2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Tamamen uykusuz gecirdigim bi gece.bu kiz yeni yeni huylar cikariyo.hic gazi olmazdi.2 yada 3 gecedir uykuda baya biseylerin mucadelesini veriyo.ikiniyo degisik sessler cikariyo.o kadari onemli degilde bu gece zirveye ulastik.uyudugu heran ikiniyo.uyaniyo hic bisey yok uyuyo yine basliyo ikinmaya.tüm gece gazi varsa ciksin kakasi varsa yapsin diye ugrastim.gozlerim balik gözü gibi bakiyo.

slm kızlar nasılsınız

ne zamandır gelemedım buralara ama goruldugu kadar pekte kımsecıkler grmıyor dun kırkımız cıktı şükür bizde dr larda ugraşıp durduk bebegımım böbrek genişlemes wsorunundan dolayı bu arada oğlum Sünnet oldu ...dogum yaptıgıım hastane onerdı sorundan dolayı ama o hastanede yatırmayıp bu durumu ıkı hastaneye daha danıstık ordakı dr lar bobregındekı genişlememının sunnetle bı alakası olmadıgını soyledıler yanı sırf para koparmak için bin turlu sey soyledıler ıyıkı bıkac yere daha sormusuz baska bı ozel hastanenede sunnetımızı yaptırdık daha sonrada egt arastırmadan randevu alıp ordakı dr a da sorduk oda bıze .ayına randevu verdı ıkı cıhaza gırcek halbukı ılk hastane bıze gun ıcınde gırmesı gerektıgını soylemıstı ıyıkı sokmamasım yavrumu bıde bosuna radyasyon neyse bızde boyle işte kızlar..

bıde bu kk ya nolmus yaaa ne fena zor buldum burayı dermişim .... buda benim kuzucugummmmmmmm

Sevgicim yoksun coktandir..evet kinsecikler ugramiyo bi kac kadimli kaldik ortada grcmis olsun kuzuna sunnetide hayirli olsun erkek adam olmus masallah...heryer para tuzagi zaten sinir oluyorum bende para icin vicdansizlij yapan insanlara..neyse atlatmisiniz.pasada buyumus masallah kiz ben hic sapka takmiyorm oglana zatrn terliyo evin mi soguk senin canim.?

sagolasın cnm aynene dediğin gibi işte ama artık sadece Allah a havale edıyırum ne dıyım boşuna yaş dökuyolar insanın gözunden...yok cnm bnde takmıyorum sapka genelde ama her aksam banyo yapıyoruz bizim bura yuksek kesım oldugundan esiyo o yuzden takıyoruz bazende bakalım nasıl oluyo dıye deneme amaclı takıyoruz paşam buyudu teyzesiii maşallah gelişimi falan tütütütütü iyi gidiyor...

amaaan erkeğe bak koca adam olmuş ya bu yakışıklı annesi yarın birgün kolunda bir kısçeyle gelirse hiç şaşırma :-o uykusuzluk ve yorgunluktan iyice salak oldum :-B kocamaaan maşallah paşaya

Son düzenleme:

Selam kizlar.. Su telefon için olan program ne zaman duzelir ki yaş boyle çok zor oluyor..

Kanamalariniz ne alemde? Bugün2 aylik oldukama bibirkaç gündürgene kanamam bbaşladı benim leke şeklinde günde birkaç kere oluyor sizde boyle olan var mi Dr sormam gerekir mi?

Birde ne kadar siklikla emziriyosunuz? Benimki nerdeyse 1 saatte acikiyo hemen emmek istiyor normalmi bu? Sabah aksam 90cc mama veriyorum ama son günlerde mama bitip biberobu çekince ağlamaya basliyo üstüne emziriyorum.. Sürümdevar incir suyu sayesinde :) 15 dk emiyo agzi sut içinde kaliyo göğüsuucunda da sut oluyor.. Bu kadar sık yemek isteyince korkuyorum obez olacak diye

Canım Merhaba biogaia'yı bizde kaka yapması için verdi doktor benim bebeğim 33 haftalik doğduğu için kaka yapamam sorunumuz var 4 gün ile 7 gün arasında anca kakasini yapabiliyor doktorlar erken doğduğu için bağırsak gelişiminin henüz tamamlanmadığı nı bundan dolayı kaka yapamadığını söylüyor

Kızlar aranızda bebeği günlerce kaka yapamayan ve bebeğinin kazası koyu yeşil renkte olan varmı?

Sezeryan olan arkadaşlar iyilesme sureciniz nasıldı ne kadar surede toparlandiniz.mesela tam olarak egilip dogrulma olayi ne zaman basladi.bide ben kesilen yerden gobek deligime kadar olan yeri hissetmiyirum normal mi
20 günden sonra eğilip kalktım 4 sonra 2 aylık olacaz artık istediğim gibi hareket edebiliyorm uyşukluk var zaten eskisi gibi hissetmiyo
geçmiş olsun canım hemde gözün aydın özlettin kendini sünnet erkenden oldğu zaman çok kolay diyolar doğrumu acaba nasıl geçti bende kışa yaptırmayı düşünüyorum ama çook korkuyorum abiside olacak daha ikisiyle nasıl yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…