- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
kızlar bu sorum hepinize. şimdiye kadar hamile olduğunuzu kimlerle paylaştınız? ben sadece anneme ve kayınvalideme söyledimrabbim nasip ederde bebişimle kurban bayramına ulaşırsak memlekete gidince herkese bayram sürprizi yapmayı düşünüorum
Selam bayanlar size hastane odasından yazıyorum 3 gün çalışmanın sonucu yine 10 günlük rapor bugunde buradayım Allaha Şükür bebeğim gayet iyi kalp atislarini gördük kese de bi problem yok ama pembe lekelenme ve kasık ağrım olduğu için birazda panikde eklenince doktor bir gün yatis 10 gün rapor verdi
mrb. arkadaşalr aranıza yeni katıldım bende hamileyim üzücü bi hamilelik deneyimim var 5 aylık bebişimi cennete gönderdim. o zaman bu forumdaki yazıları uzaktan takip ettim insan çok etkileniyor ama şimdi herşeye olumlu bakıyorum inanıyorum Bu sefer inşallah herşey çok güzel olacak... sizde hep mutlu ve güzel sonuçlar için dua edin ve öyle olacağına inanın...ama tecrübe başka birşey ilkinde yaptığım hataları şimdi yapmıyorum... bu mesele tamamen bizim irademiz dışında iyi düşünüp neticeyi Allaha bırakmak gerek.
Kızlar şu hamilelik takvimini nasıl yaptınız,kaç kere denedim formata uygun değer girin yazıyor,yardımcı olurmusunuz
Aynı şekilde yaptım bende ama olmuyorBeklenen doğum tarihini aşağıdaki gibi girince çalışıyor, sen nasıl girmiştin ?
Eki Görüntüle 1240721
Oldu tesekkurlerAynı şekilde yaptım bende ama olmuyor
anlaşılmak güzel... mesjını okuyunca ayrı bi mutlu oldum... inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarız:)Aramıza hoşgeldin! Çok geçmiş olsun, kaybın çok zor olmuştur eminim. Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla ve hep birlikte bebeklerimize kavuşuruz umarım.Ne kadar pozitifsin ne güzel, paylaşım da hoştu teşekkürler:)
ayy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol su içSadece annem ve kardeşimle paylaştık, kısmet olursa 12. Haftayı atlatınca aile ve yakınlarımızla paylaşmayı düşünüyoruz. Her kafadan bir ses çıkacak nasılsa, bari bu haftalar sakin geçsin.
Geçmiş olsun, bebeğe nazar değmesin sağlıkla gelsin
gönlünü ferah tut atlatırsın inşallah zaten ilaç ve istirahatle bişey kalmıyor ben başından beri öyleyim Rabbim ikinize de sağlık versinSelam bayanlar size hastane odasından yazıyorum 3 gün çalışmanın sonucu yine 10 günlük rapor bugunde buradayım Allaha Şükür bebeğim gayet iyi kalp atislarini gördük kese de bi problem yok ama pembe lekelenme ve kasık ağrım olduğu için birazda panikde eklenince doktor bir gün yatis 10 gün rapor verdi
Günaydıııın. Benim iyi gidiyor şimdilik. Arada kasıklarımda hafif sancılar pluyor ama kötüye yormuyorum. Bir de çok sık çişe gidiyorum kızlar yaa. Özellikle geceleri uykumdan bir şey anlamıyorum sürekli çiş molası. Neyse baktım netten normalmiş bu haftalarda uterus büyüyüp idrar kesesine baskı yapıyormuş. Bugün bir buçukta doktor randevum var. İnşallah iyidir bebişim. Hepinize sevgiler.Günaydın herkese nasıl gidiyo hamilelik bayanlar :)
Amin canım zaten bebiş iyi çok şükür beni toparlamaya çalışıyorlar toparlanicaz inşallahayy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç
gönlünü ferah tut atlatırsın inşallah zaten ilaç ve istirahatle bişey kalmıyor ben başından beri öyleyim Rabbim ikinize de sağlık versin
aynen benimde acayip çiş ve gaz sorunum var ya bu ne böleGünaydıııın. Benim iyi gidiyor şimdilik. Arada kasıklarımda hafif sancılar pluyor ama kötüye yormuyorum. Bir de çok sık çişe gidiyorum kızlar yaa. Özellikle geceleri uykumdan bir şey anlamıyorum sürekli çiş molası. Neyse baktım netten normalmiş bu haftalarda uterus büyüyüp idrar kesesine baskı yapıyormuş. Bugün bir buçukta doktor randevum var. İnşallah iyidir bebişim. Hepinize sevgiler.
aaa özlem uzun zamandır girmıyorum evlilik hazırlığı yaparken tanışmıştıkAmin canım zaten bebiş iyi çok şükür beni toparlamaya çalışıyorlar toparlanicaz inşallah
Günaydın herkese nasıl gidiyo hamilelik bayanlar :)
Ayy kimleri görüyorum ya valla çok sevindim eskilerden tanıdık birini gördüğüme evvet sürpriz oldu bizde bebiş sen nasilsinaaa özlem uzun zamandır girmıyorum evlilik hazırlığı yaparken tanışmıştıkşimdi de hamilelik sayfasında ortak duyguları yaşıyoruz hayırlı olsun =)
Gunaydin cnm hic iyi gitmiyo benim 3 gundur serum yiyorum 3 sise daha war bulantidan su bile icemiyorum vucudum susuz kaldi yemek desen bi gr yemek yiyemiyorum benim kadar kotu gecen yok benimki niye boyle anlamiyorum hic hafiflemezmi bulanti yok 7/24 hayatimin anlami tadi kalmadi bezmis durumdayim allah kimseye boyle cektirmesin kizlar gunler zehir oluyo bana
cok gecmis olsun canimsabir, elbet gececek..
doktorlar ne diyor belirtilerin bu kadar siddetli olmasina ?
Inşallah kisa sürede geçer canim yaaGunaydin cnm hic iyi gitmiyo benim 3 gundur serum yiyorum 3 sise daha war bulantidan su bile icemiyorum vucudum susuz kaldi yemek desen bi gr yemek yiyemiyorum benim kadar kotu gecen yok benimki niye boyle anlamiyorum hic hafiflemezmi bulanti yok 7/24 hayatimin anlami tadi kalmadi bezmis durumdayim allah kimseye boyle cektirmesin kizlar gunler zehir oluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?