- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
Kızlaaaar doktordan çıktım. İkizlerden biri gelişmemiş ama diğerinde sonundaaa yolk sac ve hatta kalp aktivitesi göründüüüü :) gelişmeyen gebeliği lekelenme halinde de atabilirsin, hiç farketmeden de vücut halledebilir dedi. Bu günden itibaren bende de progestana başladılar çünkü artık sağlıklı bir gebeliğe benziyor başlayabiliriz dedi doktor. Bir de folik asit yerine bir sürü gerekli vitamin + folik asit içeren bir vitamin kompleksine başladılar. Adı imom mış. Arabızda kullanan var mı? Bir de dr progestanı vajinal yoldan günde üç kere kullan dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar? Hepinize iyi dileklerimi yolluyorum. Hepimiz için hayırlısı.Guzel haberlerini bekliyoruz insallah cnm haber wermeyi unutma
Arkadaslar bizim de bugun 7. hafta basladi.
Fakat malesef bir kac gundur feci kabizlik problemi var. Zaten 3-4 gundur sabahlari su ile gunkurusu kayisi yiyordum onlem olarak , buna ragmen kabizlik basladi.
Forumu arastirdim, pirincsiz pirasa yemegi, sabah 1 kasik zeytinyagi ve ilik su icmek , ac karna turk kahvesi ve bir seferde 1,5 lt su icmek gibi oneriler var.
Zaten cok su iciyorum , daha fazla icmeye calisirim, ama yukaridakiler haricinde faydasini gordugunuz baska bir sey var mi ?
Canım hareket et. Günde yarım saat yürüyüş yaparsan bağırsakların hareketlenecektir.Arkadaslar bizim de bugun 7. hafta basladi.
Fakat malesef bir kac gundur feci kabizlik problemi var. Zaten 3-4 gundur sabahlari su ile gunkurusu kayisi yiyordum onlem olarak , buna ragmen kabizlik basladi.
Forumu arastirdim, pirincsiz pirasa yemegi, sabah 1 kasik zeytinyagi ve ilik su icmek , ac karna turk kahvesi ve bir seferde 1,5 lt su icmek gibi oneriler var.
Zaten cok su iciyorum , daha fazla icmeye calisirim, ama yukaridakiler haricinde faydasini gordugunuz baska bir sey var mi ?
Hayırlısı olsun canım progestani ilk normal hap olarak içiyordum yan etkisini görünce bende fitile dondum doktor günde 2 kere kullan dedi sabah akşam fitili vajinadan atıyorsun canım sonrada sert yere uzan ayakları koltuğa daya sırtınada bi yastık koy, yerde bi 10 dk yat, fitil erisin direkt Rahime etki etsin canım rahat kullanımı bide benden bi tavsiye günlük Ped kullan çünkü çamaşırına bulasabiliyor.Kızlaaaar doktordan çıktım. İkizlerden biri gelişmemiş ama diğerinde sonundaaa yolk sac ve hatta kalp aktivitesi göründüüüü :) gelişmeyen gebeliği lekelenme halinde de atabilirsin, hiç farketmeden de vücut halledebilir dedi. Bu günden itibaren bende de progestana başladılar çünkü artık sağlıklı bir gebeliğe benziyor başlayabiliriz dedi doktor. Bir de folik asit yerine bir sürü gerekli vitamin + folik asit içeren bir vitamin kompleksine başladılar. Adı imom mış. Arabızda kullanan var mı? Bir de dr progestanı vajinal yoldan günde üç kere kullan dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar? Hepinize iyi dileklerimi yolluyorum. Hepimiz için hayırlısı.
