2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Kizlar slm benim gibi kalp atisi olup bebek saglikli olup kesesi kucuk olan varmi dr kesen kucuk su ic bol dedi korkuyorum bisi olur diye 7hftaligim 2,5cm kese

Kizlar slm benim gibi kalp atisi olup bebek saglikli olup kesesi kucuk olan varmi dr kesen kucuk su ic bol dedi korkuyorum bisi olur diye 7hftaligim 2,5cm kese
cnm benim minikimin kalp atışı var ama doktor kese hakkında bişi solemedi kafana takma bol su iç

Zamanla büyur cnm ya aslinda b.ence cok kucuk degil bebek 1 cm degildir canim o 1 mm dir

Vajinadan kullanman daha iyi yan etkilerini yasamıyorsun cok fazla hemde bebeğe daha yakın hemen etkili diye düşünüyorum doktorda öyle dediyse dikkate al canım sağol Allah herkesin bebeğini kendisi için hayırlı eylesin hayırlı sağlıklı Bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş

Benim beta tahlili dışında hemogram tahlili yaptılar sadece cnm orda yazıyomu progesteronum bilmiyorumki öle bi tahlil istemediler hiç

Yok bebek 1cm canim oyle yaziyor evraktada kesede 2,5cm oyle takmamaya calisiyorum ama iste olmuyor) bebek saglikli dedi dr zaten eger bisi olsaydi bebek saglikli ama kesen buyumezse sorun olabilir falam derdi heralde.hepimize hayirlisi

Benim beta tahlili dışında hemogram tahlili yaptılar sadece cnm orda yazıyomu progesteronum bilmiyorumki öle bi tahlil istemediler hiç
Yok cnm hemogram dedikleri tam kan sayımı. Progestronu ayrıca istemesi lazım doktorun. Değerini bilmeden neden progesteron vermişler ki sana? Belki de çok iyidir progesteron değerlerin. Doktorunun bir bildiği vardır ama yine de sen bir sonraki gidişinde mutlaka iste bu tahlili. Bakalım ne çıkacak. Sağlıklı hamilelerde 12-15 ve üstü değerler oluyormuş.

Ben pazar kocamın tek tatil günü olduğu için naz yapmakla meşgulüm
Ehh başka hiç bir gün yapamıyorumm napimm.

Kızlar şişkinlik oluyo mu siz de ben de çok oluyo karnım davul gibi walla :)

Kızlar şişkinlik oluyo mu siz de ben de çok oluyo karnım davul gibi walla

Bende basindan beri war ama aksamlari yemkten sonra daha cok oluo kendimi 9 aylik hamile hayal edemiyom püf :))) kizlar sizin benim gibi cok bulantiniz oluyo mu

Bende basindan beri war ama aksamlari yemkten sonra daha cok oluo kendimi 9 aylik hamile hayal edemiyom püf :))) kizlar sizin benim gibi cok bulantiniz oluyo mu
Benim çok şükür bulantim yok çok nadiren sabahlari hafif oluyo ama çok az herzaman değil yani

benim bulantı hiç olmadı. iştahsızlığım da azalarak devam ediyo.. ama çabuk acıkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…