2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

geçmiş olsun canım rabbim daha kötüsünden korusun

canım gözün aydın dinlen bence bol bol kesnin içinde bebeği gördünüzmü yoksa sadece keseyimi yeni gördünüz bizim satlarımız aynı gündü
Keseyi net gördük canım büyümüş ama henüz içini göremedik doktor da normal hersey dedi embriyoyu göremedik ama kese var haftaya tekrar çağırdı iste

kızlar kafam karıştı bana bi yardım lütfen
tahlil sonuçlarımı aldım ve doktorum olmadığı için gösteremedim pazartesi öğleden sonra göstericem ama progesteron değerim 12.57 değerim düşük mü??? sizlerin değerleri nedir mrk ettim nolur cvp bekliorum

Keseyi net gördük canım büyümüş ama henüz içini göremedik doktor da normal hersey dedi embriyoyu göremedik ama kese var haftaya tekrar çağırdı iste
bugün bende gittim canım hafif sancım vardı.kese buyumus bendede bebek görünmedi kesenin sekli nasıl kac cm

Çok geçmiş olsun bwnde dün gece devlet hastanesine gittim allatn muayene ettiler ve dış gebelik yok dediler tahlil istediler verdim serum taktılar yarın yine beta tahlili vercem yarın belli olcakmış aklım karıştı hangi doltora inancağımı şaşırdım

bugün bende gittim canım hafif sancım vardı.kese buyumus bendede bebek görünmedi kesenin sekli nasıl kac cm
Sanci değil boşluğum ağrıyordu doktor usutmus olabilirsin bebek sağlıklı dedi. 1.6 mm görünüyormus haftasına göre gayet iyi dedi .27 eylülde gidicem tekrardan canım inşallah o zaman kalp atisinida duyarim

kesenin icinde bebeği gördün yani öylemi ben göremedim yaa görünmüyor dedi

galiba kimsenin progesteron değeri ölçülmemiş
Cnm benim progesteron değeri 17 küsür. Benim doktor 15 üstü değerler için iyi diyor. Bu arada aç karna ölçtğrmen lazım yoksa %50 civarında daha düşük görünüyormuş. Ben sabah erkenden gidip aldırıyorum kanı.

5. Hafta benım kesede yenı olusuyorduıkı hafta sonra gel dedı baktı kese belli oldu çok sukur

muayenem öğleden sonra olduğu için tahlili de öğleden sonra verdim doktorum aç karnına olcak falan demedi yarın sabahtan tekrar gidicem kendi doktorum olmasa da başka bir doktora göstericem pazartesiye kadar içimdeki kurtlarla yaşayamam

canım benim progesteron değerimi hiç ölçmediler ama progestan kullanıyorum devamlı ve iğnelerim var ama hiç tahlil yapmadan verdiler bana bunu

5. Hafta benım kesede yenı olusuyorduıkı hafta sonra gel dedı baktı kese belli oldu çok sukur
hadi gözün aydın canım inşallah hep böyle devam eder hayırlısıyla Allah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah

inan canım doktor çok önemli herles başka bişi diyor iyi bir doktor bulmak lazım benimde düşük riskim vardı 3 gün boyunca hergün başka doktora gittim hepsi risk var dedi ama didğer konularda farklı yorum yaptılar insanın kafası çok karışıyor Allah bizi hayırlı insaflı doktorlarla karşılaştırsın.. mesela bir doktor bana coraspin verdi balık yağı hapı verdi diğer doktor coraspin e gerke yok kullanma dedi ..bir doktor progestan verdi diğeri düşük olacaksa zaten olur o ilacın yan etkisi çok kullanma kullansan bile düşük tarihini ertelersin ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi.başka bir doktor hem hap hem iğne verdi hergün için .

çok geçmiş olsun canım

Canim gayet iyi masallah benim bile 6 haftalikken 1 mm di dusun yani seninki bdnimkine gore cok cok iyi masallah

çokküçükler canım bana her doktor farklı söyledi aynı doktor bile bir hafta başka bir hafta başka dedi takma sen

canım herşey inşallah olumlu olur hakkında hayırlısı olsun Allah bebeklerini sağ salim sağlıklı almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…