2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Ben de şimdi doktordan geldim, herşey yolundaymış :) Kalp atışını da cihazda gördük ( sesini henüz duymadık)

Şimdilik herşey yolunda görünüyor, devamını bekliyoruz.

Adet olacak gibi hafif karın agrısı dışında bir belirtim yok. Henüz bulantı olmadı. Geçen hafta gece uyandıracak kadar göğüs sancısı vardı, o da artık cok azaldı. Demek gerçekten de herkesin farklı oluyor .

Özetle bende bugünkü durum böyle.

Bir de doktora bir kaç şey sordum, maydanoz nane gibi şeylerin zararı yokmuş. Makyaj ve ojenin de zararı yokmuş, ama asetonun zararından dolayı daha az olsa daha iyi dedi.

Herkesin güzel haberleri gelsin :)

Bndede ayni belirtler war pazartesi gidicem cokkorkoyrum

Canim gozun aydin sen kac haftalik hamileydin tam olarak

arkadaşlar bende bulantı yok ama iştahsızlık var karnım çok aç ama yiyemiyorum hiç bişey ve korkuyorum bebeğim iyi beslenmezse diye

Teşekkürler, 6+1 deyim yoldaş:) sat 18 temmuz, kese ve bebek büyüklüğü de SAT hesabıyla uyumlu çıktı.

Darısı senin güzel haberlere ne zaman bir sonraki kontrolün ?

Iki hafta sonra canim ben 5+6 yken gittim alttan kalp atisi goruldu 1 mm cikti sende kac mm cikti kese boyutu ne kadar kafama taktigim bunlar cok sewindim guzel cikmasina allah dewamini getirsin tatlim

Kizlar benim sat 13 temmuz sata gore 6hafta 6gunluk oluyor ama ultrosonda 6hafta 2gunlugum niye uyusmuyorki sorun olurmuki acaba

Kizlar benim sat 13 temmuz sata gore 6hafta 6gunluk oluyor ama ultrosonda 6hafta 2gunlugum niye uyusmuyorki sorun olurmuki acaba

canım o normal, benim de 7 haftayken ultrasonda 6+4 göründü, doktor normal dedi 3 eksik 3 fazla, biz SAT'ı baz alıcaz dedi..

Canım ya daha çok küçükler tam tutturamıyor doktorlar daha ben düşük tehlikem olduğum için bir çok doktora gittim hepsi kaç haftalık olduğunu ve mm sini farklı söyledi arkadaşım dedi önemli değil biraz büyüsün o zaman netleşiyor takma kafana sen canım

Benim dr ultrasyonda kac haftalik oldugunu soylemedi iyi mi kotu mu onuda solemedi

Keşke sen sorsaydin bazi doktorlar maalesef sen sormadan bişey demiyolar.bi sonraki kontrole ne zaman çağırdı

Iki hafta sonra cagirdi ama dr dan pek memnun kalmadim ilgisizde ilk defa gitmistim baska dr a gececem insallah normal cikar cnm

Evet canım sen sor doktora söylemiyor bazıları ben sordum doktora kaç mm dedim öyle söyledi sonra iyimi
dedim iyi dedi yoksa pek yorum yapmıyor birçok doktor

Hepimize hayirlisi olsun valla saglikla dunyaya getirelim allahimizin izniyle.kilo alimiyla ilgili bilginiz varmi kilar ilk uc ayda kac kilo almaliyizki yani normali hamilelik boyunca 9ile 12diye biliyorum neler yiyorsunuz suanda ben bol bol ceviz balik falam hergun yumurta sut.hepinizi optum sahlikli bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…