2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Senin kaç haftalık canım bebeğin ben normalde süt içen hergün yumurta yiyen biriydim ama şuan ne süt ne yumurta gerçi hiçbir şey yiyemiyorum iştahsızlık var bende çok aç hissediyorum kendimi ama yiyemiyorum fakat netten bırakmıştım ilk aylarda 1_1,5 kilo imiş normali

Canım ben 2 kilo wermisim benimki ters sanirim :)) ben kaynanam ne yaparsa yiyom oyle sunu yemeliyim diyerek yapmiyom aslinda ole olmasi lazim ama sut yogurt hele hic yiyemiyom

slm benimde sat 26 temmuz keseni gördünmü nasıl geçiyor hamilelik
Evetçarşamba günü gördük canım bu cuma da kalp atislarini duycaz inşallah, ben 10 günlük rapor aldım istirahat için çalıştığım için ilk zamanlar yorulmayayim dedim bi tansiyon düşüklüğü var arada onun dışında iyiyim canım senin nasıl gidiyor

kac mm di kesen bende gördüm keseyi kalp atışlarına beni 10 gün sonraya gel dedi.benimde arada bas dönmem var ve hafif kahverengi lekelerim onun dışında iyi şükür.benim pıhtılaşma sorunumda olduğu için bi yemek yapıyorum iş olarak ilk 3 ay cok önemli dikkat etmek lazım.ilk bebeginmi

1 mm idi canım haftaya görünce bakalım, baş dönmesi bende de var canim ya sende dikkat et bana uzan dedi doktor ilk zamanlar yerleştiği için riskli dedi evet ilk bebeğim inş senin?

1 mm idi canım haftaya görünce bakalım, baş dönmesi bende de var canim ya sende dikkat et bana uzan dedi doktor ilk zamanlar yerleştiği için riskli dedi evet ilk bebeğim inş senin?
benim bir cocougum var gecen sene 1 düşük yaptım bu senede bakalım rabbim nasip ederse.haberleselim satlarımızda aynıymış tabi kişiye göre değişiklikler olur ama.erken cagırmıs seni kalp atışlarına görmeye güzel haberlerini paylaşırsın inş bu arada ilaç olarak ne kullanıyosun

Allah bağışlasin canım, kanama olabilir dedi progestan, folbiol bide gynoferon verdi canım evet haberlesiriz tabi cuma biraz baygınlık gelince doktor serum taktı 10 günlük rapor ve istirahat verdi iste bakalım inşallah, doktorumuz degistiricem zaten ya hem taşınma durumundan hemde hastaneyi begenmedim

Merhabalarr. Benimde son adet tarihim 29 temmuz. Adet gününden 3 gün önce hcg degerim 49 adet günü 145iki gün sonrası 433 doktor takip edelim dedi yarın yıne kan verecegim. 25 temmuzda 2 gün normal adet kanaması gibi kanamam oldu ve kesildi. Buna ragmen degerlerim artıyor. Şu anda da khverengi akıntım oluyor. Yurt dışında yaşıyorum burda ki doktorlar keseyi görmeden progestan veremeyiz dediler. Türkiyede ki doktorumu aradım iğne yaptırın dedi ama yapmıyorlar. Bu akıntı normal diyorlar

içine sinen bi doktorla devam et canım seçeneğin varsa.dikkat et bu arada beta kaçtı senin n ezaman baktırdın

içine sinen bi doktorla devam et canım seçeneğin varsa.dikkat et bu arada beta kaçtı senin n ezaman baktırdın
Geçen cumartesi kan testi yaptırdık 1423 çıktı 3-4 haftalik çıktı sonra doktora gittik işte o zamanda 5. Haftaya girdik, evet doktor çok önemli gerçekten senin kaç çıktı değerlerin

valla suanda aynı durumdayız.ben keseyi görmeden önce pembe sonra kahverengiye dönen lekem oldu durdu.şimdide keseyi görmeme rağmen bugün yine kahverengi lekem oldu progestan kullanmama rağmen dinlen bence yurtdışında nasıl oluyor b,lmiyorum ama keseyi görürsün artık gitme ihtimalin varsa git progestana basla

Geçen cumartesi kan 5 testi yaptırdık 1423 çıktı 3-4 haftalik çıktı sonra doktora gittik işte o zamanda 5. Haftaya girdik, evet doktor çok önemli gerçekten senin kaç çıktı değerlerin
geçtiğimiz pazartesi yani ayın 25 inde yaptırdım 1030 cıktı .kesinlikle cok önemli biz bide 2 ay önce tasındık farklı bi şehre doktor bulmak daha zor sende taşınırken d,kkat et

Yarın test için gittiğimde konuşacağım yine olmaz derlerse Türkiy ye kendi doktoruma gideceğim. Allahım yardım wtain hepimize

geçtiğimiz pazartesi yani ayın 25 inde yaptırdım 1030 cıktı .kesinlikle cok önemli biz bide 2 ay önce tasındık farklı bi şehre doktor bulmak daha zor sende taşınırken d,kkat et
Bebise göre kayinvalideme yakina gidicez artık, tasinana kadarda suan gittiğim doktora devam edicem en azından kontrolleri aksatmicam, ilk çocuğun kaç yaşında büyük mu

Cani
Geçmişimde dış gebelik hikayem olduğu için çok tedirginim aynı şeylwri yaşamaktan kprkuyorum
Canim hiç stres yapma, sen stres yaparsan bebekte strese girer, sen dinlen bolca başka doktora da görün elinden geleni yap tabi yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasip ederse alacaksın inş kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…