herkeslere günaydınb
dimi ama canım insan çok endişe yapıyor herşeyi biran önce öğrenmek istiyor doktor baan en nson gittiğimde 15 gün sonra geldi ben işten dolayı hafta içi gidemem hafta sonuna randevu alacağım oda nerdeyse 20 gün yapıyor iple çekiyorum o günü çünkü daha önceki doktorlarım düşük riskinden her hafta çağırdılar 2 doktora gititm 4 gün arayla bir birine bir diğerine gittim
güzel haberlerine çoook sevindimKızlaaaar doktordan çıktım. İkizlerden biri gelişmemiş ama diğerinde sonundaaa yolk sac ve hatta kalp aktivitesi göründüüüü :) gelişmeyen gebeliği lekelenme halinde de atabilirsin, hiç farketmeden de vücut halledebilir dedi. Bu günden itibaren bende de progestana başladılar çünkü artık sağlıklı bir gebeliğe benziyor başlayabiliriz dedi doktor. Bir de folik asit yerine bir sürü gerekli vitamin + folik asit içeren bir vitamin kompleksine başladılar. Adı imom mış. Arabızda kullanan var mı? Bir de dr progestanı vajinal yoldan günde üç kere kullan dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar? Hepinize iyi dileklerimi yolluyorum. Hepimiz için hayırlısı.
Kızlaaaar doktordan çıktım. İkizlerden biri gelişmemiş ama diğerinde sonundaaa yolk sac ve hatta kalp aktivitesi göründüüüü :) gelişmeyen gebeliği lekelenme halinde de atabilirsin, hiç farketmeden de vücut halledebilir dedi. Bu günden itibaren bende de progestana başladılar çünkü artık sağlıklı bir gebeliğe benziyor başlayabiliriz dedi doktor. Bir de folik asit yerine bir sürü gerekli vitamin + folik asit içeren bir vitamin kompleksine başladılar. Adı imom mış. Arabızda kullanan var mı? Bir de dr progestanı vajinal yoldan günde üç kere kullan dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar? Hepinize iyi dileklerimi yolluyorum. Hepimiz için hayırlısı.
herkeslere günaydınaslında öğlen oldu ama neyse şimdi doktordan geldim dün yazmıştım progesteronum 12.57 diye. doktorum değerin düşük olduğunu ve düşük riskinin olduğunu soledi progestan 200 mg ilaç başladık 1 hafta kullan kontrole gel dedi. ii ki pazartesiye kadar beklememişim. aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiorum
Rabbim bu mubarek cuma gününün hürmetine sen anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et bizleri evlat hasretiyle imtihan etme... Amiiiiiim
Canımm, sen moralini bozma bi kere aç karna gitmemişsin. Ayrıca 12 çok da düşük bir değer değil. Artık progestanlarımızı gediğine sokup hayırlısı diyeceğiz :). Hepimizin ilk trimesterda düşük tehlikesi var. Şu ilk üç ay hayırlısıyla geçseydi... Ha bir de yabancı sitelerde de çok geziyorum ben. Düşük progesteron ve iki güne bir çifte katlamayan hcg değerleriyle de başarılı hamilelikler geçirip, bebelerini kucağına alanlar var. Biz yüreğimizi ferah tutalım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.herkeslere günaydınaslında öğlen oldu ama neyse şimdi doktordan geldim dün yazmıştım progesteronum 12.57 diye. doktorum değerin düşük olduğunu ve düşük riskinin olduğunu soledi progestan 200 mg ilaç başladık 1 hafta kullan kontrole gel dedi. ii ki pazartesiye kadar beklememişim. aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiorum
Rabbim bu mubarek cuma gününün hürmetine sen anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et bizleri evlat hasretiyle imtihan etme... Amiiiiiim
daha önce 1 düşük yaşadığım için endişeleniyorumCnm ilk aylarda sanirim herkes te dusuk riski oluyo bozma morelini
biz tedbirimizi alalım da takdir RabbiminCanımm, sen moralini bozma bi kere aç karna gitmemişsin. Ayrıca 12 çok da düşük bir değer değil. Artık progestanlarımızı gediğine sokup hayırlısı diyeceğiz :). Hepimizin ilk trimesterda düşük tehlikesi var. Şu ilk üç ay hayırlısıyla geçseydi... Ha bir de yabancı sitelerde de çok geziyorum ben. Düşük progesteron ve iki güne bir çifte katlamayan hcg değerleriyle de başarılı hamilelikler geçirip, bebelerini kucağına alanlar var. Biz yüreğimizi ferah tutalım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
daha önce 1 düşük yaşadığım için endişeleniyorumama ümitliyim bu sefer elimden kurtulamaz yaramaz böcük
Ayyy bi şu ilk aylar geçse de ciddi ciddi isim arayışına girsekk :) çok zevkli olacak çookOyle sıkıntılara sokuyorlar ki dogsun bi totoşun nasil issiracam hem 3.5 yil bekletti hem de rahat durmadi yerinde dusecek diye ole korktum sanci yapti yine rahat durmadi sıpa :))) kız olsa nazlı mi koysam diyom acaba :)))
aynen ben de ısırcam o pamuk totosunuOyle sıkıntılara sokuyorlar ki dogsun bi totoşun nasil issiracam hem 3.5 yil bekletti hem de rahat durmadi yerinde dusecek diye ole korktum sanci yapti yine rahat durmadi sıpa :))) kız olsa nazlı mi koysam diyom acaba :)))
Ayyy bi şu ilk aylar geçse de ciddi ciddi isim arayışına girsekk :) çok zevkli olacak çook
Bir de normal doğum mu yapsam sezeryan mı telaşı falan saracak ahhh nerde o günleeeer, bir an önce gelseler.
