- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Canim benimde göğüslerim normale döndü , gecen haftalarda yatamiyordum bile ama birkaç gündür daha iyi bende acayip bi hazımsızlık problemi var 3 gündür Karnım şiş resmen doktor bol bol su ic diyor ama care olmadı progestan in yan etkisi kabızlık yapıyormuş napcam bilmiyorumKızlaar, bakalım benim kontrolümde yarın. Bu arada göğüslerinizin hassasiyeti ne durumda? Benimkiler epey hafifledi. Normal mi acaba, tedirgin oldum acaba benişime mi bir şey oldu neden birden hassasiyetleri geçti diye :/
cok sagol canım dedigin gibi inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.Hayitli olsun cnm inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi sorun nedir senin cnm
ay sorun bende de var. inanılmaz bir hazımsızlık ve kabızlık sorunu yaşıyorum. geceleri sıkıntıdan uyuyamıyorum. dr bi surup verdi ama ilk günden sonra faydası olmadı. bende progesteron kullanıyorum günde 6 tablet.Canim benimde göğüslerim normale döndü , gecen haftalarda yatamiyordum bile ama birkaç gündür daha iyi bende acayip bi hazımsızlık problemi var 3 gündür Karnım şiş resmen doktor bol bol su ic diyor ama care olmadı progestan in yan etkisi kabızlık yapıyormuş napcam bilmiyorum
Ayy bende aynıyım canım ya gören karnını çıkmış diyo ahh bi bilseler hazimsizligi, bende eczaneden isticem bişeyler progestan acayip baygınlık yapıyor bide ya uyukluyorum resmen sende de oluyor mu canımay sorun bende de var. inanılmaz bir hazımsızlık ve kabızlık sorunu yaşıyorum. geceleri sıkıntıdan uyuyamıyorum. dr bi surup verdi ama ilk günden sonra faydası olmadı. bende progesteron kullanıyorum günde 6 tablet.
denemedigim sey kalmadı incir kayısı zeytinyagı
Ayy bende aynıyım canım ya gören karnını çıkmış diyo ahh bi bilseler hazimsizligi, bende eczaneden isticem bişeyler progestan acayip baygınlık yapıyor bide ya uyukluyorum resmen sende de oluyor mu canım
Aynen canim ya kimyami değiştirdi bu progestan resmen ya ama dayanicaz, bulantı bu hafta başladı cubuk kraker le falan bastiriyorum dayanılmicak gibi değil ama geçecek Allahın izniyle sabredicez pazartesiye kadar yatislardayim raporu devam ediyor, tatliyla hiç aram yok ama turşu olsun salatalık yada kırmızı lahana aksama kadar yerim bak canım çekti yine var mı sende asermeinanılmaz cok uyuyorum hemde
iş yerinde öyle zor oluyor ki anlatamam hele oglen yemeginden sonra kafamı zor kaldırıyorum masadan.
bulantın felan varmı? bende hiç yok. 6 haftalıkken azıcık aksamları oluyordu o da gecti
Aynen canim ya kimyami değiştirdi bu progestan resmen ya ama dayanicaz, bulantı bu hafta başladı cubuk kraker le falan bastiriyorum dayanılmicak gibi değil ama geçecek Allahın izniyle sabredicez pazartesiye kadar yatislardayim raporu devam ediyor, tatliyla hiç aram yok ama turşu olsun salatalık yada kırmızı lahana aksama kadar yerim bak canım çekti yine var mı sende aserme
Ayy hemde ne hissettirme bi doğsunda totosuna totosuna vurucazz :) bende 2 hafta sonra kontrole gidince ya devam ya tamam dicez kimisi nde bulantı aserme yok ne güzel rahat geçiyordur ama ben maşallah ilkelerine kadar işledi hamileyim diye :))raporlu olman süper olmuş. ben almadım bu aralar işler cok yogun olmayınca bide biraz gec gidip erken cıkıyorum sağolsun müdürüm anlayış gösterdi biraz.
süper ya ben daha hiç bişiye aşermedim canım. farklı bir duygu olmalı. bebiş kendini hissettiriyor desene. benim gögüsler davul oldu resmen
iki hafta daha devam etcem progesterona. sonra biraz rahatlarım inşallah. inşallah sende biraz daha rahatlarsın.
