- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
Canımm çok çok geçmiş olsun. İnşallah normal ağrılardır. Benim dr oluyor arada. Özellikle şu iki gündür kasığımdan başlayıp şeyime vuruyor. Hayırlısı.Iyi aksamlar kizlar sancim tam gaz dewam yarin dr uma gidecem dayanamiyorum artik mide bulantisi asiri war anlicaniz hamilelik asiri vurdu bana hayattan sogudum artik sanci bitirdi beni
Canım benim de randevum 13.30 da :).kızlar günaydınben de bugün 13.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım bakalım neler solicek dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim
Merhaba cnm gittinmi doltora ben gittim maalesef dış gebelikmiş iğneyle düşürtcekler ama burda çok pahalıydı 1500lira dediler oyüzden yarın eğitim araştırmaya gidip yaptırcamYarın inşallah gzel haberlerle döneriz . Ben de sabahtan gideceğim
Ben iki güne bir gidiyorum çünkü dış gebelik riskim var. Kornual bölgede bozuk bir kese gördüler ilk olarak ve yakından izlemek istediler o yüzden bu kadar sık gidiyorum.ne kadar zamanda bir gidiyosunuz doktora? ben en son 29 unda gittim 1 ay sonra gel dedi.
Çok geçmiş olsun. Yalnız bir uzman görüşü daha almanızı tavsiye ederim.Merhaba cnm gittinmi doltora ben gittim maalesef dış gebelikmiş iğneyle düşürtcekler ama burda çok pahalıydı 1500lira dediler oyüzden yarın eğitim araştırmaya gidip yaptırcam
Saol cnm iki ayrı doltora gittim ikiside aynısını söyledi. Bakalım yarın kanuniye gitcem onlar ne diycek neyapcaklar bilmiyorumÇok geçmiş olsun. Yalnız bir uzman görüşü daha almanızı tavsiye ederim.
ben de şimdi girdim eve çok yoruldum çoooooookPıstıgım ne oldu randevunn?
Ben yeni çıktım doktorun yanından. İzlemeye devam edicez dedi. Bakalım cuma yine randevum var.
Merhaba cnm gittinmi doltora ben gittim maalesef dış gebelikmiş iğneyle düşürtcekler ama burda çok pahalıydı 1500lira dediler oyüzden yarın eğitim araştırmaya gidip yaptırcam
ben de şimdi girdim eve çok yoruldum çoooooookadet tarihime göre 7+6 olması gerekio ama ultrasonda 6+3 çıktı geç döllenmiş olabilir dedi zaten adetlerim düzensizdir genelde. kalp atışını gördüm daha çok minicik yavrum kalp atışını da dinletti inşallah sonuna kadar böyle sıkıntısız sürer . birkaç kan tahlili verdim yarın 15.00den sonra sonuç göstermeye gidicem bakalım o zaman birdaha ne zaman gelicemi falan sorarım.
rukiye arkadaşım senin de durumuna üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. dualarımızdasın.
ben de şimdi girdim eve çok yoruldum çoooooookadet tarihime göre 7+6 olması gerekio ama ultrasonda 6+3 çıktı geç döllenmiş olabilir dedi zaten adetlerim düzensizdir genelde. kalp atışını gördüm daha çok minicik yavrum kalp atışını da dinletti inşallah sonuna kadar böyle sıkıntısız sürer . birkaç kan tahlili verdim yarın 15.00den sonra sonuç göstermeye gidicem bakalım o zaman birdaha ne zaman gelicemi falan sorarım.
rukiye arkadaşım senin de durumuna üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. dualarımızdasın.
Bende de oluyor arada sarı ile açık yeşil arası bir renk. Mantar olabilir. Bebişe bir zararı yok diye biliyorum.Kizlar benim iki uç gündür hafif sarı akintim var sizde de var mi normal mi acaba
Teşekkür ederim inşallah öyledir.Bende de oluyor arada sarı ile açık yeşil arası bir renk. Mantar olabilir. Bebişe bir zararı yok diye biliyorum.
İnşallah görürsün mercimeğini :) allah hepimize nasip etsin. Ben de her kontrole gidişimde o umutla gidiyorum ama henüz göremedim. Haberlerini bekliyoruz.Gunaydinlar olsun inşallah bugün saat 1 de doktor randevum var bakalım gösterecek mi kendisini mercimek, inşallah herşey yolundadir dua edin sizde lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?