2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Cani

Canim hiç stres yapma, sen stres yaparsan bebekte strese girer, sen dinlen bolca başka doktora da görün elinden geleni yap tabi yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasip ederse alacaksın inş kucağına
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Yarını da bır atlataam değerim arttı mı acaba?Büyük Allah'ım herşeyin hayırlısını vetsin hepimize

Yarın test için gittiğimde konuşacağım yine olmaz derlerse Türkiy ye kendi doktoruma gideceğim. Allahım yardım wtain hepimize
hangi ülkedesin orda nasıl oluyor bilmiyorum ama bence görünür artık kese madem kese görününce progestan veriyorlar sen stres yapma

kızlarrrr kimse var mı hu huuuuuuu sizin de akşamları karnınız büyüyor mu? şişkinlikten tabi de sanki psikolojik olarak kadını hamileliğe hazırlıyor bu şişkinlik

Allah rızası için ya ağustosun 29 da adet oldum yumurtlama günümü bi hesaplayin yahu 30gunde bi adet oluyorum

kızlarrrr kimse var mı hu huuuuuuu sizin de akşamları karnınız büyüyor mu? şişkinlikten tabi de sanki psikolojik olarak kadını hamileliğe hazırlıyor bu şişkinlik
aynen valla sadece aksamları değil herzaman oluyor aksamları artıyor ama 5 aylık hamile haline geliyorum

canım muhtemelen 9 ile 19 eylül arasında hamile kalma ihtimalin yumurtlama zamanında gerçekten hesaplamalar boş kişiye göre değişiyor vücudunu takip etmen lazım ama muhtemelen 11 eylül

slm kızlar benide aranıza alın Allahım hayırlı sağlıklı Bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş Allahım onları bize bağışlaşın Allahım içimizdeki bebişlerimizi bizler için hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş

hoşgeldin canım aramıza amin inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur

Gunaydin kizlar bu sabah itibari ile bulantim basladi tabi sancim halen tam gaz dewam ediyo artik iyice bebegimi kaybetme korkusu basladi bu kadar sanci normal degil kendimi biraktim artik kac gundur sanci yuzune psikolojim iyice bozuldu mide bulantisida cabasi sancim olmasin mide bulantisi guzelligi zaten bebegim kendini hissettirio bende durumlar bole iste

Gunaydin canım bende 5 gündür progestan kullanıyordum kanama ihtimaline karşı bende de acayip tansiyon düşmesi ve kabızlık yaptı dün akşam doktoru aradık kullanma yan etki göstermiş dedi akşamdan beri içmiyorum, sende içini rahat tut canım benim Rabbim nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa kucağına alırsın inşallah sen moralini yüksek tut ki bebisimin tutunsun sana güzelce

Insallah Saol canim tabi oyle ama dewamlisanci olunca artik dayanacak gucu kalmiyo insanin nefes aldirmiyo bende oyle yan etkiler hic yapmadi klomen kullanirken hep werirdi dr hic sorun yasamamistim sende fitil olarak kullan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…