugun 1. Asimiz.
Sevgicim yoksun coktandir..evet kinsecikler ugramiyo bi kac kadimli kaldik ortadaslm kızlar nasılsınız
ne zamandır gelemedım buralara ama goruldugu kadar pekte kımsecıkler grmıyor dun kırkımız cıktı şükür bizde dr larda ugraşıp durduk bebegımım böbrek genişlemes wsorunundan dolayı bu arada oğlum Sünnet oldu ...dogum yaptıgıım hastane onerdı sorundan dolayı ama o hastanede yatırmayıp bu durumu ıkı hastaneye daha danıstık ordakı dr lar bobregındekı genişlememının sunnetle bı alakası olmadıgını soyledıler yanı sırf para koparmak için bin turlu sey soyledıler ıyıkı bıkac yere daha sormusuz baska bı ozel hastanenede sunnetımızı yaptırdık daha sonrada egt arastırmadan randevu alıp ordakı dr a da sorduk oda bıze .ayına randevu verdı ıkı cıhaza gırcek halbukı ılk hastane bıze gun ıcınde gırmesı gerektıgını soylemıstı ıyıkı sokmamasım yavrumu bıde bosuna radyasyon neyse bızde boyle işte kızlar..
bıde bu kk ya nolmus yaaa ne fena zor buldum burayı dermişim .... Eki Görüntüle 1225896 buda benim kuzucugummmmmmmm
Bizim ikinci asimizda ayin 3 unde..gecmis olsun size atlatmissinizzz masallah. Ateslendimi?Geldik asidan cok agladi yavrum yaa. İnsallah atesi cikmaz dedigin gibi ;(
Sevgicim yoksun coktandir..evet kinsecikler ugramiyo bi kac kadimli kaldik ortadagrcmis olsun kuzuna sunnetide hayirli olsun erkek adam olmus masallah...heryer para tuzagi zaten sinir oluyorum bende para icin vicdansizlij yapan insanlara..neyse atlatmisiniz.pasada buyumus masallah kiz ben hic sapka takmiyorm oglana zatrn terliyo evin mi soguk senin canim.?
Sagol canim daha yeni geldik eve. Henuz ates yok ama bi kac saate belli olur sanirim. Fitil verdi doktor ateslenirse diyeBizim ikinci asimizda ayin 3 unde..geverolsun size atlatmissinizzz masallah. Ateslendimi?
ayy kıyamaaam kuzuma inşallah ateşlenmez annesiGeldik asidan cok agladi yavrum yaa. İnsallah atesi cikmaz dedigin gibi ;(
Bakmadim zaten vurulurken cigligi basti icim yandi.gece boyu aglamasin diye ayaktaydim.biraz önce acisi cikti.BİRrinci asi genelde sorunsuz geciyo canim. Ates falan yapmiyo. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bebegini oyle aglarken gormek
Gecmis olsun canim. Allah daha beterinden saklasin olcak seyler bunlar napalimBakmadim zaten vurulurken cigligi basti icim yandi.gece boyu aglamasin diye ayaktaydim.biraz önce acisi cikti.
amaaan erkeğe bak koca adam olmuş ya bu yakışıklı annesi yarın birgün kolunda bir kısçeyle gelirse hiç şaşırma :-o uykusuzluk ve yorgunluktan iyice salak oldum :-B kocamaaan maşallah paşayaslm kızlar nasılsınız
ne zamandır gelemedım buralara ama goruldugu kadar pekte kımsecıkler grmıyor dun kırkımız cıktı şükür bizde dr larda ugraşıp durduk bebegımım böbrek genişlemes wsorunundan dolayı bu arada oğlum Sünnet oldu ...dogum yaptıgıım hastane onerdı sorundan dolayı ama o hastanede yatırmayıp bu durumu ıkı hastaneye daha danıstık ordakı dr lar bobregındekı genişlememının sunnetle bı alakası olmadıgını soyledıler yanı sırf para koparmak için bin turlu sey soyledıler ıyıkı bıkac yere daha sormusuz baska bı ozel hastanenede sunnetımızı yaptırdık daha sonrada egt arastırmadan randevu alıp ordakı dr a da sorduk oda bıze .ayına randevu verdı ıkı cıhaza gırcek halbukı ılk hastane bıze gun ıcınde gırmesı gerektıgını soylemıstı ıyıkı sokmamasım yavrumu bıde bosuna radyasyon neyse bızde boyle işte kızlar..
bıde bu kk ya nolmus yaaa ne fena zor buldum burayı dermişim .... Eki Görüntüle 1225896 buda benim kuzucugummmmmmmm
Kızlar biogaiadan fayda görmeye başladım. Çok şükür gaz sancılarımız bayağı azaldı.
Biogaia 1*5 damla
Aguline 3*1 cay kaşığı
Bunları 9 gündür kullanıyorum. Bide günde 2 fincan rezene ve anason tohumunu havanda ezip demleyip içiyorum. Yine günde 2 fincan kimyon tohumunu havanda dövüp demleyip içiyorum. Yaklaşık 5 çay kaşığı kimyon yiyorum. Maşallah oğluma iyiyiz bu sıralar:)
20 günden sonra eğilip kalktım 4 sonra 2 aylık olacaz artık istediğim gibi hareket edebiliyorm uyşukluk var zaten eskisi gibi hissetmiyoSezeryan olan arkadaşlar iyilesme sureciniz nasıldı ne kadar surede toparlandiniz.mesela tam olarak egilip dogrulma olayi ne zaman basladi.bide ben kesilen yerden gobek deligime kadar olan yeri hissetmiyirum normal mi
geçmiş olsun canım hemde gözün aydın özlettin kendini sünnet erkenden oldğu zaman çok kolay diyolar doğrumu acaba nasıl geçti bende kışa yaptırmayı düşünüyorum ama çook korkuyorum abiside olacak daha ikisiyle nasıl yapcam bilmiyorumslm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?