- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
geçmiş olsun canım rabbim daha kötüsünden korusunMerhaba ,dün internete girmeye fırsatım olmadı. Tahlil yaptırdım deger yine 2 kat arymamış malesef. Doktor dış gebelik olasılığı yüksek dedi ve ayrıntılı ultrasona girdim. Vee bebişim tüpte sıkışıp kalmış.hemen hastaneye yatırdılar tek doz iğneyi yedim ce biraz önce taburcu oldum
Keseyi net gördük canım büyümüş ama henüz içini göremedik doktor da normal hersey dedi embriyoyu göremedik ama kese var haftaya tekrar çağırdı istecanım gözün aydın dinlen bence bol bol kesnin içinde bebeği gördünüzmü yoksa sadece keseyimi yeni gördünüz bizim satlarımız aynı gündü
bugün bende gittim canım hafif sancım vardı.kese buyumus bendede bebek görünmedi kesenin sekli nasıl kac cmKeseyi net gördük canım büyümüş ama henüz içini göremedik doktor da normal hersey dedi embriyoyu göremedik ama kese var haftaya tekrar çağırdı iste
Amin inşallahgeçmiş olsun canım rabbim daha kötüsünden korusun
Çok geçmiş olsun bwnde dün gece devlet hastanesine gittim allatn muayene ettiler ve dış gebelik yok dediler tahlil istediler verdim serum taktılar yarın yine beta tahlili vercem yarın belli olcakmış aklım karıştı hangi doltora inancağımı şaşırdımMerhaba ,dün internete girmeye fırsatım olmadı. Tahlil yaptırdım deger yine 2 kat arymamış malesef. Doktor dış gebelik olasılığı yüksek dedi ve ayrıntılı ultrasona girdim. Vee bebişim tüpte sıkışıp kalmış.hemen hastaneye yatırdılar tek doz iğneyi yedim ce biraz önce taburcu oldum
Sanci değil boşluğum ağrıyordu doktor usutmus olabilirsin bebek sağlıklı dedi. 1.6 mm görünüyormus haftasına göre gayet iyi dedi .27 eylülde gidicem tekrardan canım inşallah o zaman kalp atisinida duyarimbugün bende gittim canım hafif sancım vardı.kese buyumus bendede bebek görünmedi kesenin sekli nasıl kac cm
kesenin icinde bebeği gördün yani öylemi ben göremedim yaa görünmüyor dediSanci değil boşluğum ağrıyordu doktor usutmus olabilirsin bebek sağlıklı dedi. 1.6 mm görünüyormus haftasına göre gayet iyi dedi .27 eylülde gidicem tekrardan canım inşallah o zaman kalp atisinida duyarim
Cnm benim progesteron değeri 17 küsür. Benim doktor 15 üstü değerler için iyi diyor. Bu arada aç karna ölçtğrmen lazım yoksa %50 civarında daha düşük görünüyormuş. Ben sabah erkenden gidip aldırıyorum kanı.galiba kimsenin progesteron değeri ölçülmemiş
Yok canım keseyi gördük büyümüş içinde hareket var ama embriyo olarak henüz görünmüyor normal dedi doktorkesenin icinde bebeği gördün yani öylemi ben göremedim yaa görünmüyor dedi
muayenem öğleden sonra olduğu için tahlili de öğleden sonra verdim doktorum aç karnına olcak falan demediCnm benim progesteron değeri 17 küsür. Benim doktor 15 üstü değerler için iyi diyor. Bu arada aç karna ölçtğrmen lazım yoksa %50 civarında daha düşük görünüyormuş. Ben sabah erkenden gidip aldırıyorum kanı.
