2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Kızlar şu hamilelik takvimini nasıl yaptınız,kaç kere denedim formata uygun değer girin yazıyor,yardımcı olurmusunuz

Sadece annem ve kardeşimle paylaştık, kısmet olursa 12. Haftayı atlatınca aile ve yakınlarımızla paylaşmayı düşünüyoruz. Her kafadan bir ses çıkacak nasılsa, bari bu haftalar sakin geçsin.

Geçmiş olsun, bebeğe nazar değmesin sağlıkla gelsin

Aramıza hoşgeldin! Çok geçmiş olsun, kaybın çok zor olmuştur eminim. Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla ve hep birlikte bebeklerimize kavuşuruz umarım.Ne kadar pozitifsin ne güzel, paylaşım da hoştu teşekkürler:)

anlaşılmak güzel... mesjını okuyunca ayrı bi mutlu oldum... inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarız:)

ayy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç
gönlünü ferah tut atlatırsın inşallah zaten ilaç ve istirahatle bişey kalmıyor ben başından beri öyleyim Rabbim ikinize de sağlık versin

Günaydın herkese nasıl gidiyo hamilelik bayanlar :)
Günaydıııın. Benim iyi gidiyor şimdilik. Arada kasıklarımda hafif sancılar pluyor ama kötüye yormuyorum. Bir de çok sık çişe gidiyorum kızlar yaa. Özellikle geceleri uykumdan bir şey anlamıyorum sürekli çiş molası. Neyse baktım netten normalmiş bu haftalarda uterus büyüyüp idrar kesesine baskı yapıyormuş. Bugün bir buçukta doktor randevum var. İnşallah iyidir bebişim. Hepinize sevgiler.

ayy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç

gönlünü ferah tut atlatırsın inşallah zaten ilaç ve istirahatle bişey kalmıyor ben başından beri öyleyim Rabbim ikinize de sağlık versin
Amin canım zaten bebiş iyi çok şükür beni toparlamaya çalışıyorlar toparlanicaz inşallah

aynen benimde acayip çiş ve gaz sorunum var ya bu ne böle güzel haberlerini bekliyoruz cnm benimde pazartesiydi ama yarın gitcem bakalım inş minnik kuşumun kalp atışlarını duyarım

Amin canım zaten bebiş iyi çok şükür beni toparlamaya çalışıyorlar toparlanicaz inşallah
aaa özlem uzun zamandır girmıyorum evlilik hazırlığı yaparken tanışmıştık şimdi de hamilelik sayfasında ortak duyguları yaşıyoruz hayırlı olsun =)

Merhaba kızlar, daha doktora gitmedim ama bende hamileyim doktor kontrolum pazartesi. Aklıma takılan birşey var bilginiz varmı rüyamda birsürü çeyrek altın gordum

Günaydın herkese nasıl gidiyo hamilelik bayanlar :)

Gunaydin cnm hic iyi gitmiyo benim 3 gundur serum yiyorum 3 sise daha war bulantidan su bile icemiyorum vucudum susuz kaldi yemek desen bi gr yemek yiyemiyorum benim kadar kotu gecen yok benimki niye boyle anlamiyorum hic hafiflemezmi bulanti yok 7/24 hayatimin anlami tadi kalmadi bezmis durumdayim allah kimseye boyle cektirmesin kizlar gunler zehir oluyo bana

aaa özlem uzun zamandır girmıyorum evlilik hazırlığı yaparken tanışmıştık şimdi de hamilelik sayfasında ortak duyguları yaşıyoruz hayırlı olsun =)
Ayy kimleri görüyorum ya valla çok sevindim eskilerden tanıdık birini gördüğüme evvet sürpriz oldu bizde bebiş sen nasilsin

cok gecmis olsun canim sabir, elbet gececek..

doktorlar ne diyor belirtilerin bu kadar siddetli olmasina ?

cok gecmis olsun canim sabir, elbet gececek..

doktorlar ne diyor belirtilerin bu kadar siddetli olmasina ?

Cok saol cnm Haftaya carsamba gidecemde bunyeden bunyeye degisirmis belirtiler bnm bunyeyedde bu denk geldi su an bile bi kolumda serum war oyle yaziyom

Inşallah kisa sürede geçer canim yaa

kyoarkadaşlar çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum herşey bitti artık bebğimin kalp atışı durmuş bugün doktora gittim kalp atışı durmuş ptsi gel alalım dedi bilmiyorum sadece o doktora güvensemmi başka bir doktora gittsemmi ne olur bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…