- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
EEvet imzam doğru hatta bugün tam 9 haftalıktı son kontrole göre 15 gün önce benim zaten kanamalarım olmuştu düşük riskim vardı 10 gün rapor vermişti doktor geçen hafta işe başladım ve çok yorucu 2 hafta oldu sabah sekizde işe başladım akşam 9 da çıktım ve çok stresli geçirdim 2 haftayı bunun bir etkisi varmıdır acaba ben çok doktora gittim daha önceki doktorum çok dikkat etmemi söylemişti düşük için hem iğne hem hap verdi rapor verdi sonra başka bir doktora gittim o hapları bırak iğneleri de 10 günde yaptır dedi normalde her gün iğne artı 2 tane de hap alıyordum bu ilaçları bıraktığım içinmi insan herşeyi düşünüyor sonra diyorum Allah ın takdiri olacağı varmış ama işte bilemiyorum çok zor ya çok alışmıştım ona hergün konuşuyordum onunla beni bırakıp. Gitme diye ama gitti işte birde doktor yarın radyolojiye gidin oda baksın dedi ptsi aç gel alalım dedi yarın izinli ne zaman kalbinin durduğunu söylemedi bizde sormadık zaten çok kötüydü eşim korkuyor içimde beklemesinden beni etkilermi diye bilgisi olan varmı
Selam kızlar.. Ilk hamileliğim bu.. Berbat bir hamilelik geçiriyorum moralim 0. Eşimin kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bulantım var fakat kusma yok. Depresyonda gibiyim. doktora gitmeyi,hatta an an bebeği aldırmayı bile düşünüyorum. Sizce ilk oldugu icin mi böyle yoksa gerçekten bebeğime ısınamadım mı? Hayatımın en mutlu günleri olması gerekmiyor mu? Heyecanlı olmam,. Bende hic biri yok..
Aynen kuzum bende çok sevindim. Iyiyim çok şükür :) bizim bebiş sürpriz olmadı temmuzda düşünmeye başladık hazırda bekliyomuş geldi hemen fındık :) cinsiyet merakındayım şuan :) çok rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantısı cekmedim hiç sende durumlar nasıl :)Ayy kimleri görüyorum ya valla çok sevindim eskilerden tanıdık birini gördüğüme evvet sürpriz oldu bizde bebiş sen nasilsin
Ben fenayim canım ya bize sürpriz oldu diyebilirim eşim istiyordu hep ama ben erteliyordum.Mide bulantılari ve iştahsızlık var bende de serum yedim perşembe hastanede yattik, bebiş iyi de ben ağır geçiriyorum ondan beni toparlamaya çalışıyorlar 8. Haftaya kadar dikkat edicem 10 gün raporluyum işte yatislardayiz, su zamanları anlatsam bende cinsiyet heyecanına giricem canım dün bide migren tutunca yastıkları ısırdım valla ilaç içmeyin geçmedi meret ama bu sabah iyiyim şükür valla bünye meselesi herhalde kıymetini bil bunyeninAynen kuzum bende çok sevindim. Iyiyim çok şükür :) bizim bebiş sürpriz olmadı temmuzda düşünmeye başladık hazırda bekliyomuş geldi hemen fındık :) cinsiyet merakındayım şuan :) çok rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantısı cekmedim hiç sende durumlar nasıl :)
Ben fenayim canım ya bize sürpriz oldu diyebilirim eşim istiyordu hep ama ben erteliyordum.Mide bulantılari ve iştahsızlık var bende de serum yedim perşembe hastanede yattik, bebiş iyi de ben ağır geçiriyorum ondan beni toparlamaya çalışıyorlar 8. Haftaya kadar dikkat edicem 10 gün raporluyum işte yatislardayiz, su zamanları anlatsam bende cinsiyet heyecanına giricem canım dün bide migren tutunca yastıkları ısırdım valla ilaç içmeyin geçmedi meret ama bu sabah iyiyim şükür valla bünye meselesi herhalde kıymetini bil bunyenin
Bu hafta başladı mide bulantısı canım ya 3.5 kilo vermişim ya doktor normal dedi ama korkuyor insan, tuzlu cubuk krater biraz bastırıyor midemi zorlada olsa yemeye çalışıyorum, işyeri için sorun olmasa tekrar rapor almam ya daha 3 aydır çalışıyorum anlayışlılar çok şükür ama işte kafamda takılıyor Allaha Şükür bebiş iyi kalbini gördük atıyor tık tık buradaki sonu kötü biten hamile arkadaslara yorum yapamıyorum ya yazamıyorum Allah sabır versinAyni ben bizdede ne bunye warmis yok boyle bi bulanti bide ewde serum baglatinca ser hizli gitmi beynimi bulandirdi hickirarak aglamis ben bebegi istemiyorum diye beynime etki etmis
Bu hafta başladı mide bulantısı canım ya 3.5 kilo vermişim ya doktor normal dedi ama korkuyor insan, tuzlu cubuk krater biraz bastırıyor midemi zorlada olsa yemeye çalışıyorum, işyeri için sorun olmasa tekrar rapor almam ya daha 3 aydır çalışıyorum anlayışlılar çok şükür ama işte kafamda takılıyor Allaha Şükür bebiş iyi kalbini gördük atıyor tık tık buradaki sonu kötü biten hamile arkadaslara yorum yapamıyorum ya yazamıyorum Allah sabır versin
