doktora gittinmi canım mutlaka git atlama benimde kanamam olmuştu düşük riskin var deidler inşallah senin öyle değildirBenim
Benim son adet tarihim 29 temmuz. 25 ağustosta 2 gün normal adet kanamasıgibi kanamam oldu ve kesildi. Ona ragmen hcg değerimde güzel artış vardı ta ki son tahlile kadar. Şu an ara ara kahverengi lekelenmem oluyor
benimde 2 kez bakıldı kanamalarım olunca baktılar bişr daha hiç bakmadılar heralde kese göründüğü için canımbenim hcg değerime 1 kez bakıldı birdaha da bakılmadı 22 agust. kese göründüğü için mi gerek görmediler sizlerde durum ne kese göründü mü görünmedi mi??? ben de yarın tekrar gidicem doktora hayırlı sonuçlarla geliriz inşallah
bmuayenem öğleden sonra olduğu için tahlili de öğleden sonra verdim doktorum aç karnına olcak falan demediyarın sabahtan tekrar gidicem kendi doktorum olmasa da başka bir doktora göstericem pazartesiye kadar içimdeki kurtlarla yaşayamam
Bakalim canım inşallah böyle devam eder, Pazartesi rapor bitiyor ise dönüş iyi yattım amaCanim gayet iyi masallah benim bile 6 haftalikken 1 mm di dusun yani seninki bdnimkine gore cok cok iyi masallah
inan canım bir işte çalışıyorsan zor oluyor ben çok zorlandım bu hafta başladım ama işlerim birikmiş geç çıkıyorum yoğunluktan ara öğün yapamıyorum aman sen dikkat et iş ortamın nasıl bilmiyorum ama ben yapamıyorum pek sen yapBakalim canım inşallah böyle devam eder, Pazartesi rapor bitiyor ise dönüş iyi yattım ama
Canım benim doktorum da aynı şekilde progesteron kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Sağlıksız bir gebelikse vücudun bunu atması daha iyi olur dedi. Bekleyip görücez. Bu arada progesteron değerini arttırmanın doğal yolları da var ben onları yapıyorum.bir doktor progestan verdi diğeri düşük olacaksa zaten olur o ilacın yan etkisi çok kullanma kullansan bile düşük tarihini ertelersin ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi.başka bir doktor hem hap hem iğne verdi hergün için .
Isim rahat çok şükür canım ya anlayışlılar o konuda benimde işler birikti valla yormadan yapıcam artık yemekhanesi var o iyi aralarda da evden getirdiklerimi atistiricam şu riskli zamanı bi atlatsak Allahtan çok sicaklara denk gelmedikinan canım bir işte çalışıyorsan zor oluyor ben çok zorlandım bu hafta başladım ama işlerim birikmiş geç çıkıyorum yoğunluktan ara öğün yapamıyorum aman sen dikkat et iş ortamın nasıl bilmiyorum ama ben yapamıyorum pek sen yap
Gunaydin canım bugün 5 hafta mız bitiyor yarın 6 olucaz, progestani fitil olarak aldım suan bacaklar koltukta sırtında bi yastık tavana bakıyorum güne erken başladık sen nasilsinnGunaydin kizlar nasilsiniz bakim hamislik nasil gidiyor
Benimde 6 haftam bitti bugun 7. Haftamdayim ben hso icemedigim zaman fitil fitil koyamadigim zaman hap iciyorum :)) bebisler buyuyor yawas yawas insallah buyuyorlardirGunaydin canım bugün 5 hafta mız bitiyor yarın 6 olucaz, progestani fitil olarak aldım suan bacaklar koltukta sırtında bi yastık tavana bakıyorum güne erken başladık sen nasilsinn
Insallah canım büyüyorlardir hersey onlar için kese asagida göründüğü için progestan verdi doktor bitene kadar devam artık :))Benimde 6 haftam bitti bugun 7. Haftamdayim ben hso icemedigim zaman fitil fitil koyamadigim zaman hap iciyorum :)) bebisler buyuyor yawas yawas insallah buyuyorlardir
Insallah canım büyüyorlardir hersey onlar için kese asagida göründüğü için progestan verdi doktor bitene kadar devam artık :))
Banada kanaman yoksa sorun yok ama ilaçlara devam kese büyüdükçe yukarı çıkar görülen bi durum normal ilk zamanlar dedi benimde içim rahatladı ama tedbirli olmak lazimBenimde dusuk tehlikem wardi ama dr kese asagida demedi tehliken gecmis dedi ama ben yinede ilaclara dewam ediyorum :) icim rahatliyo
Haydi hayırlı haberlerle inşallah canım :) hersey gayet güzel çıkacak bence :))Günaydııın kızlaaaar :)
Benimde on buçukta randevum var. Sabahtan geldim hastaneye kan aldırdım progesteron ve hcg için, şimdi de randevuyu bekliyorum. Bakalım inşallah her şey yolundadır.
Günaydııın kızlaaaar :)
Benimde on buçukta randevum var. Sabahtan geldim hastaneye kan aldırdım progesteron ve hcg için, şimdi de randevuyu bekliyorum. Bakalım inşallah her şey yolundadır.
Banada kanaman yoksa sorun yok ama ilaçlara devam kese büyüdükçe yukarı çıkar görülen bi durum normal ilk zamanlar dedi benimde içim rahatladı ama tedbirli olmak lazim
Ayy bende aynı durumdayım ya dün gittim bugün gitsem kalp atışını duyar miyim acaba diyorum anneme, bende de çok şükür kanama ağrı yok canım ilaca devam bunada şükür valla :))Yok canim hamd olsun kanamam yok agrimds fazla kalmadi bi kutu bitene kadar icecem progestani sonra dewam etmicem haftada bir vurulan ignelerden oldum iki haftadir iyi geldi her hafta dr a gidesim geliyo :) bebegimi goreyim diyeaa dr almaz odasina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?