- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Gozun aydin cnm dr problem yok dediyse yoktur bence benim ki bebek 1 mm kese 1.59 cm yaziyo anlamamis olabilirim yarin itibari ile 6 haftalik olacam benim dusuk tehlikem war amaBugun gittim ultutosonla karnimdan bakti yol kesesi ve bebek bide kalp atislari cikti.Allahima sukurler olsun.suan iyi gozukuyor bi problem yok dedi sat tatihime gore 6+4 cikiyor ama ultrosonda tam 6haftalik cikti. Anlamadim gitti.kese 1,5 cm imis bebisimse 3mm siZin kese kac cm idi sanki cok kucuk gibi geldi yada ben kuruyorum kafamda panikten;(
Mrhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün öğlen kahve akıntı gibi bi kanamam oldu yani sadece peçeteyşe sildiğimde leke leke geldi hafif karın ağrım vardı doktora gittim hcg istedi 253 çıktı normalde 450-500 çıkması gerekiyodu dedi doktor %90 düşük yapcaksın dedi pazartesiye kadr istirahat verdi pazartesi iyi bi artış olmazsa düşük olurmuş çok üZgünüm böle benim gibi sorun yaşayan varmı acaba
Mrba ben 5 haftalık hamileyim.2. Çocuğum biraz kazayla oldu bu Cok sancim oluyor.doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi görünmesi gerrkmiyomu? Tehlikeli bise mi acaba '(((
ARKADAŞLAR BENDE YAKLASIK 7 HAFTALIK HAMİŞİM GECEN CUMA BENİMDE DÜŞÜK RİSKİM ÇIKTI HAST SERUM VERDİLER BİDE PROGESTAN DİYE HAP VERDİLER COK ŞÜKÜR BEBEGİN KALP ATIŞI GÖRÜNÜYO AMA İLAÇ BENİ MAHVEDİYOR BAŞ DÖNMESİ UYKU YAPIYO İŞİN KÖTÜSÜDE ÇALIŞIYORUM UYKUMA ÇÖZÜM FİKRİ OLAN VARMIKİ NE YAPMALIYIM.
Evet canım progestan verdi sabah öğle akşam 2 şer tane kullanıcam ben hamile olduğumu geçen hafta öğrendim geçen hafta.kan değerim 67 çıkmıştı dün 253 çıktı senin nasıldı canımMerhaba canim aynen senin gibi benim gibi benimde oldu benimde düşük tehlikem war igne progestan felan werdi mi sana
çok sağol cnm aminnn inş hepimiz kucagımza sağ salim alırız bebeklerimiz iyi olsunda biz çekelim annelik duygusu bu olsa gerek ya fitildem nefret ediyorum tiksiniyorum o yüzden içiyorum yani bu durumu çekivem demek oluyo galibaBebegin hayirli olsun cnm sag saglim kucagina almayi nasip etsin allah sende progestani fitil olarak al cnm yan etkilerini gormemis oluursun hemde etkili
moralini yüksek tutmaya çalış cnm herşeye insanın hazırlıklı olması lazım ben iş yoğunluğumdan dolayı gidemedim daha doktora haftaya gidicem bu konuda fazla bi bilgim yok sadece pazartesiye yatabildiğin kadar yat derimMrhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün öğlen kahve akıntı gibi bi kanamam oldu yani sadece peçeteyşe sildiğimde leke leke geldi hafif karın ağrım vardı doktora gittim hcg istedi 253 çıktı normalde 450-500 çıkması gerekiyodu dedi doktor %90 düşük yapcaksın dedi pazartesiye kadr istirahat verdi pazartesi iyi bi artış olmazsa düşük olurmuş çok üZgünüm böle benim gibi sorun yaşayan varmı acaba
gözün aydınAz önce geldim doktordan çok şükür minnoşun kalp atışlarını görebildik. İnş herkes güzel hayırlı haberleri paylaşır burdan
gözün aydın cnm Allah bizede duymayı nasip etsin ikili tarama testi 11 ve 14üncü haftalar arasında yapılıyo bildiğim kadarıyla o zaman aralıgında yaptırırsan iyi olur bence ben yaptırmayı düşünüyorum sadece şeker testinin gerekli olmadıgını söylüyolar onu yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aşırı şeker takviyesi yapıyolarşimd geldim doktordan, çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin.. kendisi de 8 mm.cik =) daha 1 cm bile değil ama kalb, atıyor, bu mucizeyi veren Allaha şükürler olsun.. yaptırmak istersen ikili tarama testi için haftaya randevu al 22 eylül gibi yaptırırsın bana da kontrole gelirsin dedi. yaptırmayı düşünmediğimi söyledim.. sizler yaptıracak mısınız??
gözün aydın cnm Allah bizede duymayı nasip etsin ikili tarama testi 11 ve 14üncü haftalar arasında yapılıyo bildiğim kadarıyla o zaman aralıgında yaptırırsan iyi olur bence ben yaptırmayı düşünüyorum sadece şeker testinin gerekli olmadıgını söylüyolar onu yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aşırı şeker takviyesi yapıyolar
zaten daha önce bir düşük yaşadım ondan dolayı tedirginimWalla benim kramplar kanamaya döndü cnm insallah sana olmaz ama ihmal etme dr a sor icin rahatlasin sorun warsa onlem alirsin erkenden
3.sayılır ilk bebişimi 2 aylıkken karnımda kaybettim ikincisinden de korktum kanama gelince ama şükür oğlum yaşadı 12 yaşında şimdi bu üçüncü gebeliğim nasipse ama daha doktora ultrasona gitmedim salı günü randevümüz var inşallah sağlıklıdır canımHımm benimki coraspin olunca tereddüt ettim bugün kontrlüm vardı doktora sordum coraspin neden diye ileride oluşabilecek yüksek tansiyon riski için dedi ama şimdiden bu kadar küçükken vermesi yine çok tereddütteyim acaba kullanmasammı diyorum bir sürü ilacım var zaten senin 2. Hamileliğinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?