Sabredicez artık canım Rabbim da.Amin cnm bnm bulantimi cubuk kreker felan hic bisey gecirmiyo iyice çöktüm ne yiyebiliyorum yesem de zaten hemen cikiyo napicami bilmiyorum ne zaman gececigi de belli degil gececek mi o da bellli degil biktim usandim walla benim hayalim boyle degildi tmm bulanti olmaz degil ama bu kadari fazla
Sabredicez canım Rabbim dayanma günü vericek inşallah, dün hem mide bulantısı hem migren çocuk gibi aglattı resmen ya kafamı sandım tulbentle uyumusum öyle geçecek insallah canım dua et bol bolAmin cnm bnm bulantimi cubuk kreker felan hic bisey gecirmiyo iyice çöktüm ne yiyebiliyorum yesem de zaten hemen cikiyo napicami bilmiyorum ne zaman gececigi de belli degil gececek mi o da bellli degil biktim usandim walla benim hayalim boyle degildi tmm bulanti olmaz degil ama bu kadari fazla
Amiiin cnmçok sağol canım evet artık yapacak biişi yok acile gittim oda aynı şeyi söyledi o kadar çok dikkat ettim ki herşeye sağlık anlamında beslenme anlamında bugüne kadar kendimi hiç bu kadar düşünmedim 15 gün önce atıyordu kalbi ondan bir hafta önce de atıyordu içinde yaşayan bir melek olduğunu onun kalp atışını duymak çok güzeldi ama bu kadarmış Allah başka kimsenin başına vermesin kimseye bu acıları yaşatmaz inşallah Allah herkesin bebeğine uzun ömür bütün hamilelere rahat bir süreç nasip etsin
Ewwt ben de maalesef 1.5 kilo aldimEvet ya 1 kilo aldım şimdiden maalesefsen aldınmı cnm
kesinlikle haklısın ben de cok takıldım geçmiş gebeliğimde ve düştü şimdi hep tadını çıkarıyorum ve Allah dilerse benimle kalacak herşey cok güzel olacak kanamam da var biraz buruktum ama geçtimerhaba güzel enne adayları... size kendi bebiş öykümü anlatmak istiyorum.
bunda 2.5 yıl önce ilk bebeğime hamile kaldım evleneli 3 ay olmuştu ve hemen bebek istiyorduk Allahım gönderdi bize çok sevinçli çok mutluyduk sabredememiş hemen minicik zıbınlar tulumlar almıştık derken haftalar haftaları kovaladı 12.haftada doktorum büyük olasılık bebeğin erkek dedi farketmezdi o yavrumuzdu meleğimiz herşeyimizdi 15.haftada gittiğimizde cinsiyeti kesinleşecek ona göre albüm alacak ultrason resimlerini koyacaktım muayene esnasında eşime kameraya alması için ayar yapıyordum monitörü yani bebişimizin hareketlerini çekecektik kayda... doktorumun durun durun demesiyle tüm kaynar sular başımızdan aşağı döküldü minik kalbi artık atmıyormuş... nasıl olur niye olur sorun yoktu problem yoktu... hemen hastaneye yatırdılar benden aldılar her gün ağladım her gün... hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. insanın hayallerinin başına yıkılması böyle bir şeymiş ve hiç bir acıya benzemezmiş... bir sürü testler yaptırdım birdaha aynı acıyı yaşamamak için herşeyi yapacaktım.
2 ay korunduktan sonra yine istedik ama şuan 1 yaşında olan minik oğlum bize 5 ay sonra geldi... hamileliğimi kendime zehir ettim hergün clexan iğne vuruldum doktorum gerek yok psikolojik seninki iğne vurulmasanda olur demelerine kulak asmadım hergün progestan hap. ne birşey taşıdım ne biryere uzandım yaşadığım şehirden çıkmadım yolculuk yapmadım yediklerime hep dikkat ettim ve her gün acaba yaşıyo mu karnımda öldü mü ben asla anne olamayak mıyım hep karnımda ölecek mi bir bebeği sonuna kadar taşıyamayacak mıyım diye endişelerle yaşadım. hamileliğim iyiydi sorun yoktu ne bulantı ne bişey ama benim psikolojim berbattı kimse teselli olamıyordu bana dinlemiyordum her hafta ultrasona gidiyordum ya öldüyse... ultarson cihazını koyar koymaz doktoruma sorduğum ilk soru yaşıyor mu oluyordu. sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz rahatladım ama azıcık kıpırdamasa bişey mi oldu iyi mi o mu bu mu derken bebişim bi tepikle rahatlatıyodu beni. 6.ayda şeker çıktı hemde tavan sabah akşam insülin iğnesi vuruldum herhafta dahiliyeye randevum oluyodu zorunlu ve damardan kan alınıyordu şeker için banada cihaz vermişlerdi günde 4-5 sefer parmağımdan kan alıp ölçüm yapıyordum bir de karından clexan anlayacağınız delik deşik olmuştum ama umrumda değildi tabiki. normal doğum fln bekleyemem ben dedim doktoruma ya kakasını yerse ya ölürse ya şöyle ya böyle çocuğumu erkenden sezeryanla aldırttım. bebişim kollarımdaydı artık... ama o 9 ayı kendime zehir ettiğimle kaldı arkadaşlar. ve bebeğim de zor bir bebek oldu sinirli... hamilelik çok önemli lütfen zehir etmeyin kendinize. eğer ALlah nasip etmişse yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa herşekilde doğacak eğer yoksa ne yapsanız faydasız. bizim gelinimiz 8.haftada annesini kaybetti anamur gibi kötü yollara gitti geldi üzüntülü bir başlangıç oldu kanamaları da vardı ama dünyaya geldi yavrusu...
