Ewet cnm netten baktim normalmiş :)benim de bu hafta başladı.. normal herhalde..
Benim sabahları oluyo bulantım. Bir şeyler yiyince geçiyor. Yatağın baş ucuna kraker koydum. Düşünün artık :).
Bugün 1:30 da dr randevum var. İnşallah her şey yolundadır.
kımısınde oluyormus canım.uzan bence elınden geldıgı kadarıyla sık sık ye cok yaglı yıyeceklerden falam uzak dur bırde dr una sor gavıscon surup al cok ıyı gelıyor hıcbır yan etkısı yok zaten hamılelıkte onerıyorlar genelllıkle cok ıyı gelıyor mıgde bulantısına yanmasına eksımesıne falam.benımde canım sıkkın bıraz dr um 7 haftalık hamılesın ama suan hersey normal dedı ama kesen bıraz kucuk bol su ıc dedı ılerde kese buyumezse sorun olabılır falam dedı.bol bol su ıcıyorum ınsallah kesem buyur.kesen 2.5 cm bebegım 1cm.
Beta degerlerine gore kac haftalik hamile oldugunu soylemek yanlis. Cunku her kadinda farkli oluyor. Yalniz beta 2000 i gecince ultrasonda gorulebiliyor bebisler.Şimdi bu değere göre ben kaç haftalık hamileyimki acaba bilen varmı
Şimdi bu değere göre ben kaç haftalık hamileyimki acaba bilen varmı
Beta degerlerine gore kac haftalik hamile oldugunu soylemek yanlis. Cunku her kadinda farkli oluyor. Yalniz beta 2000 i gecince ultrasonda gorulebiliyor bebisler.
Sen bu arada yuregini ferah tut, guzelce beslen :)
Benim dünkü randevum da güzel geçti şükürler olsun. Bebiş iyi durumda. Tam olarak 5 hafta 6 günlükmüş. Adet tarihime göre çok daha büyük olması gerekiyordu ama geç döllenme olmuş. Bozuk ılan diğer keseyi hala atamamış vücudum. Bir sonraki kontrolüm cuma günü. İki günde bir kontrolden 5 günde bire düştük çok şükür :)
Hepinize en iyi dileklerimi yolluyorummm kızlarr.
Ya hepimizde ayni korkular var canim. Su ilk 12 hafta bir gecse de en riskli zamanlar bu zamanlarmis. Sonrasinda biraz daha rahatlariz insallah. Biz yedigimize ictigimize dikkat edelim, folik asitlerimizi, progesteron hormonlarimizi alalim, duamizi edelim, yuregimizi de ferah tutalim. Elden baska bir sey gelmez.Cok sewindim canim allah tamamina erdirsin bebegine bisey olmasinda geriden gelsin saglikli bi sekilde benim randewumda haftaya insallah iyi olur ya kalbi durdu demesinden cok korkuyom tobe tobe
Ya hepimizde ayni korkular var canim. Su ilk 12 hafta bir gecse de en riskli zamanlar bu zamanlarmis. Sonrasinda biraz daha rahatlariz insallah. Biz yedigimize ictigimize dikkat edelim, folik asitlerimizi, progesteron hormonlarimizi alalim, duamizi edelim, yuregimizi de ferah tutalim. Elden baska bir sey gelmez.
Kizlar bebeklerinizin boyu kac mm ve gebelik kesemiz kac cm hadi hepimiz yazalim.ya bir dr gittim sinir etti beni 7haftalik gebesin kesen 2.5 cm kucuk kesen dedi.bebiste 1cm.
Ben ildoktora gittiğimde 6+6 haftalikti kalp atışını duyduk. Gelişimi haftasina göre dedi yani normalmiş herşey ama kaç mm olduğunu soylemedi.Kizlar bebeklerinizin boyu kac mm ve gebelik kesemiz kac cm hadi hepimiz yazalim.ya bir dr gittim sinir etti beni 7haftalik gebesin kesen 2.5 cm kucuk kesen dedi.bebiste 1cm.
Kizlar bebeklerinizin boyu kac mm ve gebelik kesemiz kac cm hadi hepimiz yazalim.ya bir dr gittim sinir etti beni 7haftalik gebesin kesen 2.5 cm kucuk kesen dedi.bebiste 1cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?