2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Benim

Benim son adet tarihim 29 temmuz. 25 ağustosta 2 gün normal adet kanamasıgibi kanamam oldu ve kesildi. Ona ragmen hcg değerimde güzel artış vardı ta ki son tahlile kadar. Şu an ara ara kahverengi lekelenmem oluyor
doktora gittinmi canım mutlaka git atlama benimde kanamam olmuştu düşük riskin var deidler inşallah senin öyle değildir

benimde 2 kez bakıldı kanamalarım olunca baktılar bişr daha hiç bakmadılar heralde kese göründüğü için canım

bu arada benim dün sol kasık tarafında kıpırdanma gibi küt küt bişiler oldu önce korktum ama daha önce doğum yapan arkadaşlar beebk hareketleniyordur dediler bazen erken olur dediler böyle hisseden varmı hiç bugün 1 defa oldu korktum yine .. 10 gün raporluydum bu hafta işe başladım ve çok yoğun çalışıyorum yemek zaten yiyemiyorum iştahsızım öğlen sadece az çorba yiyorum sabah yarım yamalak acele bir kahvaltı sabah 8,30 evden işe gidiyorum ve geç çıkıyorum en erken 8 de forum bile gi,remedim dün çok yoruluyorum artı ara öğün yapamıyorum meyve götürdüm ama yemeye zamanım olmadı ta ki akşam 9 da yemek yiyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum onda da zaten içim almıyor pe bişi yiyemiyorum ve çok yorgun hissediyorum kendimi bütün gün oturmaktan belim ağrıyor kasık ağrılarım yine başlıyor inşallah bütün bu olumsuluklara rağmen bebebğim sımsıkık tutnur.

b
dimi ama canım insan çok endişe yapıyor herşeyi biran önce öğrenmek istiyor doktor baan en nson gittiğimde 15 gün sonra geldi ben işten dolayı hafta içi gidemem hafta sonuna randevu alacağım oda nerdeyse 20 gün yapıyor iple çekiyorum o günü çünkü daha önceki doktorlarım düşük riskinden her hafta çağırdılar 2 doktora gititm 4 gün arayla bir birine bir diğerine gittim

Bakalim canım inşallah böyle devam eder, Pazartesi rapor bitiyor ise dönüş iyi yattım ama
inan canım bir işte çalışıyorsan zor oluyor ben çok zorlandım bu hafta başladım ama işlerim birikmiş geç çıkıyorum yoğunluktan ara öğün yapamıyorum aman sen dikkat et iş ortamın nasıl bilmiyorum ama ben yapamıyorum pek sen yap

Canım benim doktorum da aynı şekilde progesteron kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Sağlıksız bir gebelikse vücudun bunu atması daha iyi olur dedi. Bekleyip görücez. Bu arada progesteron değerini arttırmanın doğal yolları da var ben onları yapıyorum.

Isim rahat çok şükür canım ya anlayışlılar o konuda benimde işler birikti valla yormadan yapıcam artık yemekhanesi var o iyi aralarda da evden getirdiklerimi atistiricam şu riskli zamanı bi atlatsak Allahtan çok sicaklara denk gelmedik

Gunaydin canım bugün 5 hafta mız bitiyor yarın 6 olucaz, progestani fitil olarak aldım suan bacaklar koltukta sırtında bi yastık tavana bakıyorum güne erken başladık sen nasilsinn
Benimde 6 haftam bitti bugun 7. Haftamdayim ben hso icemedigim zaman fitil fitil koyamadigim zaman hap iciyorum :)) bebisler buyuyor yawas yawas insallah buyuyorlardir

Benimde 6 haftam bitti bugun 7. Haftamdayim ben hso icemedigim zaman fitil fitil koyamadigim zaman hap iciyorum :)) bebisler buyuyor yawas yawas insallah buyuyorlardir
Insallah canım büyüyorlardir hersey onlar için kese asagida göründüğü için progestan verdi doktor bitene kadar devam artık :))

Insallah canım büyüyorlardir hersey onlar için kese asagida göründüğü için progestan verdi doktor bitene kadar devam artık :))

Benimde dusuk tehlikem wardi ama dr kese asagida demedi tehliken gecmis dedi ama ben yinede ilaclara dewam ediyorum :) icim rahatliyo

Benimde dusuk tehlikem wardi ama dr kese asagida demedi tehliken gecmis dedi ama ben yinede ilaclara dewam ediyorum :) icim rahatliyo
Banada kanaman yoksa sorun yok ama ilaçlara devam kese büyüdükçe yukarı çıkar görülen bi durum normal ilk zamanlar dedi benimde içim rahatladı ama tedbirli olmak lazim

Günaydııın kızlaaaar :)
Benimde on buçukta randevum var. Sabahtan geldim hastaneye kan aldırdım progesteron ve hcg için, şimdi de randevuyu bekliyorum. Bakalım inşallah her şey yolundadır.

Günaydııın kızlaaaar :)
Benimde on buçukta randevum var. Sabahtan geldim hastaneye kan aldırdım progesteron ve hcg için, şimdi de randevuyu bekliyorum. Bakalım inşallah her şey yolundadır.

Guzel haberlerini bekliyoruz insallah cnm haber wermeyi unutma

Banada kanaman yoksa sorun yok ama ilaçlara devam kese büyüdükçe yukarı çıkar görülen bi durum normal ilk zamanlar dedi benimde içim rahatladı ama tedbirli olmak lazim

Yok canim hamd olsun kanamam yok agrimds fazla kalmadi bi kutu bitene kadar icecem progestani sonra dewam etmicem haftada bir vurulan ignelerden oldum iki haftadir iyi geldi her hafta dr a gidesim geliyo :) bebegimi goreyim diyeaa dr almaz odasina :)

Yok canim hamd olsun kanamam yok agrimds fazla kalmadi bi kutu bitene kadar icecem progestani sonra dewam etmicem haftada bir vurulan ignelerden oldum iki haftadir iyi geldi her hafta dr a gidesim geliyo :) bebegimi goreyim diyeaa dr almaz odasina :)
Ayy bende aynı durumdayım ya dün gittim bugün gitsem kalp atışını duyar miyim acaba diyorum anneme, bende de çok şükür kanama ağrı yok canım ilaca devam bunada şükür valla :))

Arkadaslar bizim de bugun 7. hafta basladi.

Fakat malesef bir kac gundur feci kabizlik problemi var. Zaten 3-4 gundur sabahlari su ile gunkurusu kayisi yiyordum onlem olarak , buna ragmen kabizlik basladi.

Forumu arastirdim, pirincsiz pirasa yemegi, sabah 1 kasik zeytinyagi ve ilik su icmek , ac karna turk kahvesi ve bir seferde 1,5 lt su icmek gibi oneriler var.

Zaten cok su iciyorum , daha fazla icmeye calisirim, ama yukaridakiler haricinde faydasini gordugunuz baska bir sey var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…