canım benim progesteron değerimi hiç ölçmediler ama progestan kullanıyorum devamlı ve iğnelerim var ama hiç tahlil yapmadan verdiler bana bunumuayenem öğleden sonra olduğu için tahlili de öğleden sonra verdim doktorum aç karnına olcak falan demediyarın sabahtan tekrar gidicem kendi doktorum olmasa da başka bir doktora göstericem pazartesiye kadar içimdeki kurtlarla yaşayamam
hadi gözün aydın canım inşallah hep böyle devam eder hayırlısıyla Allah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah5. Hafta benım kesede yenı olusuyorduıkı hafta sonra gel dedı baktı kese belli oldu çok sukur
inan canım doktor çok önemli herles başka bişi diyor iyi bir doktor bulmak lazım benimde düşük riskim vardı 3 gün boyunca hergün başka doktora gittim hepsi risk var dedi ama didğer konularda farklı yorum yaptılar insanın kafası çok karışıyor Allah bizi hayırlı insaflı doktorlarla karşılaştırsın.. mesela bir doktor bana coraspin verdi balık yağı hapı verdi diğer doktor coraspin e gerke yok kullanma dedi ..bir doktor progestan verdi diğeri düşük olacaksa zaten olur o ilacın yan etkisi çok kullanma kullansan bile düşük tarihini ertelersin ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi.başka bir doktor hem hap hem iğne verdi hergün için .Çok geçmiş olsun bwnde dün gece devlet hastanesine gittim allatn muayene ettiler ve dış gebelik yok dediler tahlil istediler verdim serum taktılar yarın yine beta tahlili vercem yarın belli olcakmış aklım karıştı hangi doltora inancağımı şaşırdım
çok geçmiş olsun canımMerhaba ,dün internete girmeye fırsatım olmadı. Tahlil yaptırdım deger yine 2 kat arymamış malesef. Doktor dış gebelik olasılığı yüksek dedi ve ayrıntılı ultrasona girdim. Vee bebişim tüpte sıkışıp kalmış.hemen hastaneye yatırdılar tek doz iğneyi yedim ce biraz önce taburcu oldum
Sanci değil boşluğum ağrıyordu doktor usutmus olabilirsin bebek sağlıklı dedi. 1.6 mm görünüyormus haftasına göre gayet iyi dedi .27 eylülde gidicem tekrardan canım inşallah o zaman kalp atisinida duyarim
çokküçükler canım bana her doktor farklı söyledi aynı doktor bile bir hafta başka bir hafta başka dedi takma senben de şimdi girdim eve çok yoruldum çoooooookadet tarihime göre 7+6 olması gerekio ama ultrasonda 6+3 çıktı geç döllenmiş olabilir dedi zaten adetlerim düzensizdir genelde. kalp atışını gördüm daha çok minicik yavrum kalp atışını da dinletti inşallah sonuna kadar böyle sıkıntısız sürer . birkaç kan tahlili verdim yarın 15.00den sonra sonuç göstermeye gidicem bakalım o zaman birdaha ne zaman gelicemi falan sorarım.
rukiye arkadaşım senin de durumuna üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. dualarımızdasın.
canım herşey inşallah olumlu olur hakkında hayırlısı olsun Allah bebeklerini sağ salim sağlıklı almayı nasip etsin inşallahCanımm çok çok geçmiş olsun. İnşallah normal ağrılardır. Benim dr oluyor arada. Özellikle şu iki gündür kasığımdan başlayıp şeyime vuruyor. Hayırlısı.
Bu arada size iki gün önceki dr randevumda olanları yazmadım. Hatırlarsanız bozuk bir kese ve altında da düzgün küçük bir kese görmüşler ve biraz bekleyelim demişlerdi. Son randevumda o bozuk kesenin altında 2 düzgün kese gördüler!!! İkiz olabilir dedi doktor. Beta hcg değerlerim de beklenen artışı göstermiyor. Normalde her iki güne bir çifte katlaması gerekiyormuş. Benim son değer 5000. Hastaneye yatırıp yakından izlemeyi önerdiler ama kabul etmedim. İki güne bir takip ediyolar şimdi. Bu arada daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmamışlar iki dr birden baktı. Biri profesör diğeri doçent. Bugün tekrar randevum var. Bakalım ne çıkacak. Benim için dua edin olur mu?
Hepimize hayırlı, sağlıklı hamilelikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?