- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Kizlar doktor randevusundan dondum veeeeeeee bozuk kesenin altinda doktorumun son kontrolde 1000/1 ihtimal dedigi duzgun keseyi gorduuuuk
Fakat bu kese 5 haftalik bur gebelik kesesi gibiymis. Normalde SAT e gore 6 haftalik hamile olmaliyim ama gec dollenme de olabilir tabii.
Doktor yakindan izlememiz lazim dedi bu duzgun gorunen kesenin icinde bebek var mi diye onceliyecekler. Doktorum ikiz hamile kalmis olabilecegimi ve bebeklrrden birinin olusmamis olabilecegini bozuk kesenin bunun isareti olabilecegini soyledi. Duzgun kesede ise belki saglikli diger bebisim olabilirmis. Kizlar dua edin de oyle olsun. Noolur dua edin. Pazartesiye tekrar randevum var.
Canim Allah'in izniyle bir sey olmaz. Eskiler tarlalarda calisiyormus doguma kadar. Sen yuregini ferah tut.Arkadaşlar benim düşük riskim vardı dikkat etmem gerekiyordu ilaç kullanıyorum az doktor rapor vermişti az önce bir hata yaptım kapıda gelen sucudan 5 litrelik suyu aldım elinden ve çok korkuyorum inşallah birşey olmaz ya nasıl böyle bir hata yaparım offf
Yuregini ferah tutmaya calis arkadasim. Benim de dusuk riskim var. ne yapalim olacagina variyor her sey. Bizim elimizden gelen tek sey dua edip iyi dusunmek. Hep ne derler iyi dusun iyi olsun. Negatifi cekmeyelimmm. Negatif kışşş kışşşşMrhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün öğlen kahve akıntı gibi bi kanamam oldu yani sadece peçeteyşe sildiğimde leke leke geldi hafif karın ağrım vardı doktora gittim hcg istedi 253 çıktı normalde 450-500 çıkması gerekiyodu dedi doktor %90 düşük yapcaksın dedi pazartesiye kadr istirahat verdi pazartesi iyi bi artış olmazsa düşük olurmuş çok üZgünüm böle benim gibi sorun yaşayan varmı acaba
Merhaba,
Ben de 3 gün önce hamilelik haberini aldım, ilk tecrübem:) Salı günü keseyi gördük, yarın kalp atışı için tekrar randevum var., umarım duyabiliriz. Daha ilk günlerden endişeleri ile annelik başlıyor anlaşılan..
Benim SAT 18 Temmuz. Huzurumsun01 ile aynı :)
Herkes icin sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim.
Bebeginin kalbini atisini goren arkadaslar gozunuz aydin allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hamilelik belirtileri sizde nasil benim arada hafif midem bulaniyo cok degil sanki hamile degilmisim gibi
bende çok fazla göğüs ağrısı hatta acısı varbide iştahsızlık baya bi.. o kadar
Kizlar doktor randevusundan dondum veeeeeeee bozuk kesenin altinda doktorumun son kontrolde 1000/1 ihtimal dedigi duzgun keseyi gorduuuuk
Fakat bu kese 5 haftalik bur gebelik kesesi gibiymis. Normalde SAT e gore 6 haftalik hamile olmaliyim ama gec dollenme de olabilir tabii.
Doktor yakindan izlememiz lazim dedi bu duzgun gorunen kesenin icinde bebek var mi diye onceliyecekler. Doktorum ikiz hamile kalmis olabilecegimi ve bebeklrrden birinin olusmamis olabilecegini bozuk kesenin bunun isareti olabilecegini soyledi. Duzgun kesede ise belki saglikli diger bebisim olabilirmis. Kizlar dua edin de oyle olsun. Noolur dua edin. Pazartesiye tekrar randevum var.
Hosgeldin aramiza canim hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah dogum zamanlarimiz ayni demek bugun 6 haftalik hamileyiz benim ki dewam etmeyebilir sancilar yine basladi iyi haberlerini bekliyoruz yarin insallah duyarsin yarin
Benim gogsumde damarlasma war ya damarlar o kadar belli olmus ki ama heweslenemiyomda bebegimi kaybedecem diye
Saolsun kendini unutturmuyo artik aglicam sancidan bir surude ilac kullaniyom fayda etmiyo benimde bi ara oyleydi de kalmadi ic camasiri giymebende hiç damar yokama sızısı fena.. tutarak yürüyorum resmen.. canım öyle düşünme, pozitif ol.. iyi düşün iyi olsun, sil at kafandan kötü düşünceleri
Cok sewindim hayirli olsun cnmcya oh ohciyi haberler ust uste geliyo insallah kotu haberle kimse gelmez herkes istedigi gibi gecer hamileligi gobekten mi duydunuz kalp atisini cnmMerhaba kızlar bugün meleğimi gördüm cok şükür kalp atisini da duyduk. Doktorum bana ecopirin aspirin verdi. Ilk gebeligimde kalp atislari duyulmadigi için alinmisti o yüzden herhalde. Bi zarari yok kullan dedi. Aranizda kullanan varmı
Ewet cnm ustten küt küt atiyodu:)Cok sewindim hayirli olsun cnmcya oh ohciyi haberler ust uste geliyo insallah kotu haberle kimse gelmez herkes istedigi gibi gecer hamileligi gobekten mi duydunuz kalp atisini cnm
Ewet cnm ustten küt küt atiyodu:)
bende hiç damar yokama sızısı fena.. tutarak yürüyorum resmen.. canım öyle düşünme, pozitif ol.. iyi düşün iyi olsun, sil at kafandan kötü düşünceleri
canım demirli sütyen takma. ben ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğimde demirsiz sütyenlerle çok rahat ettim benim naçizane tavsiyem budur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?