ben şuan ikinci aslında üçüncü bebeğime hamileyim :) biraz süpriz bir bebek oldu adetimin bittiği gün birtek korunmamıştık hala şoktayım. oğlumla araları 20 ay olacak. benim için biraz erken oldu çalışıyorum öğretmenim ama olsun Rabbim göndermiş. inanın bunda çok rahatım oğlumu kucağıma alıyorum 10 kilo ama mecburum o da daha bebek ana kuzusu. raflara uzanıyorum o da mecbur mama yapmak zorundayım oğluma bişeyler hazırlamak zorundayım. iğne kullanmıyorum. ve şuan çok iiyi gidiyor hamileliğim maşallah... canımın çektiği herşeyi yiyorum.
ama o dur budur arkadaşlar hiç bir randevumuzda kamera ayarlamıyoruz... yapamıyoruz...hala....
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim. benim gibi yapmayın keyfini çıkarın acabalarla kendinizi üzmeyin meleklerinizi de üzmeyin. onlar herşeyi hissediyorlar :) hep sevin ve konuşun onlarla... birde tatlının ölçüsünü fazla kaçırmayın :) sevgiler...
Allah kolaylik versin bebegm ya,insallah cabucak atlatrsn bu dönemi.ilac kullanamamz cok kötû =( aman dikkat et kendnede bebisede.Ben fenayim canım ya bize sürpriz oldu diyebilirim eşim istiyordu hep ama ben erteliyordum.Mide bulantılari ve iştahsızlık var bende de serum yedim perşembe hastanede yattik, bebiş iyi de ben ağır geçiriyorum ondan beni toparlamaya çalışıyorlar 8. Haftaya kadar dikkat edicem 10 gün raporluyum işte yatislardayiz, su zamanları anlatsam bende cinsiyet heyecanına giricem canım dün bide migren tutunca yastıkları ısırdım valla ilaç içmeyin geçmedi meret ama bu sabah iyiyim şükür valla bünye meselesi herhalde kıymetini bil bunyenin
Sabredicez artık canım Rabbim da.
Sabredicez canım Rabbim dayanma günü vericek inşallah, dün hem mide bulantısı hem migren çocuk gibi aglattı resmen ya kafamı sandım tulbentle uyumusum öyle geçecek insallah canım dua et bol bol
Amin canım inşallah , hissediyor musun bebisin hareketlerini :)Allah kolaylik versin bebegm ya,insallah cabucak atlatrsn bu dönemi.ilac kullanamamz cok kötû =( aman dikkat et kendnede bebisede.
yok kuzum :) dAha minicik :) ilk hamilelikte geç hissedilirmiş bişeyler hissedıyorum gerçi ama bağırsak hareketiymiş :) sende varmı bişeylerAmin canım inşallah , hissediyor musun bebisin hareketlerini :)
Yok canim nerdeee mercimek kadar bizimki daha :) Rabbim şu hevesimizi kursagimizda bırakmaz inşallah :))yok kuzum :) dAha minicik :) ilk hamilelikte geç hissedilirmiş bişeyler hissedıyorum gerçi ama bağırsak hareketiymiş :) sende varmı bişeyler
amin canım inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız Allahın izniyle inşallahYok canim nerdeee mercimek kadar bizimki daha :) Rabbim şu hevesimizi kursagimizda bırakmaz inşallah :))
Oyy maşallah kuzucuga :)))amin canım inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız Allahın izniyle inşallah
bak teyzesi minnakımıza =)
Canim ayni bendede war ben 3.5 yildir isteyen tedawi goren her ay olmadi diye aglayan ben simdi aldiracam diye agliyorum bulanti yanma kusma psikolojik olarak bitmi durumdayim esimi bile aldirmaya ikna ettim napicamida bilmiyorum ama bildigim cok kotuyum eski sagligima donmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?