2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

maşallah böyle haberlere ayrı bi seviniyo insan

Rabbbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin cinsiyeti mühim değil de... ama içinize doğan birşeyler var mı merak ettim... şimdi hiç birimşzşn cinsiyet belli değil burda yazalım tahminleri öğrenince tekrar yazarız... çok heyecanlı ben erkek diye tahmin ediyorum... tamamen tahmin ama içimde birşey hisetmiyorum... birde küçük bebişlere soruyom onlar attıkları tutuyor deneyin bence hamileliğin tadını çıkaralım

Valla benim içime de erkekmiş gibi doğuyo :)

günaydın kızlar bayadır yazmıodum ama sürekli takipteyim :) benim de içime hep erkek olucakmış gibi doğuyo tabi ki cinsiyet ayrımı yapmak değil niyetimiz.hataa bir bayan olarak bir kızım olmasını daha çok isterim
bir de genellikle erkek bebeğe hamile olanların hamileliği sakin geçiomuş bulantı kusma falan olmazmış pek (istisnalart hariç). kız bebeğe hamile olanların gebeliği daha ağır geçermiş. benim bildiklerim bu kadar

evet genellikle öyle söyleniyor benimde bulantı kusmam pek yok bu gebeliğimde bakalım cisiyetleri ne olacak rabbim hayırlısını versin inşallah

merhaba,

aynen bende erkek gibi hissediyorum. bugune kadar hiç bulantım olmadı desem yeridir. sadece aşırı uyuyorum.

vaayyy şimdiye kadar kız diyen çıkmadı bakalım hayırlısı ne olacak

merhabalar.
valla ben kızıma hamileyken çok şükür gayet rahattım, ne bulantı kusma ne aşırı halsizlik oldu. istisnalardanım kesinn
bunda özellikle öğrendikten sonraki bir süre çok kötüydüm, dr a gittiğimde aşırı kansızlığım olduğunu söyledi. vitamin sayesinde 15 gün sonra toparladım. bu da kızım gibi şu an rahat çok şükür. kötü olduğum zaman cinsiyet falan düşünemiyordum ama şu an merak etmeye başladım. kızım herkese kız olacak diyor ben erkek hissediyorum sanki..
ama hiiiiiiiç önemli değil tek isteğim sağlıklı olması. Allah tüm hamişlere sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını, isteyen herkese de bu duyguyu, büyük mucizeyi yaşamayı nasip etsin

slm arkadaşlar benim ikinci bebeğim olcak ilk çocuğum erkek ikinciyide erkek hissediyorum adetin 14. günü hamile kaldığımı düşünüyorum o yüzden belkide erkek hissediyorum

Ayy ben bulantı dan kafamı kaldiramiyordum serum la yaşıyorum resmen o zaman kızım mi olacak buradaki taze göre aman hayırlısı sağlıklı olsunda :)

Kizlar ya hep benim bulantim yok diyordum ya nazar mi degdi ne oldu, birkac gundur araliksiz midem bulaniyor. Ne zormus kizlar ya . Bir de kusamiyorum. Kussam rahatlayacakmisim gibi ama sadece bulam bulam bulaniyor yaaaa

günaydın kızlar,
üç gündür migrenim tuttu cok fena başım agrıyor. işe bile gidemiyorum. ne yapacagımı şaşırdım

bebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmus bebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın

canım çok üzüldüm
ne söylenebilir ki bu durumda

kızlar bende 8+5 günlük hamileyim.her sabah miğde bulantısı ile uyanıyorum.son 10 gündür bulantılarım iyice arttı.bide çalışınca daha da zor oluyo.11.-12. haftada geçer diyolar inşallah geçer diye dua ediyorum.....

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…