2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Iyi aksamlar kizlar sancim tam gaz dewam yarin dr uma gidecem dayanamiyorum artik mide bulantisi asiri war anlicaniz hamilelik asiri vurdu bana hayattan sogudum artik sanci bitirdi beni
Canımm çok çok geçmiş olsun. İnşallah normal ağrılardır. Benim dr oluyor arada. Özellikle şu iki gündür kasığımdan başlayıp şeyime vuruyor. Hayırlısı.
Bu arada size iki gün önceki dr randevumda olanları yazmadım. Hatırlarsanız bozuk bir kese ve altında da düzgün küçük bir kese görmüşler ve biraz bekleyelim demişlerdi. Son randevumda o bozuk kesenin altında 2 düzgün kese gördüler!!! İkiz olabilir dedi doktor. Beta hcg değerlerim de beklenen artışı göstermiyor. Normalde her iki güne bir çifte katlaması gerekiyormuş. Benim son değer 5000. Hastaneye yatırıp yakından izlemeyi önerdiler ama kabul etmedim. İki güne bir takip ediyolar şimdi. Bu arada daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmamışlar iki dr birden baktı. Biri profesör diğeri doçent. Bugün tekrar randevum var. Bakalım ne çıkacak. Benim için dua edin olur mu?
Hepimize hayırlı, sağlıklı hamilelikler.

kızlar günaydın ben de bugün 13.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım bakalım neler solicek dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim

Pıstıgım ne oldu randevunn?
Ben yeni çıktım doktorun yanından. İzlemeye devam edicez dedi. Bakalım cuma yine randevum var.

ne kadar zamanda bir gidiyosunuz doktora? ben en son 29 unda gittim 1 ay sonra gel dedi.

Yarın inşallah gzel haberlerle döneriz . Ben de sabahtan gideceğim
Merhaba cnm gittinmi doltora ben gittim maalesef dış gebelikmiş iğneyle düşürtcekler ama burda çok pahalıydı 1500lira dediler oyüzden yarın eğitim araştırmaya gidip yaptırcam

ne kadar zamanda bir gidiyosunuz doktora? ben en son 29 unda gittim 1 ay sonra gel dedi.
Ben iki güne bir gidiyorum çünkü dış gebelik riskim var. Kornual bölgede bozuk bir kese gördüler ilk olarak ve yakından izlemek istediler o yüzden bu kadar sık gidiyorum.

Pıstıgım ne oldu randevunn?
Ben yeni çıktım doktorun yanından. İzlemeye devam edicez dedi. Bakalım cuma yine randevum var.
ben de şimdi girdim eve çok yoruldum çoooooook adet tarihime göre 7+6 olması gerekio ama ultrasonda 6+3 çıktı geç döllenmiş olabilir dedi zaten adetlerim düzensizdir genelde. kalp atışını gördüm daha çok minicik yavrumkalp atışını da dinletti inşallah sonuna kadar böyle sıkıntısız sürer. birkaç kan tahlili verdim yarın 15.00den sonra sonuç göstermeye gidicem bakalım o zaman birdaha ne zaman gelicemi falan sorarım.
rukiye arkadaşım senin de durumuna üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. dualarımızdasın.

Merhaba cnm gittinmi doltora ben gittim maalesef dış gebelikmiş iğneyle düşürtcekler ama burda çok pahalıydı 1500lira dediler oyüzden yarın eğitim araştırmaya gidip yaptırcam

Canim benim ya cok gecmis olsun bozma morelini allah in izniyle yine olur

Gozun aydin canim masallah allah bozmasin iyi haberlerle kotu haberler ayni gunde geldi

maşallah cnm Allah tamamına erdirsin inş

Kizlar benim iki uç gündür hafif sarı akintim var sizde de var mi normal mi acaba

Gunaydinlar olsun inşallah bugün saat 1 de doktor randevum var bakalım gösterecek mi kendisini mercimek, inşallah herşey yolundadir dua edin sizde lütfen :))

Gunaydinlar olsun inşallah bugün saat 1 de doktor randevum var bakalım gösterecek mi kendisini mercimek, inşallah herşey yolundadir dua edin sizde lütfen :))
İnşallah görürsün mercimeğini :) allah hepimize nasip etsin. Ben de her kontrole gidişimde o umutla gidiyorum ama henüz göremedim. Haberlerini bekliyoruz.

merhaba kızlar forumda yeniyim hepinize hayırlı uğurlu olsun :)bende suan 5+6 günlüğüm ayrıca da 4.5 yasında bir prensesin annesiyim:) cumartesı doktor randevum var imşallah sag salım görürürm evladımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…