- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Korkuyorum canım ya haftaya işe donucem bu hafta raporluydum bide başka doktor kanaman yoksa içmeye gerek yok dedi hepten kafam karıştı bugün tahlilleri almaya gidince konuşucam yine, her bünye nin farklı oluyordur canım süreci kimisi anlamaz hamileliğini bile yapar her işini kiminin daha ağır geçer biz geçen hafta öğrendik 4 haftalikken o zamana kadar kasık batması dışında bi sıkıntım yoktu ama öğrenince psikolojik olarak mı ne moda girdim resmen :)) sen güzel düşün canım isimleri mesela ne koymak istiyorsunInsallah Saol canim tabi oyle ama dewamlisanci olunca artik dayanacak gucu kalmiyo insanin nefes aldirmiyo bende oyle yan etkiler hic yapmadi klomen kullanirken hep werirdi dr hic sorun yasamamistim sende fitil olarak kullan daha iyi
Korkuyorum canım ya haftaya işe donucem bu hafta raporluydum bide başka doktor kanaman yoksa içmeye gerek yok dedi hepten kafam karıştı bugün tahlilleri almaya gidince konuşucam yine, her bünye nin farklı oluyordur canım süreci kimisi anlamaz hamileliğini bile yapar her işini kiminin daha ağır geçer biz geçen hafta öğrendik 4 haftalikken o zamana kadar kasık batması dışında bi sıkıntım yoktu ama öğrenince psikolojik olarak mı ne moda girdim resmen :)) sen güzel düşün canım isimleri mesela ne koymak istiyorsun
Hayırlısı canım ya kız olursa Defne istiyoruz erkek olursa da yiğit istiyor eşim bi şu zamanları atlatalim da İsim en kolayı 2 de doktora gidince kan ilacı vermek doktor o zaman sorarimBence ic onlem al kanaman yoksa dahi ilk aylar onemli cnm ben hamile oldugumu bilmeden cok gair kaldirdim kendime cok yuklendim acisi cikiyo yawas yawas erkrk olursa k.babam un isminu koymayi dusunuyoruz kismet olursa allah izinwerirse selcuk kizi dusunmedik daha ama esila guzel gibi geliyo :))) sen cnm
Hayırlısı canım ya kız olursa Defne istiyoruz erkek olursa da yiğit istiyor eşim bi şu zamanları atlatalim da İsim en kolayı 2 de doktora gidince kan ilacı vermek doktor o zaman sorarim
Bugün tekrar test yaptırdım sonuc 675 2 gün önce 433 dr atış az olmuş dedi.48 saat sonra yine tahlil. Çok üzgünüm arkadaşlar yine dış gebelik mi diye kprku içindeyim
İnşallah canım .degwrlerim sırasına göre:49. 145. 433. 675Canım üzülme bu durumda olup da artan saglikli olanda cok iki gun sonraki sonucuna gore belli olur asiri az da degil ama
İnşallah canım .degwrlerim sırasına göre:49. 145. 433. 675
Dogsunlarda vururum totolarina :))Guzel isimlermis canim ay sag salim olsunlarda dogunca totosuna vuracam anneni cok üzdün diye :))
Sabretmekten başka çaremiz yok. Allah tan gelen herşeye razımCanim ya o kadar kotu degil hatta cok iyiymus son biraz az duzene girer gibi en bastan az ilerlememis ki cok kotu degil bide sonucta artmis iki gun sonra belli olur a bence duzene girer stres yapma bebisine yansiyo
Ben de şişkinlik oluyo kilo da almadim ama normal herhaldekızlarrrr kimse var mı hu huuuuuuusizin de akşamları karnınız büyüyor mu? şişkinlikten tabi de sanki psikolojik olarak kadını hamileliğe hazırlıyor bu şişkinlik
teşekkür ederim.ben de öyle karar verdim istanbul süleymaniye kadın doğuma karar verdim.oraya giden var mı acaba?doktor sayısı çok orda ama hangisi ilgilenir acaba?Bebegin hayirli olsun canim allah dewamini getirsin dewlette testleri yaptirip ozele gecmek daha mantikli gibi geliyo bana
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için süleymaniye akdın doğuma karar verdim.orda sonuçlar hemen internetten öğrenilebiliyor ve çok doktor var.şimdi de doktor arıyorum ordan ilgili birini bakalım..Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin inşallah.Allaha emanet oluntatlim soyle ki; doktor kan degerlerine sekerine kolestrolune tiroid hormonlarina B12 ne hepatit b ve c ye bunlara bakmak istiyo. benim ozel hastanedeki doktorum krndi dedi ki saglik ocaginda yaptirabilirsin diyesagolsun varolsun. gittim aile hekimine verdim doktorun istedigi tahlilleri hop yaptilar ertesi gun aldim sonucu. hic sormadim ozeldeki hastaneme bunlari kaca yapiyonuz diye keske sorsaydim da ettigim kâri bilseydim dimi yani senin anlicagin bence doktorun ozelde olsun ama tahlillerini devlete yaptir. nema problema sekerim ;-)
canım sen moralini bozma olumlu duşun olumlu olsun hem o ağrılar. Yerleşme ağrısıda olabiliyormuş sma anlıyorum seni benimde ağrılarım oluyor ve o zaman bende. Çok korkuyorum ama işte elinde. Değil progestsn kullanıyormusunGunaydin kizlar bu sabah itibari ile bulantim basladi tabi sancim halen tam gaz dewam ediyo artik iyice bebegimi kaybetme korkusu basladi bu kadar sanci normal degil kendimi biraktim artik kac gundur sanci yuzune psikolojim iyice bozuldu mide bulantisida cabasi sancim olmasin mide bulantisi guzelligi zaten bebegim kendini hissettirio bende durumlar bole iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?