İnşallah canım .degwrlerim sırasına göre:49. 145. 433. 675
Hep hayırlısını diliyorum Allahımdan. Ama çol üzülüyorum . Rukiyecim bol bol dua edelim. Allah yardımcımız olsun hepimizinmerhaba canım benimde senin gibi değerlerim gerektiği gibi yükselmiyo benimde 27 - 65 - 253 - 365 çıktı yarın son kez tekrar vercem tahlil yarın belli olcak sonuç artık doktor sağlıksız gebelik olduğunu ve %90 düşceğini söledi ara ara kanamam oluyo demekki hayırlısı böyleymiş nasip kısmet
aynen canım bende hep hayırlısını diliyorum demekki var bi bildiği diyorum sağlıklı olsunda zamanı geldiğinde olsun artık senin kanaman varmı cnmHep hayırlısını diliyorum Allahımdan. Ama çol üzülüyorum . Rukiyecim bol bol dua edelim. Allah yardımcımız olsun hepimizin
benim hcg değerime 1 kez bakıldı birdaha da bakılmadı 22 agust. kese göründüğü için mi gerek görmediler sizlerde durum ne kese göründü mü görünmedi mi??? ben de yarın tekrar gidicem doktora hayırlı sonuçlarla geliriz inşallah
aynen doktorlara soruosun cvp alamıosun zaten kafanda milyonlarca soru daha da katlayarak çoğalıoRabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inşallahsenin kese göründüğü için gerek görmemiştir doktorun cnm ama benim görünmedi ve dış gebelikten şüpheleniyo doktor ama şunu farkettim ki bir doktorla yetinmemek lazım mutlaka başka bi doktora daha gitmekte fayda var mesela ben dün bi doktora gittim o bana hemen birsürü test yaptırıp dış gebelikse ameliyaat dedi para tuzağı sadece öğlen başka doktora gittim oda ne ameliyatı dış gebelik bile olsa bi iğneyle çözülebilecek bişey dedi artık doktorlarada güven olmuyo
Benim son adet tarihim 29 temmuz. 25 ağustosta 2 gün normal adet kanamasıgibi kanamam oldu ve kesildi. Ona ragmen hcg değerimde güzel artış vardı ta ki son tahlile kadar. Şu an ara ara kahverengi lekelenmem oluyoraynen canım bende hep hayırlısını diliyorum demekki var bi bildiği diyorum sağlıklı olsunda zamanı geldiğinde olsun artık senin kanaman varmı cnm
Benim
Benim son adet tarihim 29 temmuz. 25 ağustosta 2 gün normal adet kanamasıgibi kanamam oldu ve kesildi. Ona ragmen hcg değerimde güzel artış vardı ta ki son tahlile kadar. Şu an ara ara kahverengi lekelenmem oluyor
Yarın inşallah gzel haberlerle döneriz . Ben de sabahtan gideceğimbenim son adet tarihim 3 temmuzdu benim geç döllenme olmuş öle demişti doktor çok geç çıktı çünkü kandada hamileliğim benimde kanamalarım leke lekeydi ama bugün biraz daha arttı sanırım yarın belli olcak herşey
Cnm 7 hafta bitti 8. Haftanin içindesin demek ben öyle biliyorumKizlar merhaba bisi soracagim mesela ben 7hfta iki gunluk hamileyim simdi bu yedi hafta bitti demekmi oluyor yoksa 7.hftanin icindeyizmi oluyor kafam karisti herkes 1hafta bitince nasil bir hafta iki gunluk deniliyor yani ikinci haftaya gecistesin aslinda diyorlar kafam allak billak oldu.bu arada tarama testleri kac haftalikken oluyor bide cinsiyeeti nezaman ogrenecegiz ya izmirden varmi aranizda kizlar
kızlar merhaba
bu sabah göğüs ağrılarıyla uyandım.siz de de oluyor mu?Ve biraz yürüyüş yapsam sırtım belim başlıyor ağrımaya.veya adet sancısı gibi kasılıp kalıyorum bazen.Ne zaman yemek yesem veya bişey içsem midem çok bulanıyo.Siz de mi oylesiniz?Allahım yardımcımız olsun,sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..
Kizlar merhaba bisi soracagim mesela ben 7hfta iki gunluk hamileyim simdi bu yedi hafta bitti demekmi oluyor yoksa 7.hftanin icindeyizmi oluyor kafam karisti herkes 1hafta bitince nasil bir hafta iki gunluk deniliyor yani ikinci haftaya gecistesin aslinda diyorlar kafam allak billak oldu.bu arada tarama testleri kac haftalikken oluyor bide cinsiyeeti nezaman ogrenecegiz ya izmirden varmi aranizda kizlar
Bende çok açamıyorum hatta hep açım ben ama yemek yiyemiyorum içim almıyor hiç keşke yiyebilsem gece falan yerim hiç önemli değilben de şişkinlik olmuo yada zaten şişko olduğum için hissetmiorumakşam saat 10 da 1 bardak süt içtim 12 de yattım ama o kadar acıktığımı hissediorum ki dün de ole oldu siz de acıkma oluo mu??? vakit de geç olduğu için bişiler yemek de istemiorum ama çoook acıkıorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?