- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Çok saol cnm ya hemde iki ayrı özele gittim ikside öle dış gebelik dedi sağlılsız gebelik dediler düşer dediler ama devlet hastanesi herşeyin normal olduğunu söyledi paArtesi keseyi görürüz dediler yanlız burasıda alttan nuayene etti sorun olurmu acaba
günaydın kızlar bu progestan acayip baş dönmesi yapıo içtikten yarım saat sonra yatmazsam biryerlere toslicam die korkuorum sizde de bole durumlar var mı? acaba vücut alıştıkça gecer mi diye ümitleniorum herşey minişler için
Günaydın ben de kullandim iki hafta progesteron ama baş dönmesi yapmadi bünyeye göre değişiyor demek kigünaydın kızlar bu progestan acayip baş dönmesi yapıo içtikten yarım saat sonra yatmazsam biryerlere toslicam die korkuorum sizde de bole durumlar var mı? acaba vücut alıştıkça gecer mi diye ümitleniorum herşey minişler için
Günaydın canim banada baygınlık hissi geliyordu kafayı sabit Tutamıyordum bide kabızlık yaptı doktorum fitil olarak kullan dedi şimdi bi yan etkisini görmüyorum çok şükürgünaydın kızlar bu progestan acayip baş dönmesi yapıo içtikten yarım saat sonra yatmazsam biryerlere toslicam die korkuorum sizde de bole durumlar var mı? acaba vücut alıştıkça gecer mi diye ümitleniorum herşey minişler için
Cevabın için çok teşekkürler. Aynı şeyleri yaşayan insanlarla tanışmak, sohbet etmek insanı rahatlatıyor, yalnız olmadığını hissettiriyor. Bebişini sağ salim kucağına almanı dilerim. Bu arada progestanın da prospektüsünü okudum, ağızdan kullanılır diyor. Benim doktor ısrarla vajinadan kullanmamı söyledi. Biraz kafam karıştı ama dr'u dinleyeceğim.cnm benimde ikizlerden biri gelişmedi ve duştu 6.haftamda diğeri Allahıma cok şukur iyi bende günde 3 kere progestan kulanıyorum ayrıca akşam 10 da crinino jel
Cevabın için çok teşekkürler. Aynı şeyleri yaşayan insanlarla tanışmak, sohbet etmek insanı rahatlatıyor, yalnız olmadığını hissettiriyor. Bebişini sağ salim kucağına almanı dilerim. Bu arada progestanın da prospektüsünü okudum, ağızdan kullanılır diyor. Benim doktor ısrarla vajinadan kullanmamı söyledi. Biraz kafam karıştı ama dr'u dinleyeceğim.cnm benimde ikizlerden biri gelişmedi ve duştu 6.haftamda diğeri Allahıma cok şukur iyi bende günde 3 kere progestan kulanıyorum ayrıca akşam 10 da crinino jel
Arkadaşım, özele ben de güvenmiyorum. Ben de üniversite hastanesine gidiyorum, ilk başta kese görünmediği ve rahimin dışında da bozuk bi kese göründüğü için bende de dış gebelikten şüphelendiler ama hiç acele etmeden iki hafta boyunca iki güne bir yakın takibe aldılar beni. Çok şükür o bozuk kese yok olmaya başladı ve sağlıklı ilerleyen rahim içi bir gebeliğim var. Özele gitseydim çok büyük ihtimalle hemen kürtaj ederlerdi diye düşünüyorum. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz. Doktor çok çok önemli. Özel hastanelerin çoğu para tuzağı gibi geliyor bana ama bilemeyiz tabii.İyi akşamlar arkadaşlar daha önce yazmıştım dış gebelik yaşıyomuşum düşük yaptırcaklar iğne ile ama devlet hastanesine gidiyorum iki gündür ve sonuçlarım buhün belli oldu normal hamileymişim hiçbi problem yokmuş pazartesi tekrar gitcem ozaman keseyi görürüz dedi şunu anladımki devletten şaşmamak lazım değerlerim iki katına çıkmıypdu yükseliyodu ama öle çok değildi ama yavaş yavaş normale dönmeye başladı oda eğer özeldeki doktorlara inansaydım şimdi bebeğimi aldırmış olcaktım
Alttan muayenede hiç bir sorun olmaz. Tüm dünyada gebeliğin ilk haftalarında alttan muayene edilir. O alttan muayene düşüğe yol açar lafları tamamen bilgisiZlikten yani hurafe anlayacağın. Ben iki haftadır her iki güne bir alttan muayene oluyorum ve çok şükür ne en ufak bir kanamam oldu ne bir şeyim.Çok saol cnm ya hemde iki ayrı özele gittim ikside öle dış gebelik dedi sağlılsız gebelik dediler düşer dediler ama devlet hastanesi herşeyin normal olduğunu söyledi paArtesi keseyi görürüz dediler yanlız burasıda alttan nuayene etti sorun olurmu acaba
Çok saol yorumun için cnm benim kanamam var ama öle çok değil ara ara bikaç damla geliyo bu normalmi acaba progestan kullanıyorum oda aşırı baş dönmesi yapıyo bendede ama kanamaya bi etkisi yok sankiAlttan muayenede hiç bir sorun olmaz. Tüm dünyada gebeliğin ilk haftalarında alttan muayene edilir. O alttan muayene düşüğe yol açar lafları tamamen bilgisiZlikten yani hurafe anlayacağın. Ben iki haftadır her iki güne bir alttan muayene oluyorum ve çok şükür ne en ufak bir kanamam oldu ne bir şeyim.
hapın içini okudum ve ağız yoluyla kullanılır yazıyo doktor da zaten herhangi bişi solemedi. çarşamba öğleden sonra randevum o zamana kadar geçmezse çok baş dönmesi yapıo dicem bakalım ne dicek???Günaydın canim banada baygınlık hissi geliyordu kafayı sabit Tutamıyordum bide kabızlık yaptı doktorum fitil olarak kullan dedi şimdi bi yan etkisini görmüyorum çok şükür
Ben kafamı kaldiramiyordum canım ya gece aradık doktorumuz fitil olarak kullan hem daha etkili hem yan etkisi az dedi sende sor doktoruna canım ben şimdi haftaya doktora gidicem tekrar kese mız yukarı çıkmış mi biraz diyehapın içini okudum ve ağız yoluyla kullanılır yazıyo doktor da zaten herhangi bişi solemedi. çarşamba öğleden sonra randevum o zamana kadar geçmezse çok baş dönmesi yapıo dicem bakalım ne dicek???
Cnm benim doktorum ısrarla vajinadan doğru yerleştirmemi istedi ilacı. Dolayısıyla hiç bir yan etkisini görmüyorum. İnşallah böyle devam eder.günaydın kızlar bu progestan acayip baş dönmesi yapıo içtikten yarım saat sonra yatmazsam biryerlere toslicam die korkuorum sizde de bole durumlar var mı? acaba vücut alıştıkça gecer mi diye ümitleniorum herşey minişler için
Cnm progesteron hormonu gebelik için çok önemli bir hormon. Düşük olduğu durumlarda düşük riski oluyor. Senin progesteronun kaç? Kanamanın nedenini bilmiyorum. Doktorun herhangi bir şey dedi mi? Bu arada pZtsi de bebeği göremezlerse yakından izlemelerini rica et. Allah korusun dış gebelik riskinin hiç kalmadığına emin olmak lazım.Çok saol yorumun için cnm benim kanamam var ama öle çok değil ara ara bikaç damla geliyo bu normalmi acaba progestan kullanıyorum oda aşırı baş dönmesi yapıyo bendede ama kanamaya bi etkisi yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?