2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Slm canım öncelikle çok sevindim i̇nşallah tüm anne adayları içün herşey olumlu seyreder bana da doktorum cmtsi günü coraspin vermişti 3 gün kullandım perşembe günü sordum neden diye ileride oluşabilecek yüksek tansiyon riski için dedi bende 3 günde falan alayım diyorum balık hapı yağı ve kan hapı da verdi bana sana da verdimi benim birde düşük riskim var hem progestan hemde iğne oluyordum hergün fakat çok halsiz ve yorgun hissediyordum doktor da o zaman hapı bırak iğneyide 10 günde yaptır dedi ama ben hapı birkaç gün daha almak istiyorum korkuyorum bebeğime bişi olur diye Allah kimseye göstermesin olumsuz şeyler

Bebegin hayirli olsun canim allah dewamini getirsin dewlette testleri yaptirip ozele gecmek daha mantikli gibi geliyo bana

Ağrım bit saat önce falan vardı geçti ama şimdi inşallah bişi oolmaz olumlu düşünmek istiyorum sıkıldım hep olumsuz düşünmekten ben çok endişeliyim ya bebeğime zarar gelir çok pimpirikli oldum herkes böylemi acaba bir benmi öyleyim

Sağolasın canım teşekkür ederim evet eskiler neler yapıyormuş ama işte düşük riskim olunca çok tedirgin oluyorum ama bundan sonra olumlu düşüneceğim olumlu olsun herşey olacağına varır

Sen beni gorsen :))) kafayi yemis durumdayim hapşursam acaba bisey mi oldu buyumesi mi durdu niye 1 mm kalbi durdu mu dusecek aha lavaboya bile korkuyla giriyom psikopata baglamis durumdayim napalim bebegimizi kaybetmekten korkuyoruz olsun o kadar olmasa daha iyi ama elimizde degil

Aynen canımm ya bende hapşırırken bile çok korkuyorum yürürken bile göbeğimi tutuyorum evde bişi olmasın diye ptsi işe başlıcam daha da korkuyorum raporluydum 10 gün birde ben daha önce toksoplazma geçirmemişim o yüzden çiğ et iyi yıkanmamış sebze meyve dikkat etmem lazım geçenlerde dışarıda unuttum tost yedim çiğ sucuk oluyor ya nasıl korkuyordun dayanamadım bugün gidip testt yaptırdım Allah tan bişi çıkmadı rahatladım görsen herşeyi defalarca yıkıyorum ellerimi bi salata bile hazırlarken 5 defa yıkıyorum ben daha çok psikopata bağladım anlıcan;-)

Hihihi kafayi yedik mi ne kiz :))) sahsen ben gormedim napim gorgusuz desinler 3.5 yilim hastahanelerde gecti catallarda bulmusken de kaybetmek istemiyorum helede düsük riskimiz warken allah korusun bisey oldugunda keske yapmasaydik bizim yuzumuzden oldu demek yerine elimizden geleni yaptik dicek takdir allah in

Bendecanımm bende görgüsüzüm bu konuda;-)hayırdır canım senin neden 3,5 yıl hastanede geçti

Canım birde benim saçlarım çok dökülüyor ama öyle böyle değil evde heryer saç elime heran saç geliyor o kadar azaldıki saçlarım anlatamam normalmi bu acaba

tatlim soyle ki; doktor kan degerlerine sekerine kolestrolune tiroid hormonlarina B12 ne hepatit b ve c ye bunlara bakmak istiyo. benim ozel hastanedeki doktorum krndi dedi ki saglik ocaginda yaptirabilirsin diye sagolsun varolsun. gittim aile hekimine verdim doktorun istedigi tahlilleri hop yaptilar ertesi gun aldim sonucu. hic sormadim ozeldeki hastaneme bunlari kaca yapiyonuz diye keske sorsaydim da ettigim kâri bilseydim dimi yani senin anlicagin bence doktorun ozelde olsun ama tahlillerini devlete yaptir. nema problema sekerim ;-)

Sen hiç merak etme Türkiyede'ki kadınların %90 ı toksıplazma geçirmiş oluyor buna bende dahilim! Hiiiç farkında değilim ama hamile kalınca doktorumun istediği testlerde salmonella, toksoplazma hepsini geçirdiğim çıktı meydana. Ne ara geçirdim bilmiyorum.
Neyse diyeceğim o ki toksoplazmayı önceden geçirenlerin bağışıklığı daha kuvvetli oluyomuş geçirmeyenlere göre. Dolayısıyla biz daha şanslıyız canımm.

Bir de ben de sizin gibiyim, dün şiddetli bi hapşırdum ayyy acaba bebişe bir şey olmuş mudur diye bi geçirdim aklımdan, sonra kışkışladımm bu kötü düşünceleri. Her şey olacağına varır napalım.
Bu arada benim de sağ kasığımda ağrı oluyor zaman zaman gaz ağrısı olduğunu düşünüyorum, çünkü afedersiniz ama gaz çıkarınca geçiyor. İnsan yine de telaşlanıyor.

sabah sabah beni güldürdün rabbim de seni güldürsün inşallah aynıları bende de oluo demekki olağan bi durum ama anne olmak bu olsa gerek

Saçlarım çok dökülüyor banyoya girmeye korkuyorum :) sizin de öyle mi kizlar tutam tutam sac geliyo elime

Bendecanımm bende görgüsüzüm bu konuda;-)hayırdır canım senin neden 3,5 yıl hastanede geçti

Tedawi icin cnm rahim filmi cektirdim enfeksiyon kapti ortamdan yara oldu gittim yarami dondurdum daha beter oldu en son yarami yaktiracaktim hamile kalmisim tabi dr un artik ilac tedawisiyle olmaz asilama dusuk olasilk tup bebek dedi klomenleri ilac tedawilerini dewamli yumurta takiplerini saymiyorum bile :)))

Canım ben daha önce geçirmemişim toksoplazma o yüzden çok pinpirikliyim bu konuda

Ooooo benim banyoya girmeye bile gerek yok heran dökülüyor saçlarım yerleri siliyoruz ertesi gün hiç silinmemiş gibi heryer saç ama saçlarım o kadar azaldıki çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…