- 5 Ekim 2012
- 268
- 53
- 123
Ultrasonda dr'un gördüğüne göre gideceksin, yani ilerlemiş tarihe göre. SAT sadece bir varsayım, her kadının yumurtlama döngüsü aynı olmuyor. Seninki erken döllenme olmuş, ne güzell.merhaba kızlar bende bişey sorucaktım yaa. benim sat tarihi 29 haziran
doktor en son ultrasonda baktığında senin bebiş bi hafta önden gidiyo dedi. benimde kafam karıştı
ben şimdi hangi tarihe göre gidiyim? kendi hesapladığım tarihe mi yoksa bu bi hafta ilerlemiş tarihe göre mi
Cok sukur bi sorunda olmaz ins. Saglikkli hayirli bebislerimiz olur ins.Ilk hafif lekelenmem olmuştu bide kasık ağrısı doktcokcor kullanmami istedi canım ama suan iyiyiz bi sorun yok
heey dogum tarihlerimiz ayni Rabbim saglikla 5 mayista. Kucagimiza almayi nasip etsinUltrasonda dr'un gördüğüne göre gideceksin, yani ilerlemiş tarihe göre. SAT sadece bir varsayım, her kadının yumurtlama döngüsü aynı olmuyor. Seninki erken döllenme olmuş, ne güzell.
Amin inşallah canım :)Cok sukur bi sorunda olmaz ins. Saglikkli hayirli bebislerimiz olur ins.
Iyiyiz cnm benim çok şükür iyi gidiyo bulantim falan yok ama ilk gebeligim düşük olduğu için foktorum detayli bi araştırma yaptırdı maalesef kan pıhtılaşma sorunum varMerhaba kızlar
Nasılsınız bugün? haftaya kontrolüm var heyecanla bekliyorum :)
Umarım herşey yolunda gider canım. Bişiycikler olmaz sen gönlünü ferah tut.Iyiyiz cnm benim çok şükür iyi gidiyo bulantim falan yok ama ilk gebeligim düşük olduğu için foktorum detayli bi araştırma yaptırdı maalesef kan pıhtılaşma sorunum varigne verdi gobekten yapiliyo bi de aspirin umarim herşey yolunda gider hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz geçen çarşamba günü kontrolüm vardi elleri ayakları belirginlesmis cok guzeeel bi duygu :)
:) ben varım :)Kimsecikler yok muuu:)
Bende hamileyim rabbime şükürler olsun geçen yıl kasım ayında tüp bebekle ikizlerime hamile kalmıştım ama rahim ağzımın erken açılmasından dolayı 6 aylıkken doğum yaptım doğduktan sonra öldüler yavrularım çok üzüldüm ama rabbim bir mucize daha verdi kendiliğinden hamile kalmışım çok mutluyum rabbim her kadına bu duyguyu yaşatsın inşaallah 2015 nisan ayında ben de yavrumu kucağıma alırım inşaallah
Canım hiç korkma, uterus bebiş için genişlerken bazı anne adaylarında görülen bir şeymiş. Kokusuz ve az miktarda olduğu sürece bir problem yok. Fakat artarsa ve iki üç günden fazla sürerse, bir de içinde kan pıhtıları olursa düşüğü işaret ediyor olabilirmiş.Selam bayanlar sabah çamaşırımda çok az kahverengi leke farkettim ama kırmızı değil doktorum kahverengi normal açık pembe yada kırmızı olmaması lazım demişti sizde de oldu mu böyle
Selam bayanlar sabah çamaşırımda çok az kahverengi leke farkettim ama kırmızı değil doktorum kahverengi normal açık pembe yada kırmızı olmaması lazım demişti sizde de oldu mu böyle
Sabah sadece vardı sonra geçti canım şükür bi sıkıntım ya normalmis pipiriklenmemek lazım işte çok sağol canimCanım hiç korkma, uterus bebiş için genişlerken bazı anne adaylarında görülen bir şeymiş. Kokusuz ve az miktarda olduğu sürece bir problem yok. Fakat artarsa ve iki üç günden fazla sürerse, bir de içinde kan pıhtıları olursa düşüğü işaret ediyor olabilirmiş.
Az canım ilk defa gördüm 8+3 günlüğüz yerleşme diyorlarcanım selam,
korkma eger az ise sıkıntı yok. benim bir ay boyunca iki güne bir kanamam oldu. hem kahverengi hemde arada pembe veya kırmızı
amin inşallahhem cok üzüldüm hemde cok sevindim
ne güzel bir haber bu, hemde kendiliginizden hamile kalmıssınız. inşallah saglıkla kucagına alırsın
inşallah hepimiz alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?