2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

kızlarr, sizlerde de üşüme var mı? normal tişörtle oturamıyorum akşamları evde.. ve mutlaka çorap.. 2 haftadır çıkmadı çorap ayağımdan

Merhabaaaaa,

bu başlıgı görünce bende yazmak istedim. 10. haftadayım.
27 eylülde dr kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. biraz sorunlu bir hamilelik geciriyorum ama yinede keyifliyim....

Merhabaaaaa,

bu başlıgı görünce bende yazmak istedim. 10. haftadayım.
27 eylülde dr kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. biraz sorunlu bir hamilelik geciriyorum ama yinede keyifliyim....
Hayitli olsun cnm inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi sorun nedir senin cnm

Kontrol nasıl geçti cnm ikili tarama için bişey dedi mi doktor
Raporu olduğum için genel kontrol yaptı, fasulyemizin kalbi pit pit atıyor gayet iyi, ilaclarimin dozunu azalttı, 2 hafta sonra kontrole gidicem yine progestani kesicez inşallah 2 li test için daha erken konuşuruz dedi canim

Raporu olduğum için genel kontrol yaptı, fasulyemizin kalbi pit pit atıyor gayet iyi, ilaclarimin dozunu azalttı, 2 hafta sonra kontrole gidicem yine progestani kesicez inşallah 2 li test için daha erken konuşuruz dedi canim
Iyu bakalim hadi hayırlısı :)

Kızlaar, bakalım benim kontrolümde yarın. Bu arada göğüslerinizin hassasiyeti ne durumda? Benimkiler epey hafifledi. Normal mi acaba, tedirgin oldum acaba benişime mi bir şey oldu neden birden hassasiyetleri geçti diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…