cnm benim minikimin kalp atışı var ama doktor kese hakkında bişi solemedi kafana takma bol su içKizlar slm benim gibi kalp atisi olup bebek saglikli olup kesesi kucuk olan varmi dr kesen kucuk su ic bol dedi korkuyorum bisi olur diye 7hftaligim 2,5cm kese
Kizlar slm benim gibi kalp atisi olup bebek saglikli olup kesesi kucuk olan varmi dr kesen kucuk su ic bol dedi korkuyorum bisi olur diye 7hftaligim 2,5cm kese
Cevabın için çok teşekkürler. Aynı şeyleri yaşayan insanlarla tanışmak, sohbet etmek insanı rahatlatıyor, yalnız olmadığını hissettiriyor. Bebişini sağ salim kucağına almanı dilerim. Bu arada progestanın da prospektüsünü okudum, ağızdan kullanılır diyor. Benim doktor ısrarla vajinadan kullanmamı söyledi. Biraz kafam karıştı ama dr'u dinleyeceğim.
Benim beta tahlili dışında hemogram tahlili yaptılar sadece cnm orda yazıyomu progesteronum bilmiyorumki öle bi tahlil istemediler hiçCnm progesteron hormonu gebelik için çok önemli bir hormon. Düşük olduğu durumlarda düşük riski oluyor. Senin progesteronun kaç? Kanamanın nedenini bilmiyorum. Doktorun herhangi bir şey dedi mi? Bu arada pZtsi de bebeği göremezlerse yakından izlemelerini rica et. Allah korusun dış gebelik riskinin hiç kalmadığına emin olmak lazım.
Ye acıyı doğur hacıyıEkşi de degil aci yemek istiyo cnm ne ki acaba :))))
Yok cnm hemogram dedikleri tam kan sayımı. Progestronu ayrıca istemesi lazım doktorun. Değerini bilmeden neden progesteron vermişler ki sana? Belki de çok iyidir progesteron değerlerin. Doktorunun bir bildiği vardır ama yine de sen bir sonraki gidişinde mutlaka iste bu tahlili. Bakalım ne çıkacak. Sağlıklı hamilelerde 12-15 ve üstü değerler oluyormuş.Benim beta tahlili dışında hemogram tahlili yaptılar sadece cnm orda yazıyomu progesteronum bilmiyorumki öle bi tahlil istemediler hiç
Ben pazar kocamın tek tatil günü olduğu için naz yapmakla meşgulüm
Ehh başka hiç bir gün yapamıyorumm napimm.
Kızlar şişkinlik oluyo mu siz de ben de çok oluyo karnım davul gibi walla
Benim çok şükür bulantim yok çok nadiren sabahlari hafif oluyo ama çok az herzaman değil yaniBende basindan beri war ama aksamlari yemkten sonra daha cok oluo kendimi 9 aylik hamile hayal edemiyom püf :))) kizlar sizin benim gibi cok bulantiniz oluyo mu
Kızlar şişkinlik oluyo mu siz de ben de çok oluyo karnım davul gibi walla :)
Bende basindan beri war ama aksamlari yemkten sonra daha cok oluo kendimi 9 aylik hamile hayal edemiyom püf :))) kizlar sizin benim gibi cok bulantiniz oluyo mu
Açık sarı akintim oluyo ara ara. Sixin de oluyo mu normal mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?