Ayy hemde ne hissettirme bi doğsunda totosuna totosuna vurucazz :) bende 2 hafta sonra kontrole gidince ya devam ya tamam dicez kimisi nde bulantı aserme yok ne güzel rahat geçiyordur ama ben maşallah ilkelerine kadar işledi hamileyim diye :))
Biz evleneli 6 ay olcak, sürpriz bebek oldu bize =))aynen bi doğsa bende ıssırıcam o totosundan
iki yıldır ne uğrastırdın beni diye diye ıssırcam :)
Aynennn bende de goguslerim ilk haftalarda asiri hassas ve cok sertti, tas gibiydi. Fakat simdi tekrar yumusadilar ve hassasiyetleri azaldi. Ben de korktum acikcasi bebise acaba bir sey mi oldu diye. Bir de benim de asiri hazimsizligim var. Karnimda surekli bir gaz mevcut ve sis. Bildigin 6 aylik hamile gibiyim.Canim benimde göğüslerim normale döndü , gecen haftalarda yatamiyordum bile ama birkaç gündür daha iyi bende acayip bi hazımsızlık problemi var 3 gündür Karnım şiş resmen doktor bol bol su ic diyor ama care olmadı progestan in yan etkisi kabızlık yapıyormuş napcam bilmiyorum
aaa ne güzel hakikaten süpriz olmuşBiz evleneli 6 ay olcak, sürpriz bebek oldu bize =))
Oyy maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins :))aaa ne güzel hakikaten süpriz olmuş
biz aralık 2010 da evlendik. iki yıldır bebiş için ugrasıyoruz. tüp bebek mucizesi olacak inşallah bizimkisi
Oyy maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins :))
Ayy bide şu mide bulantilarim geçse ballı kaymak olacak ama sabır az kaldı :) hazımsızlık bende de var bugün kuru kayısı alacak eşim sabahları onu suda bekletip yicem inşallah faydali olurAynennn bende de goguslerim ilk haftalarda asiri hassas ve cok sertti, tas gibiydi. Fakat simdi tekrar yumusadilar ve hassasiyetleri azaldi. Ben de korktum acikcasi bebise acaba bir sey mi oldu diye. Bir de benim de asiri hazimsizligim var. Karnimda surekli bir gaz mevcut ve sis. Bildigin 6 aylik hamile gibiyim.
yaaa bende aynı ilacı kullanıyorum sız de de mi kanama var leke varAynen canim ya kimyami değiştirdi bu progestan resmen ya ama dayanicaz, bulantı bu hafta başladı cubuk kraker le falan bastiriyorum dayanılmicak gibi değil ama geçecek Allahın izniyle sabredicez pazartesiye kadar yatislardayim raporu devam ediyor, tatliyla hiç aram yok ama turşu olsun salatalık yada kırmızı lahana aksama kadar yerim bak canım çekti yine var mı sende aserme
herkes aynı seyi soyluyo herhaldee yaaaa bende dıyorum aynısınıAyy hemde ne hissettirme bi doğsunda totosuna totosuna vurucazz :) bende 2 hafta sonra kontrole gidince ya devam ya tamam dicez kimisi nde bulantı aserme yok ne güzel rahat geçiyordur ama ben maşallah ilkelerine kadar işledi hamileyim diye :))
Ilk hafif lekelenmem olmuştu bide kasık ağrısı doktor kullanmami istedi canım ama suan iyiyiz bi sorun yokyaaa bende aynı ilacı kullanıyorum sız de de mi kanama var leke var
Bulantı fena canım ya bastirmaya çalışıyorum anca geçecek inşallahherkes aynı seyi soyluyo herhaldee yaaaa bende dıyorum aynısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?