- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
maşşalh canım ne güzel darısı bana inşallah cumartesi bende gitcem inşallah kese görünür ve içimdeki acaba dış gebelikmi şüphesi ortadan kalkar
Aramiza hosgeldin. Insallah bu sefer saglikli bir gebelik gecirip, bebisini kucagina alirsin. Sevgiler.mrb. arkadaşalr aranıza yeni katıldım bende hamileyim üzücü bi hamilelik deneyimim var 5 aylık bebişimi cennete gönderdim. o zaman bu forumdaki yazıları uzaktan takip ettim insan çok etkileniyor ama şimdi herşeye olumlu bakıyorum inanıyorum Bu sefer inşallah herşey çok güzel olacak... sizde hep mutlu ve güzel sonuçlar için dua edin ve öyle olacağına inanın...ama tecrübe başka birşey ilkinde yaptığım hataları şimdi yapmıyorum... bu mesele tamamen bizim irademiz dışında iyi düşünüp neticeyi Allaha bırakmak gerek.
Biliyorsun benim de en basta dis gebelik suphesi vardi. Seni cok iyi anliyorum. Fakat beklemekten baska bir sey gelmiyor elden ne yazik ki… Doktoruma ondan kesin bir sey soylemesini dileyen yasli gozlerle bakmistim, kadin ben daha hic bir sey demeden anlamis ve " Sabredeceksin, bu isler boyle…" demisti. Hakikaten de oyle… Sabir arkadasim.
kızlar bu sorum hepinize. şimdiye kadar hamile olduğunuzu kimlerle paylaştınız? ben sadece anneme ve kayınvalideme söyledimrabbim nasip ederde bebişimle kurban bayramına ulaşırsak memlekete gidince herkese bayram sürprizi yapmayı düşünüorum
bir önceki gebeliğimde ben de hemencik herkeslere solemiştim ama 5 gün sonra düşük yaptım5 haftalıkken herkese söylemiştik =)
Ben de sadece çok yakin 4 arkadaşıma soyledim.ailemize henüz soylemedik haftaya çarşamba kontrole gidicem ondan sonra ailelerimize de müjdeyi vericez:)kızlar bu sorum hepinize. şimdiye kadar hamile olduğunuzu kimlerle paylaştınız? ben sadece anneme ve kayınvalideme söyledimrabbim nasip ederde bebişimle kurban bayramına ulaşırsak memlekete gidince herkese bayram sürprizi yapmayı düşünüorum
Benim beta hcg değerlerim zaten hep yüksekti. İlk ölçtürdüğğmde 4000 idi. Fakat her iki güne bir çifte katlanması lazımmış bu değerlerin sağlıklı bir gebelikte, benimki öyle olmuyordu. Bir de keseyi göremediler. Rahim dışında içi sıvı dolu bi kese gördüler. Bu yüzden dış gebelikten şüphelenildi, kürtaj gerekecek denildi. Fakat Allah'a şükürler olsun ki bir kaç gün sonra rahim içinde ikiz kese gördüler. Artık kalp aktivitesi de görüldü keselerden birinde, o yüzden beta hcg ye bakmıyorlar artık. Direkt ultrasounda bakılıyor cnm.senin değerlerin şimdi normale döndümü canım ? ben dış gebelik belirtilerini fln okudukça psikolijik olarak ağrım olmasa bile ağrım var gibi fln hissetmeye başladım artık doktorlar normal dedi ama keseyi görmeden kaç haftalık olduğumu fln söylemeden inanmıyorum artık hergün dua ediyorum sadece
Annem, babam, abim, ablam ve esimin ailesi bir de en yakin 3 arkadasima soyledim ben de.kızlar bu sorum hepinize. şimdiye kadar hamile olduğunuzu kimlerle paylaştınız? ben sadece anneme ve kayınvalideme söyledimrabbim nasip ederde bebişimle kurban bayramına ulaşırsak memlekete gidince herkese bayram sürprizi yapmayı düşünüorum
benim biraz sorunlu geçtiği için sadece yardımcı olacaklara söyledim bende 12 haftalıkken biraz daha yakınlarıma söyliycem ve sorulmadan belli oluncaya kadar söylemeyi düşünmüyorum... çünkü o kdar çok teori ve fikir üretiyorlar ki bunalıyorum... şimdi evimde tek başıma takılıyorum... gelmek isteyenleri ve çağıranları çeşitli bahanelerle geri çeviriyorum... kimse kırılmasın derken bebişimi ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum... kendi kabuğuma çekilip dua ediyorum...kızlar bu sorum hepinize. şimdiye kadar hamile olduğunuzu kimlerle paylaştınız? ben sadece anneme ve kayınvalideme söyledimrabbim nasip ederde bebişimle kurban bayramına ulaşırsak memlekete gidince herkese bayram sürprizi yapmayı düşünüorum
ama ben aktif bi insan olduğum için böyle çekilince herkes anlıyorbenim biraz sorunlu geçtiği için sadece yardımcı olacaklara söyledim bende 12 haftalıkken biraz daha yakınlarıma söyliycem ve sorulmadan belli oluncaya kadar söylemeyi düşünmüyorum... çünkü o kdar çok teori ve fikir üretiyorlar ki bunalıyorum... şimdi evimde tek başıma takılıyorum... gelmek isteyenleri ve çağıranları çeşitli bahanelerle geri çeviriyorum... kimse kırılmasın derken bebişimi ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum... kendi kabuğuma çekilip dua ediyorum...
bence sen söylememekle iyi yapmışsın...benim biraz sorunlu geçtiği için sadece yardımcı olacaklara söyledim bende 12 haftalıkken biraz daha yakınlarıma söyliycem ve sorulmadan belli oluncaya kadar söylemeyi düşünmüyorum... çünkü o kdar çok teori ve fikir üretiyorlar ki bunalıyorum... şimdi evimde tek başıma takılıyorum... gelmek isteyenleri ve çağıranları çeşitli bahanelerle geri çeviriyorum... kimse kırılmasın derken bebişimi ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum... kendi kabuğuma çekilip dua ediyorum...
Cooook gecmis olsunnn kendine iyi bak ki bebisinde iyi olsun. Ooooh on gun de dinleeeen.Selam bayanlar size hastane odasından yazıyorum 3 gün çalışmanın sonucu yine 10 günlük rapor bugunde buradayım Allaha Şükür bebeğim gayet iyi kalp atislarini gördük kese de bi problem yok ama pembe lekelenme ve kasık ağrım olduğu için birazda panikde eklenince doktor bir gün yatis 10 gün rapor verdi
Sağolasın canim yapıcaz yine 10 gün 8. Haftaya kadar dikkat etmek lazımmış atlaticaz inşallahCooook gecmis olsunnn kendine iyi bak ki bebisinde iyi olsun. Ooooh on gun de dinleeeen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?