2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

selam kızlarr.son adet tarihim 26 temmuz..çikolata kistim var fakat bu ay hsg çekndm ve sonunda hamile kaldımmm.şükürlerrr olsunn..çok mutluyummmm çokkkk

ben bıle ınanmıyorum kı hamıle olduguma vucut anlasın :)) guya dıger ay asılama yaptırcaktım :) şükür ki gerek kalmadı benımde once hıc yemek yıyesım gelmıyo ama baslayınca 1 ekmek bıtıyo :) belırtı olmadıgına sewınsem mı uzulsem mı anlamadım benım yuzumdne kımse anlamadı ben 10 gun gectı adetım normalde cok fuzenlıdır ben halen adet olacam dıye beklıyom hamıle fıkrı aklıma bıle gelmedı olmıcana o kadr emındım kı 3.5 yıl olmayınca testıde olesıne yaptım :) ıste allah ın mucızelerı

selam kızlarr.son adet tarihim 26 temmuz..çikolata kistim var fakat bu ay hsg çekndm ve sonunda hamile kaldımmm.şükürlerrr olsunn..çok mutluyummmm çokkkk
hayırlı ugurlu olsun canım benım saglıklı bı sekılde sonuna kadar dewam eder ınsallah aramıza h.g

[QUOyaptırdım
rumsun01, post: 36681881, member: 518789"]testi ne zaman yapmıstın cnm kacırdımmı bılmıyorum[/QUOTE]
Dun yaptirdm

[QUOyaptırdım
rumsun01, post: 36681881, member: 518789"]testi ne zaman yapmıstın cnm kacırdımmı bılmıyorum
Dun yaptirdm[/QUOTE]
adetinin kacıncı gunu benım 10. günü 15.000 cıktı halde düşük riskim war kanama yuzune kanaman yoksa cok stres yapma

OTE="busbus123, post: 36682020, member: 621857"]adetinin kacıncı gunu benım 10. günü 15.000 cıktı halde düşük riskim war kanama yuzune kanaman yoksa cok stres yapma[/QUOTE]
Sa[/QUOTE]
Sat 13 temmuz iste bise olck dye korkyrum ((

OTE="busbus123, post: 36682020, member: 621857"]adetinin kacıncı gunu benım 10. günü 15.000 cıktı halde düşük riskim war kanama yuzune kanaman yoksa cok stres yapma
Sa[/QUOTE]
Sat 13 temmuz iste bise olck dye korkyrum (([/QUOTE]
hmm bıraz düşük gıbı ama bole hamılelıgı dewam edende ar allah ısterse her sekıl dewameder hamılelıgın saglıklı bı sekılde benım kı yuksek oldugu halde dusuk rıskım war artısı onemlı bı de

Teşekkür ederim festegnz icinHuzurumsun01, post: 36682146, member: 518789"]Sa[/QUOTE]
Sat 13 temmuz iste bise olck dye korkyrum (([/QUOTE]
hmm bıraz düşük gıbı ama bole hamılelıgı dewam edende ar allah ısterse her sekıl dewameder hamılelıgın saglıklı bı sekılde benım kı yuksek oldugu halde dusuk rıskım war artısı onemlı bı de[/QUOTE]
Tesekkir

dün akşam 1 kase çorba koydum önüme onu bile zor bitirdim. ilk kan testimi adet gecikmesinden 1 hafta sonra yaptırdım 458 çıktı sağlık ocağındaki doktor değerin düşük olduğunu söyledi daha önce 1 düşük yaşadığım için kafam karıştı amagecen hafta cuma keseyi ve bebeğin eşini gördük haftaya çarşamba tekrar gidicem bebişimi ve kalp atışını da görürüz inşallah
hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim

çok sağol canım bugün doktora gideceğim..bakalım kese felan gözükecekmi .inşlh bi sıkıntı yoktur daha yeni ya..dua edin lütfenn

cnm gec döllenme oldugu ıcın düşük de cıkmıs olabılır ama bız ne desekde sen kalp atısını duymadan rahat etmıcen bence :)

Çok üzüldüm canım ilk bebeğin için Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin
İnşallah herşey yolundadır

Arkadaşlar benim düşük riskim vardı dikkat etmem gerekiyordu ilaç kullanıyorum az doktor rapor vermişti az önce bir hata yaptım kapıda gelen sucudan 5 litrelik suyu aldım elinden ve çok korkuyorum inşallah birşey olmaz ya nasıl böyle bir hata yaparım offf

Kizlar doktor randevusundan dondum veeeeeeee bozuk kesenin altinda doktorumun son kontrolde 1000/1 ihtimal dedigi duzgun keseyi gorduuuuk
Fakat bu kese 5 haftalik bur gebelik kesesi gibiymis. Normalde SAT e gore 6 haftalik hamile olmaliyim ama gec dollenme de olabilir tabii.
Doktor yakindan izlememiz lazim dedi bu duzgun gorunen kesenin icinde bebek var mi diye onceliyecekler. Doktorum ikiz hamile kalmis olabilecegimi ve bebeklrrden birinin olusmamis olabilecegini bozuk kesenin bunun isareti olabilecegini soyledi. Duzgun kesede ise belki saglikli diger bebisim olabilirmis. Kizlar dua edin de oyle olsun. Noolur dua edin. Pazartesiye tekrar randevum var.

Agrin kanaman yoksa sıkıntı yapma cnm ya insalik hali unutabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…