iyi akşamlar ilk defa yazıyorum ..ilk size söylüyorum ben de hamileyim kızlar :)) ama daha doktora gidip kesinleştirmedik.üç ay önce bir düşük yaşadım.onun için biraz günler ilerlesin diyorum.erken dönem hamilelik testi pozitif çıktı.iki yıldır deniyoruz ilk defa bir testte çift çizgi gördüm Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah.ve en en son 14 temmuzda adet oldum..geçen hamileliğimde bugün git 2 gün sonra yine gel falan diyorlardı. o yüzden biraz zaman geçsin istedim..özel doktora mı gitsem yoksa devlet hastanesine mi bilemedim.özele gitsem testler birsürü para tutacak.kararsızım istanbul avrupa yakasındayız.siz nasıl yaptınız test meselelerini ilk hangi testler yaptırılıyor bilen var mı?
Ağrım bit saat önce falan vardı geçti ama şimdi inşallah bişi oolmaz olumlu düşünmek istiyorum sıkıldım hep olumsuz düşünmekten ben çok endişeliyim ya bebeğime zarar gelir çok pimpirikli oldum herkes böylemi acaba bir benmi öyleyim
Aynen canımm ya bende hapşırırken bile çok korkuyorum yürürken bile göbeğimi tutuyorum evde bişi olmasın diye ptsi işe başlıcam daha da korkuyorum raporluydum 10 gün birde ben daha önce toksoplazma geçirmemişim o yüzden çiğ et iyi yıkanmamış sebze meyve dikkat etmem lazım geçenlerde dışarıda unuttum tost yedim çiğ sucuk oluyor ya nasıl korkuyordun dayanamadım bugün gidip testt yaptırdım Allah tan bişi çıkmadı rahatladım görsen herşeyi defalarca yıkıyorum ellerimi bi salata bile hazırlarken 5 defa yıkıyorum ben daha çok psikopata bağladım anlıcan;-)
iyi akşamlar ilk defa yazıyorum ..ilk size söylüyorum ben de hamileyim kızlar :)) ama daha doktora gidip kesinleştirmedik.üç ay önce bir düşük yaşadım.onun için biraz günler ilerlesin diyorum.erken dönem hamilelik testi pozitif çıktı.iki yıldır deniyoruz ilk defa bir testte çift çizgi gördüm Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah.ve en en son 14 temmuzda adet oldum..geçen hamileliğimde bugün git 2 gün sonra yine gel falan diyorlardı. o yüzden biraz zaman geçsin istedim..özel doktora mı gitsem yoksa devlet hastanesine mi bilemedim.özele gitsem testler birsürü para tutacak.karar
sızım istanbul avrupa yakasındayız.siz nasıl yaptınız test meselelerini ilk hangi testler yaptırılıyor bilen var mı?
Aynen canımm ya bende hapşırırken bile çok korkuyorum yürürken bile göbeğimi tutuyorum evde bişi olmasın diye ptsi işe başlıcam daha da korkuyorum raporluydum 10 gün birde ben daha önce toksoplazma geçirmemişim o yüzden çiğ et iyi yıkanmamış sebze meyve dikkat etmem lazım geçenlerde dışarıda unuttum tost yedim çiğ sucuk oluyor ya nasıl korkuyordun dayanamadım bugün gidip testt yaptırdım Allah tan bişi çıkmadı rahatladım görsen herşeyi defalarca yıkıyorum ellerimi bi salata bile hazırlarken 5 defa yıkıyorum ben daha çok psikopata bağladım anlıcan;-)
sabah sabah beni güldürdün rabbim de seni güldürsün inşallahBir de ben de sizin gibiyim, dün şiddetli bi hapşırdum ayyy acaba bebişe bir şey olmuş mudur diye bi geçirdim aklımdan, sonra kışkışladımm bu kötü düşünceleri. Her şey olacağına varır napalım.
Bu arada benim de sağ kasığımda ağrı oluyor zaman zaman gaz ağrısı olduğunu düşünüyorum, çünkü afedersiniz ama gaz çıkarınca geçiyor. İnsan yine de telaşlanıyor.
Bendecanımm bende görgüsüzüm bu konuda;-)hayırdır canım senin neden 3,5 yıl hastanede geçti
Ben varim:)Kimse yokmu kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?