2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Merhaba bende 11 +1 gunluk hamileyim nisanin ilk haftasi diyor doktor dogum icin :) ya birsey merak ediyorum. Uzaniyorum ve gobek bolgemde kalp atisi gibi bisey oluyor esimde annemler de vs yok bende var sadece sizdede varmi?? .s acaba bebegin kalp atisimi ki o .s ses yok ama karnim atiyo nefesimi tutsamda var .s

Cnm aynısı bende de var ama onceden nasildi bilemiyom değişik dimi

Cnm çok geçmiş olsun benim de ilk gebeligimde kalp atışı duyulmadigi icin bebegim 8 haftalikken alinmisti sagliksiz bi bebek olduğu için gelismemis denildi ama ben 3 farkli doktora gorundum hepsi de ayni seyi soyleyince emin olup aldirdik bence sen de bi iki doktora daha gorun cnm emin ol en azindan.Cok zor bi durum ama hayirlisi demekten başka birşey yok Allahin takdiri. Dikkat et kendine.

hayadeğişik diyt: 36889075 .!.:
Hemde nasil değişik hic sorma ya diyorum bebek in kalp atisi diye ama .s bi yandanda diyorum hissedilebilirmi acaba .s gorulebilirmi .s birde sey tok olsamda midem bulaniyor bugun ozellikle .s butun gundur yatiyom .s mahvoldum .s

Hemde nasil değişik hic sorma ya diyorum bebek in kalp atisi diye ama .s bi yandanda diyorum hissedilebilirmi acaba .s gorulebilirmi .s birde sey tok olsamda midem bulaniyor bugun ozellikle .s butun gundur yatiyom .s mahvoldum .s

İyi akşamlar arkadaşlar sizlerdede şişkinlik varmı sanki 6 aylık hamile gibi karnım şiş patlıycak sanki siZdede oluyomu ?

Arkadaşım, çok zor ama Allah'ın takdiri. Olmuşla ölmüşe çare yok. Belki Allah korusun ama yaşasaydı sakat olacaktı bebişin, belki engelli olacaktı. İlk 12 haftada düşük oranı %25 miş. Bu bayağı fazla bir oran. Sen sağlıklısın, eşin sağlıklı, hem artık biliyorsunuz bebişiniz de olabiliyor, Allah'ın izniyle yine yaparsınız. Sen güçlü olmaya çalış canım, kendini bırakma.
Bir de mutlaka en azından bir doktora daha göster. Kaç aylık hamilesin? İmzandaki doğru mu?

Bende de bayağı şişkinlik oluyo gün içinde. Bayağı 5,6 aylık hamiş gibi göbüşüm çıkıyor. Neyse ön hazırlık diyelim :).

Çooooook geçmiş olsunn. Dayan arkadaşım ilk 12 haftayı atlat, sonra hepsi geçecek inşallah.

Arkadaslar kanamam artti cook korkuyorum bi anda adet oldum sanki tuk motivasyonum coktu daha omceki gebeligimde bu kadar olmamisti ama 19. Hafta da kaybettm esim dr.a gitmeyi de kabul. Etmiyo dua edin bana

Evet devlet hastanesi acil kadın doğuma gittik oda aynı şeyi söyledi ama ben inanmak istemiyorum başka doktoradamı gitsem diyorum ama çok kötüydü ağlamaktan gözlerim şişti bu saat oldu uyuyamıyorum eşimdeok kötü bana bişi olacak diye çok korkuyor benim daha kötü olacağımı düşünüyor bir doktora daha gidersem çünkü bunu duyduğumda her defasında daha çok yıkılıyorum çok sormuş ya Allah kimsenin başına vermesin

E Evet imzam doğru hatta bugün tam 9 haftalıktı son kontrole göre 15 gün önce benim zaten kanamalarım olmuştu düşük riskim vardı 10 gün rapor vermişti doktor geçen hafta işe başladım ve çok yorucu 2 hafta oldu sabah sekizde işe başladım akşam 9 da çıktım ve çok stresli geçirdim 2 haftayı bunun bir etkisi varmıdır acaba ben çok doktora gittim daha önceki doktorum çok dikkat etmemi söylemişti düşük için hem iğne hem hap verdi rapor verdi sonra başka bir doktora gittim o hapları bırak iğneleri de 10 günde yaptır dedi normalde her gün iğne artı 2 tane de hap alıyordum bu ilaçları bıraktığım içinmi insan herşeyi düşünüyor sonra diyorum Allah ın takdiri olacağı varmış ama işte bilemiyorum çok zor ya çok alışmıştım ona hergün konuşuyordum onunla beni bırakıp. Gitme diye ama gitti işte birde doktor yarın radyolojiye gidin oda baksın dedi ptsi aç gel alalım dedi yarın izinli ne zaman kalbinin durduğunu söylemedi bizde sormadık zaten çok kötüydü eşim korkuyor içimde beklemesinden beni etkilermi diye bilgisi olan varmı

çok sağol canım evet artık yapacak biişi yok acile gittim oda aynı şeyi söyledi o kadar çok dikkat ettim ki herşeye sağlık anlamında beslenme anlamında bugüne kadar kendimi hiç bu kadar düşünmedim 15 gün önce atıyordu kalbi ondan bir hafta önce de atıyordu içinde yaşayan bir melek olduğunu onun kalp atışını duymak çok güzeldi ama bu kadarmış Allah başka kimsenin başına vermesin kimseye bu acıları yaşatmaz inşallah Allah herkesin bebeğine uzun ömür bütün hamilelere rahat bir süreç nasip etsin

Selam kızlar.. Ilk hamileliğim bu.. Berbat bir hamilelik geçiriyorum moralim 0. Eşimin kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bulantım var fakat kusma yok. Depresyonda gibiyim. doktora gitmeyi,hatta an an bebeği aldırmayı bile düşünüyorum. Sizce ilk oldugu icin mi böyle yoksa gerçekten bebeğime ısınamadım mı? Hayatımın en mutlu günleri olması gerekmiyor mu? Heyecanlı olmam,. Bende hic biri yok..

Canımmm hiç bir sorun yaratmaz merak etmee. Hatta yurtdışında çoğu insan böyle durumlarda kürtaj olmak yerine vücudun kanamayla bebişi atmasını bekliyor. Daha çok küçük olduğundan bebişş regli kanaması gibi vücut atabiliyor. Sen içini ferah tut. Yalnız kürtajını doğru dürüst güvenilir bir yerde ol canım. Sana sabır diliyorum.

Eveeeeet bazı insanlarda seninki gibi oluyormuş. Benimn çok yakın arkadaşımda da aynısı oldu. O da aynen şu çocuk ölse gitse karnımda üzülmem diyordu ama hamileliğinin 3. Ayında geçti. Şimdi çok güzel bir kız bebeği var ve bütün hayatı o :).
Moralini bozmaaaa vücudumuzda bir sürü değişiklik oluyor. Hormonlarımız çıldırmış durumda ve herkesin vücudu buna farklı tepki veriyor. Günü yaşamaya bak. Eninde sonunda bitecek bu 9 ay.

Ca
Eki Görüntüle 1238340 Burda nerde yaiyor kalp atisi hocbirsey anlamadim
canım seninkinde kalp atım hızı yazmıyor. Benim iki ultrason resminde biri seninki gibi sadece atım çizgilerini gösteriyor. Diğer resimde de fetal HR 173 bpm diye yazıyor. Ama doktor ölçüm yapıp söylemiştir atım hızını sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…