- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Gunaydinlar olsun inşallah bugün saat 1 de doktor randevum var bakalım gösterecek mi kendisini mercimek, inşallah herşey yolundadir dua edin sizde lütfen :))
merhaba kızlar forumda yeniyim hepinize hayırlı uğurlu olsun :)bende suan 5+6 günlüğüm ayrıca da 4.5 yasında bir prensesin annesiyim:) cumartesı doktor randevum var imşallah sag salım görürürm evladımı:)
Hayirli olsun cnm allah dewamini getirsin
Insallah canım amin cumlemize..bakalım 6. Haftaya yiz gösterir inşİnşallah görürsün mercimeğini :) allah hepimize nasip etsin. Ben de her kontrole gidişimde o umutla gidiyorum ama henüz göremedim. Haberlerini bekliyoruz.
Insallah canım alttan muayenede istemiyorum, gecen hafta alttan göründü bakalım duyucak miyiz minik atislarini, inşallah güzel haberlerle geleceğim :))Guzel haberlerle gelirsin haberini bekliyruz cnm gorunmezsede korkma ben 7 haftalik hamileyim daha yeni gobekten gorundu net bile degil daha erken alttan belkk gorunur
Insallah canım alttan muayenede istemiyorum, gecen hafta alttan göründü bakalım duyucak miyiz minik atislarini, inşallah güzel haberlerle geleceğim :))
Merhaba arkadaslar bugun dr a gittim sancinin bebekle alakasi yokmus duşük riskim cok kalmamis allahima sukurler olsun agri kesici werdi iki hafta sonra gel dedi
iste bunu bekliyordum, cok sevindim !
herkesin guzel haberlerini tebrik ederim.. mormenekse40 aramiza hosgeldin, rukiye1986 cok gecmis olsun ..
Merhaba ,dün internete girmeye fırsatım olmadı. Tahlil yaptırdım deger yine 2 kat arymamış malesef. Doktor dış gebelik olasılığı yüksek dedi ve ayrıntılı ultrasona girdim. Vee bebişim tüpte sıkışıp kalmış.hemen hastaneye yatırdılar tek doz iğneyi yedim ce biraz önce taburcu oldumMerhaba cnm gittinmi doltora ben gittim maalesef dış gebelikmiş iğneyle düşürtcekler ama burda çok pahalıydı 1500lira dediler oyüzden yarın eğitim araştırmaya gidip yaptırcam
GEÇMİŞ OLSUNMerhaba ,dün internete girmeye fırsatım olmadı. Tahlil yaptırdım deger yine 2 kat arymamış malesef. Doktor dış gebelik olasılığı yüksek dedi ve ayrıntılı ultrasona girdim. Vee bebişim tüpte sıkışıp kalmış.hemen hastaneye yatırdılar tek doz iğneyi yedim ce biraz önce taburcu oldum
Teşekkür ederim. Böylelikle bebek konusu bizde kapanmış oldu. Allah kızıma ömür versinGEÇMİŞ OLSUN
Teşekkür ederim canım :)hayırlı uğurlu olsun :)
Merhaba ,dün internete girmeye fırsatım olmadı. Tahlil yaptırdım deger yine 2 kat arymamış malesef. Doktor dış gebelik olasılığı yüksek dedi ve ayrıntılı ultrasona girdim. Vee bebişim tüpte sıkışıp kalmış.hemen hastaneye yatırdılar tek doz iğneyi yedim ce biraz önce taburcu oldum
canım gözün aydın dinlen bence bol bol kesnin içinde bebeği gördünüzmü yoksa sadece keseyimi yeni gördünüz bizim satlarımız aynı gündüHastaneden geldim normal muayenede kese göründü geçen haftaya göre büyümüş normal dedi ama keserim biraz asagidaki o yüzden progestan ve istirahate devam, Rabbim isteyen herkesin kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?