2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Gozun aydin cnm dr problem yok dediyse yoktur bence benim ki bebek 1 mm kese 1.59 cm yaziyo anlamamis olabilirim yarin itibari ile 6 haftalik olacam benim dusuk tehlikem war ama

Mrba ben 5 haftalık hamileyim.2. Çocuğum biraz kazayla oldu bu Cok sancim oluyor.doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi görünmesi gerrkmiyomu? Tehlikeli bise mi acaba '(((

Mrhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün öğlen kahve akıntı gibi bi kanamam oldu yani sadece peçeteyşe sildiğimde leke leke geldi hafif karın ağrım vardı doktora gittim hcg istedi 253 çıktı normalde 450-500 çıkması gerekiyodu dedi doktor %90 düşük yapcaksın dedi pazartesiye kadr istirahat verdi pazartesi iyi bi artış olmazsa düşük olurmuş çok üZgünüm böle benim gibi sorun yaşayan varmı acaba

Merhaba canim aynen senin gibi benim gibi benimde oldu benimde düşük tehlikem war igne progestan felan werdi mi sana

Mrba ben 5 haftalık hamileyim.2. Çocuğum biraz kazayla oldu bu Cok sancim oluyor.doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi görünmesi gerrkmiyomu? Tehlikeli bise mi acaba '(((

Daha cok erken canim ben 6 haftalik usttrn bakinca benimkini de goremedi ama alttan bakinca gordu cunku cok kucukler daha gorunmemesi normal endiselenme

ARKADAŞLAR BENDE YAKLASIK 7 HAFTALIK HAMİŞİM GECEN CUMA BENİMDE DÜŞÜK RİSKİM ÇIKTI HAST SERUM VERDİLER BİDE PROGESTAN DİYE HAP VERDİLER COK ŞÜKÜR BEBEGİN KALP ATIŞI GÖRÜNÜYO AMA İLAÇ BENİ MAHVEDİYOR BAŞ DÖNMESİ UYKU YAPIYO İŞİN KÖTÜSÜDE ÇALIŞIYORUM UYKUMA ÇÖZÜM FİKRİ OLAN VARMIKİ NE YAPMALIYIM.

Bebegin hayirli olsun cnm sag saglim kucagina almayi nasip etsin allah sende progestani fitil olarak al cnm yan etkilerini gormemis oluursun hemde etkili

Merhaba canim aynen senin gibi benim gibi benimde oldu benimde düşük tehlikem war igne progestan felan werdi mi sana
Evet canım progestan verdi sabah öğle akşam 2 şer tane kullanıcam ben hamile olduğumu geçen hafta öğrendim geçen hafta.kan değerim 67 çıkmıştı dün 253 çıktı senin nasıldı canım

Bebegin hayirli olsun cnm sag saglim kucagina almayi nasip etsin allah sende progestani fitil olarak al cnm yan etkilerini gormemis oluursun hemde etkili
çok sağol cnm aminnn inş hepimiz kucagımza sağ salim alırız bebeklerimiz iyi olsunda biz çekelim annelik duygusu bu olsa gerek ya fitildem nefret ediyorum tiksiniyorum o yüzden içiyorum yani bu durumu çekivem demek oluyo galiba

ya hayırlısıyla şu 3 ayımızı bi atlatsakta rahatlasal psikolojik olarakda etkiliyor insanı bebegi isteriz olana kadar ayrı düşünceler rahime düştü ayrı düşünceler doğunca ayrı düşünceler kurban olduğum allahımın bize lütfu bu olsa gerek.yinede çok şükürki hamilelik duygusu yaşıyoruz.

Az önce geldim doktordan çok şükür minnoşun kalp atışlarını görebildik. İnş herkes güzel hayırlı haberleri paylaşır burdan

moralini yüksek tutmaya çalış cnm herşeye insanın hazırlıklı olması lazım ben iş yoğunluğumdan dolayı gidemedim daha doktora haftaya gidicem bu konuda fazla bi bilgim yok sadece pazartesiye yatabildiğin kadar yat derim

şimd geldim doktordan, çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin.. kendisi de 8 mm.cik =) daha 1 cm bile değil ama kalb, atıyor, bu mucizeyi veren Allaha şükürler olsun.. yaptırmak istersen ikili tarama testi için haftaya randevu al 22 eylül gibi yaptırırsın bana da kontrole gelirsin dedi. yaptırmayı düşünmediğimi söyledim.. sizler yaptıracak mısınız??

gözün aydın cnm Allah bizede duymayı nasip etsin ikili tarama testi 11 ve 14üncü haftalar arasında yapılıyo bildiğim kadarıyla o zaman aralıgında yaptırırsan iyi olur bence ben yaptırmayı düşünüyorum sadece şeker testinin gerekli olmadıgını söylüyolar onu yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aşırı şeker takviyesi yapıyolar

şeker yüklemesini de istemicem -tabi bana bırakır mı onu bilmem- ama bu tarama testleri çok ucu açık sonuçlar veriyor ve insanı gereksiz yere gerip üzüyor bence. çok örneğini okudum.. zaten Allah göstermesin bi anomali olduğunda 3lü ye yönlendirir doktor. ortada hiçbi sıkıntı yokken bu testi yaptırıp,çıkan sonuca göre hele hele amniyosentez yaptırmak, aman aman.. evlerden ırak.. Allah tüm bebişlere sağlık versin

Walla benim kramplar kanamaya döndü cnm insallah sana olmaz ama ihmal etme dr a sor icin rahatlasin sorun warsa onlem alirsin erkenden
zaten daha önce bir düşük yaşadım ondan dolayı tedirginim bazı okuduğum yerlerde de ilk haftalarda rahim büyüdüğü için olabilir dio. ilk gebeliğimde çalışıodum düşük aniden oldu bu sefer evdeyim full yatıorum Rabbim bu mubarek cuma günün hürmetine kimseye evlat acısı vermesin

3.sayılır ilk bebişimi 2 aylıkken karnımda kaybettim ikincisinden de korktum kanama gelince ama şükür oğlum yaşadı 12 yaşında şimdi bu üçüncü gebeliğim nasipse ama daha doktora ultrasona gitmedim salı günü randevümüz var inşallah sağlıklıdır canım

Bebeginin kalbini atisini goren arkadaslar gozunuz aydin allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hamilelik belirtileri sizde nasil benim arada hafif midem bulaniyo cok degil sanki hamile degilmisim gibi

bendeki ilk belirti her adet dönemimde olduğu gibi göğüslerde hassasiyetle başladı adetimin geciktiği günlerde ayağa kalktıkça kasıklarımda ağrı oldu şimdi de var ama daha az oluor. miğde bulantısı vs. yok ama iştahsızlık olmaya başladı yemek yiyesim gelmior. yerimden kalkmak istemiorum halsizlik + gündüzleri sürekli uyumak istiorum geceleride sürekli bölük pörçük uyuyorum havalar da sıcak o da etkilio galiba uykuyu başka belirti de yok zaten ben de aynen hamile değilim sanki ama bazı insanlar nasıl oluo da yüzüne bakınca anlıo hayret ediorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…