2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Insallah Saol canim tabi oyle ama dewamlisanci olunca artik dayanacak gucu kalmiyo insanin nefes aldirmiyo bende oyle yan etkiler hic yapmadi klomen kullanirken hep werirdi dr hic sorun yasamamistim sende fitil olarak kullan daha iyi
Korkuyorum canım ya haftaya işe donucem bu hafta raporluydum bide başka doktor kanaman yoksa içmeye gerek yok dedi hepten kafam karıştı bugün tahlilleri almaya gidince konuşucam yine, her bünye nin farklı oluyordur canım süreci kimisi anlamaz hamileliğini bile yapar her işini kiminin daha ağır geçer biz geçen hafta öğrendik 4 haftalikken o zamana kadar kasık batması dışında bi sıkıntım yoktu ama öğrenince psikolojik olarak mı ne moda girdim resmen :)) sen güzel düşün canım isimleri mesela ne koymak istiyorsun

Bence ic onlem al kanaman yoksa dahi ilk aylar onemli cnm ben hamile oldugumu bilmeden cok gair kaldirdim kendime cok yuklendim acisi cikiyo yawas yawas erkrk olursa k.babam un isminu koymayi dusunuyoruz kismet olursa allah izinwerirse selcuk kizi dusunmedik daha ama esila guzel gibi geliyo :))) sen cnm

Hayırlısı canım ya kız olursa Defne istiyoruz erkek olursa da yiğit istiyor eşim bi şu zamanları atlatalim da İsim en kolayı 2 de doktora gidince kan ilacı vermek doktor o zaman sorarim

Bugün tekrar test yaptırdım sonuc 675 2 gün önce 433 dr atış az olmuş dedi.48 saat sonra yine tahlil. Çok üzgünüm arkadaşlar yine dış gebelik mi diye kprku içindeyim

Hayırlısı canım ya kız olursa Defne istiyoruz erkek olursa da yiğit istiyor eşim bi şu zamanları atlatalim da İsim en kolayı 2 de doktora gidince kan ilacı vermek doktor o zaman sorarim

Guzel isimlermis canim ay sag salim olsunlarda dogunca totosuna vuracam anneni cok üzdün diye :))

Bugün tekrar test yaptırdım sonuc 675 2 gün önce 433 dr atış az olmuş dedi.48 saat sonra yine tahlil. Çok üzgünüm arkadaşlar yine dış gebelik mi diye kprku içindeyim

Canım üzülme bu durumda olup da artan saglikli olanda cok iki gun sonraki sonucuna gore belli olur asiri az da degil ama

İnşallah canım .degwrlerim sırasına göre:49. 145. 433. 675

Canim ya o kadar kotu degil hatta cok iyiymus son biraz az duzene girer gibi en bastan az ilerlememis ki cok kotu degil bide sonucta artmis iki gun sonra belli olur a bence duzene girer stres yapma bebisine yansiyo

Merhaba kızlar.. Ben de hamileyim çok şükür.. 2 senelik bir uğraştan sonra Rabbim bize de tattirdi bu güzel duyguyu. Tam da asilama tedavisine baslayacagimiz sirada düştü bebeğim rahmime.. Rabbimin bir mucizesi diyorum.. :) Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah.. Benim sat 23 haziran.. Bebegim bana 1 nisan sakasi yapicak sanirim..

Merhaba kızlar bende hamileyim çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin

teşekkür ederim hayal8 fikir verdiğiniz için..devlet hastanesi süleymaniye kadın doğuma karar verdim.orda tahliller hemen yapıluyo ve sonuçlarda 2-3 saate cıkıyo..sağlık ocağı da çok yakın ama orda kan versem hastanede yine alacaklar son bir yıldır kollarım delik deşik oldu sürekli kan tahlillerinden..Allaha emanet olun inşallah

Bebegin hayirli olsun canim allah dewamini getirsin dewlette testleri yaptirip ozele gecmek daha mantikli gibi geliyo bana
teşekkür ederim.ben de öyle karar verdim istanbul süleymaniye kadın doğuma karar verdim.oraya giden var mı acaba?doktor sayısı çok orda ama hangisi ilgilenir acaba?

teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için süleymaniye akdın doğuma karar verdim.orda sonuçlar hemen internetten öğrenilebiliyor ve çok doktor var.şimdi de doktor arıyorum ordan ilgili birini bakalım..Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin inşallah.Allaha emanet olun

canım çok geçmş olsun benimde düşük riskim varda bende ptogestan artı iğne kullanıyorum folbiol ve gynoferon ne için csnım

canım sen moralini bozma olumlu duşun olumlu olsun hem o ağrılar. Yerleşme ağrısıda olabiliyormuş sma anlıyorum seni benimde ağrılarım oluyor ve o zaman bende. Çok korkuyorum ama işte elinde. Değil progestsn kullanıyormusun

Günaydın herkese nasıl gidiyo kızlar ya benim karnim çok şişiyor gece rahatsiz etti bayagi. Uyuyamadim hep böyle olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…