- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Foto varda boyutu büyük geldi mercimeğin:))=) sağol teyzesi. var mı ultrason fotosu falan senın miniğin =)
Yakın zamanda kontrole giden veya gidecek olan var mı bayanlar. Benim kontrolum Çarşamba günü bakalim ne diycek doktor çok heyecanlıyım
Bilmem kiii neden acabasenin kontrolünü en az sen kadar merak ediyorum ben deneden acabaa
Maşallah cnmben bugun kontrole gittim, 21 mm olmus :) kalbi pata küte atiyordu cok net gördük.
Var canim hele geceleri donuyorum usuttugum için herhalde bosluklarim agriyordu dikkat etmek lazimkızlarr, sizlerde de üşüme var mı? normal tişörtle oturamıyorum akşamları evde.. ve mutlaka çorap.. 2 haftadır çıkmadı çorap ayağımdan
=) mınnakımmmızz yaaFoto varda boyutu büyük geldi mercimeğin:))
Yarın kontrole gidicez bakalım napiyor fasulye :)=) mınnakımmmızz yaa
benımde ikili tarama testim var 1 bucuk hafta sonraYarın kontrole gidicez bakalım napiyor fasulye :)
Kontrol nasıl geçti cnm ikili tarama için bişey dedi mi doktorYarın kontrole gidicez bakalım napiyor fasulye :)
Hayitli olsun cnm inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi sorun nedir senin cnmMerhabaaaaa,
bu başlıgı görünce bende yazmak istedim. 10. haftadayım.
27 eylülde dr kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. biraz sorunlu bir hamilelik geciriyorum ama yinede keyifliyim....
Raporu olduğum için genel kontrol yaptı, fasulyemizin kalbi pit pit atıyor gayet iyi, ilaclarimin dozunu azalttı, 2 hafta sonra kontrole gidicem yine progestani kesicez inşallah 2 li test için daha erken konuşuruz dedi canimKontrol nasıl geçti cnm ikili tarama için bişey dedi mi doktor
Fasulye gayet iyi canım, bi sıkıntımız yok, 2 hafta sonra kontrolümuz var,2 li tarama nasıl yapılıyorbenımde ikili tarama testim var 1 bucuk hafta sonrainşallah güzel haberler verirsin bize
Iyu bakalim hadi hayırlısı :)Raporu olduğum için genel kontrol yaptı, fasulyemizin kalbi pit pit atıyor gayet iyi, ilaclarimin dozunu azalttı, 2 hafta sonra kontrole gidicem yine progestani kesicez inşallah 2 li test için daha erken konuşuruz dedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?