- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
anladım canım dikkat et bi kızım var 5 yasına girecek.Bebise göre kayinvalideme yakina gidicez artık, tasinana kadarda suan gittiğim doktora devam edicem en azından kontrolleri aksatmicam, ilk çocuğun kaç yaşında büyük mu
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Yarını da bır atlataam değerim arttı mı acaba?Büyük Allah'ım herşeyin hayırlısını vetsin hepimizeCani
Canim hiç stres yapma, sen stres yaparsan bebekte strese girer, sen dinlen bolca başka doktora da görün elinden geleni yap tabi yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasip ederse alacaksın inş kucağına
Oyy maşşşallahh ya Allah bağışlasinanladım canım dikkat et bi kızım var 5 yasına girecek.
Amin canım sen içini ferah tutİyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Yarını da bır atlataam değerim arttı mı acaba?Büyük Allah'ım herşeyin hayırlısını vetsin hepimize
hangi ülkedesin orda nasıl oluyor bilmiyorum ama bence görünür artık kese madem kese görününce progestan veriyorlar sen stres yapmaYarın test için gittiğimde konuşacağım yine olmaz derlerse Türkiy ye kendi doktoruma gideceğim. Allahım yardım wtain hepimize
Dubai'deyiz. Değer 1500 olmadan keseyi göremwyiz diyorlar. Tek tüple 2 senedir uğraşıyorum :) hayırlısı bakalımhangi ülkedesin orda nasıl oluyor bilmiyorum ama bence görünür artık kese madem kese görününce progestan veriyorlar sen stres yapma
adet uzunluğun kac gün sürüyorAllah rızası için ya ağustosun 29 da adet oldum yumurtlama günümü bi hesaplayin yahu 30gunde bi adet oluyorum
aynen valla sadece aksamları değil herzaman oluyor aksamları artıyor ama 5 aylık hamile haline geliyorumkızlarrrr kimse var mı hu huuuuuuusizin de akşamları karnınız büyüyor mu? şişkinlikten tabi de sanki psikolojik olarak kadını hamileliğe hazırlıyor bu şişkinlik
canım cok sagol aminOyy maşşşallahh ya Allah bağışlasin
aynen valla sadece aksamları değil herzaman oluyor aksamları artıyor ama 5 aylık hamile haline geliyorum
Gunaydin canım bende 5 gündür progestan kullanıyordum kanama ihtimaline karşı bende de acayip tansiyon düşmesi ve kabızlık yaptı dün akşam doktoru aradık kullanma yan etki göstermiş dedi akşamdan beri içmiyorum, sende içini rahat tut canım benim Rabbim nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa kucağına alırsın inşallah sen moralini yüksek tut ki bebisimin tutunsun sana güzelceGunaydin kizlar bu sabah itibari ile bulantim basladi tabi sancim halen tam gaz dewam ediyo artik iyice bebegimi kaybetme korkusu basladi bu kadar sanci normal degil kendimi biraktim artik kac gundur sanci yuzune psikolojim iyice bozuldu mide bulantisida cabasi sancim olmasin mide bulantisi guzelligi zaten bebegim kendini hissettirio bende durumlar bole iste
Gunaydin canım bende 5 gündür progestan kullanıyordum kanama ihtimaline karşı bende de acayip tansiyon düşmesi ve kabızlık yaptı dün akşam doktoru aradık kullanma yan etki göstermiş dedi akşamdan beri içmiyorum, sende içini rahat tut canım benim Rabbim nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa kucağına alırsın inşallah sen moralini yüksek tut ki bebisimin tutunsun sana güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?