- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
maşallah böyle haberlere ayrı bi seviniyo insanBende hamileyim rabbime şükürler olsun geçen yıl kasım ayında tüp bebekle ikizlerime hamile kalmıştım ama rahim ağzımın erken açılmasından dolayı 6 aylıkken doğum yaptım doğduktan sonra öldüler yavrularım çok üzüldüm ama rabbim bir mucize daha verdi kendiliğinden hamile kalmışım çok mutluyum rabbim her kadına bu duyguyu yaşatsın inşaallah 2015 nisan ayında ben de yavrumu kucağıma alırım inşaallah
Valla benim içime de erkekmiş gibi doğuyo :)Rabbbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin cinsiyeti mühim değil de... ama içinize doğan birşeyler var mı merak ettim... şimdi hiç birimşzşn cinsiyet belli değil burda yazalım tahminleri öğrenince tekrar yazarız... çok heyecanlıben erkek diye tahmin ediyorum... tamamen tahmin ama içimde birşey hisetmiyorum... birde küçük bebişlere soruyom onlar attıkları tutuyor deneyin bence hamileliğin tadını çıkaralım
evet genellikle öyle söyleniyor benimde bulantı kusmam pek yok bu gebeliğimde bakalım cisiyetleri ne olacak rabbim hayırlısını versin inşallahgünaydın kızlarbayadır yazmıodum ama sürekli takipteyim :) benim de içime hep erkek olucakmış gibi doğuyo tabi ki cinsiyet ayrımı yapmak değil niyetimiz.hataa bir bayan olarak bir kızım olmasını daha çok isterim
bir de genellikle erkek bebeğe hamile olanların hamileliği sakin geçiomuş bulantı kusma falan olmazmış pek (istisnalart hariç). kız bebeğe hamile olanların gebeliği daha ağır geçermiş. benim bildiklerim bu kadar
merhaba,günaydın kızlarbayadır yazmıodum ama sürekli takipteyim :) benim de içime hep erkek olucakmış gibi doğuyo tabi ki cinsiyet ayrımı yapmak değil niyetimiz.hataa bir bayan olarak bir kızım olmasını daha çok isterim
bir de genellikle erkek bebeğe hamile olanların hamileliği sakin geçiomuş bulantı kusma falan olmazmış pek (istisnalart hariç). kız bebeğe hamile olanların gebeliği daha ağır geçermiş. benim bildiklerim bu kadar
vaayyy şimdiye kadar kız diyen çıkmadı bakalım hayırlısı ne olacakgünaydın kızlarbayadır yazmıodum ama sürekli takipteyim :) benim de içime hep erkek olucakmış gibi doğuyo tabi ki cinsiyet ayrımı yapmak değil niyetimiz.hataa bir bayan olarak bir kızım olmasını daha çok isterim
merhabalar.günaydın kızlarbayadır yazmıodum ama sürekli takipteyim :) benim de içime hep erkek olucakmış gibi doğuyo tabi ki cinsiyet ayrımı yapmak değil niyetimiz.hataa bir bayan olarak bir kızım olmasını daha çok isterim
14. gün olunca ne oluoslm arkadaşlar benim ikinci bebeğim olcak ilk çocuğum erkek ikinciyide erkek hissediyorum adetin 14. günü hamile kaldığımı düşünüyorum o yüzden belkide erkek hissediyorum
28 günde bir adet oluyordum ben 14. gün yumurtlamaya denk geliyor. doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama yumurtlama günü genelde erkek olur diyorlar bakalım bekleyip görcez14. gün olunca ne oluo
hayırlısı :)28 günde bir adet oluyordum ben 14. gün yumurtlamaya denk geliyor. doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama yumurtlama günü genelde erkek olur diyorlar bakalım bekleyip görcez
bebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmusbebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın
Çok geçmiş olsun canımbebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmusbebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?