aynen ben de ısırcam o pamuk totosunuamaaan yok nazlı koymam ben çok nazlı oluolar isim etkilio gerçekten biz kız olrsa beyza yada feyza erkek olursa eşim mehmet akif istio çoook önceden karar vermiştik inşallah kulağına ezanını okumak nasip olur bebişimizin
insan ister istemez isim düşünüyo bence kötü düşünme ben salı doktora gittim herşey normal dedi kalp atışı dinledik biraz rahatladım erkek olursa eşim REİS ismini istiyo kendi görüşünden dolayı sizin bi fikrinizi almak istedim kararsız kaldık birazBizim erkek ismi hazir da erkek olursa kiz olursa dusunemedim ama dusunmeyi de agirdan aliyom allah gostermesin ne olacagi daha belli degil hayallerim yarida kalacak diye korkuyom
cnm benimde ikizlerden biri gelişmedi ve duştu 6.haftamda diğeri Allahıma cok şukur iyi bende günde 3 kere progestan kulanıyorum ayrıca akşam 10 da crinino jelKızlaaaar doktordan çıktım. İkizlerden biri gelişmemiş ama diğerinde sonundaaa yolk sac ve hatta kalp aktivitesi göründüüüü :) gelişmeyen gebeliği lekelenme halinde de atabilirsin, hiç farketmeden de vücut halledebilir dedi. Bu günden itibaren bende de progestana başladılar çünkü artık sağlıklı bir gebeliğe benziyor başlayabiliriz dedi doktor. Bir de folik asit yerine bir sürü gerekli vitamin + folik asit içeren bir vitamin kompleksine başladılar. Adı imom mış. Arabızda kullanan var mı? Bir de dr progestanı vajinal yoldan günde üç kere kullan dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar? Hepinize iyi dileklerimi yolluyorum. Hepimiz için hayırlısı.
İyi akşamlar arkadaşlar daha önce yazmıştım dış gebelik yaşıyomuşum düşük yaptırcaklar iğne ile ama devlet hastanesine gidiyorum iki gündür ve sonuçlarım buhün belli oldu normal hamileymişim hiçbi problem yokmuş pazartesi tekrar gitcem ozaman keseyi görürüz dedi şunu anladımki devletten şaşmamak lazım değerlerim iki katına çıkmıypdu yükseliyodu ama öle çok değildi ama yavaş yavaş normale dönmeye başladı oda eğer özeldeki doktorlara inansaydım şimdi bebeğimi aldırmış olcaktım
Çok saol cnm ya hemde iki ayrı özele gittim ikside öle dış gebelik dedi sağlılsız gebelik dediler düşer dediler ama devlet hastanesi herşeyin normal olduğunu söyledi paArtesi keseyi görürüz dediler yanlız burasıda alttan nuayene etti sorun olurmu acabaYuh bi de dr um diye gecinio saglam bebegi dusurecekmis az daha ay cnm direk den donmusun gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?