2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Cok sewindim canim ya insallah dewam eder

Canim Allah'in izniyle bir sey olmaz. Eskiler tarlalarda calisiyormus doguma kadar. Sen yuregini ferah tut.

Yuregini ferah tutmaya calis arkadasim. Benim de dusuk riskim var. ne yapalim olacagina variyor her sey. Bizim elimizden gelen tek sey dua edip iyi dusunmek. Hep ne derler iyi dusun iyi olsun. Negatifi cekmeyelimmm. Negatif kışşş kışşşş

Merhaba,

Ben de 3 gün önce hamilelik haberini aldım, ilk tecrübem:) Salı günü keseyi gördük, yarın kalp atışı için tekrar randevum var., umarım duyabiliriz. Daha ilk günlerden endişeleri ile annelik başlıyor anlaşılan..

Benim SAT 18 Temmuz. Huzurumsun01 ile aynı :)

Herkes icin sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim.

Hosgeldin aramiza canim hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah dogum zamanlarimiz ayni demek bugun 6 haftalik hamileyiz benim ki dewam etmeyebilir sancilar yine basladi iyi haberlerini bekliyoruz yarin insallah duyarsin yarin

Bebeginin kalbini atisini goren arkadaslar gozunuz aydin allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hamilelik belirtileri sizde nasil benim arada hafif midem bulaniyo cok degil sanki hamile degilmisim gibi

bende çok fazla göğüs ağrısı hatta acısı var bide iştahsızlık baya bi.. o kadar

oh maşallah.. hadi inşallah =) gözün aydın canım

Cok teşekkür ederim, ben de senin iyi haberlerini bekliyorum.

Morali yüksek tutmak gerek, gecen sene riskli denilen 2 arkadaşımın şimdi topaç gibi bebekleri var. ( birisi seninle aynı ilacı kullanmıştı hatta) Başka bir arkadaşım da ilk 3 ayda kanaması olduğu halde şimdi 5. ayını tamamlıyor. Güzel şeyler düşün..

Cok teşekkür ederim, ben de senin iyi haberlerini bekliyorum.

Morali yüksek tutmak gerek, gecen sene riskli denilen 2 arkadaşımın şimdi topaç gibi bebekleri var. ( birisi seninle aynı ilacı kullanmıştı hatta) Başka bir arkadaşım da ilk 3 ayda kanaması olduğu halde şimdi 5. ayını tamamlıyor. Güzel şeyler düşün..

Benim gogsumde damarlasma war ya damarlar o kadar belli olmus ki ama heweslenemiyomda bebegimi kaybedecem diye

bende hiç damar yok ama sızısı fena.. tutarak yürüyorum resmen.. canım öyle düşünme, pozitif ol.. iyi düşün iyi olsun, sil at kafandan kötü düşünceleri

bende hiç damar yok ama sızısı fena.. tutarak yürüyorum resmen.. canım öyle düşünme, pozitif ol.. iyi düşün iyi olsun, sil at kafandan kötü düşünceleri
Saolsun kendini unutturmuyo artik aglicam sancidan bir surude ilac kullaniyom fayda etmiyo benimde bi ara oyleydi de kalmadi ic camasiri giyme rahat edrrsin hihihihi

Merhaba kızlar bugün meleğimi gördüm cok şükür kalp atisini da duyduk. Doktorum bana ecopirin aspirin verdi. Ilk gebeligimde kalp atislari duyulmadigi için alinmisti o yüzden herhalde. Bi zarari yok kullan dedi. Aranizda kullanan varmı

Cok sewindim hayirli olsun cnmcya oh ohciyi haberler ust uste geliyo insallah kotu haberle kimse gelmez herkes istedigi gibi gecer hamileligi gobekten mi duydunuz kalp atisini cnm

canım demirli sütyen takma. ben ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğimde demirsiz sütyenlerle çok rahat ettim benim naçizane tavsiyem budur :)

canım demirli sütyen takma. ben ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğimde demirsiz sütyenlerle çok rahat ettim benim naçizane tavsiyem budur :)

evde sütyen giymeyi bıraktım zaten ama yatakta dönerken bile sızlıyolar Allah verir kolaylığını inşallah bu günler de geçer, tek sıkıntı bu olsun

Kizlar bizey sorcam biliyorum fazla vesveseliyim elimde degil simdi 5+6 haftalik ken bebegim 1 mm geldi cok mu kucuk kalmis normal mi ya

iyi akşamlar ilk defa yazıyorum ..ilk size söylüyorum ben de hamileyim kızlar :)) ama daha doktora gidip kesinleştirmedik.üç ay önce bir düşük yaşadım.onun için biraz günler ilerlesin diyorum.erken dönem hamilelik testi pozitif çıktı.iki yıldır deniyoruz ilk defa bir testte çift çizgi gördüm Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah.ve en en son 14 temmuzda adet oldum..geçen hamileliğimde bugün git 2 gün sonra yine gel falan diyorlardı. o yüzden biraz zaman geçsin istedim..özel doktora mı gitsem yoksa devlet hastanesine mi bilemedim.özele gitsem testler birsürü para tutacak.kararsızım istanbul avrupa yakasındayız.siz nasıl yaptınız test meselelerini ilk hangi testler yaptırılıyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…