- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Cok gecmis olsun. Insan daha gormeden karnindaki bebise baglaniyor. Allah sabir versin. Zaman her seyin ilaci...bebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmusbebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın
bebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmusbebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın
Merhaba arkadaslar bayagidir giremiyorum halen cok kotuyum midem cok yaniyo bulaniyo psikolojik olarak da cok kotuyum 15 gundur annem geldi bakti memlekete gitti bu sefer ben gidecem bir kac ayligina esimden ayri kalacam ama dayanamiyorum artik akil hastahanesinde yatacam o derece bi insanin midesi bu kadar yanar mi ben niye bu kadar zor hamilelik geciriyorum anlamiyorum allah benim ve sifa bekleyen herkese acil sifalarini wersin dayanacak gucum kalmafi 1 aydir cok cekiyorum
Ses çıkmayınca merak etmiştim, hay Allah .. Herkesin yapısı farklı işte. Kontrollerin nasıl gidiyor, hiç yardımcı olamıyor mu doktorlar bu mide yanması konusunda ?
12. Haftaya az kaldı, biraz daha sabret arkadaşım, 12 den sonra genelde rahatlıyormuş çoğu hamile. Güzel düşünmeye çalış, ne güzel bak anneciğin destek oluyormuş , yalnız değilsin , yakında daha kalabalık olacaksınız, geride kalacak bunlar.
geçmiş olsun bendede migren vargünaydın kızlar,
üç gündür migrenim tuttu cok fena başım agrıyor. işe bile gidemiyorum. ne yapacagımı şaşırdım
geçtiğimiz günlerde ben de bir atak yaşadımgeçmiş olsun bendede migren varparol kullanabilirsin dediler ama hiç bi işe yaramıyo.hamilelikten önce majezik içip yatıyodum hiçbişeyim kalmıyodu ama parol bende işe yaramadı sen denedin mi bilmiyorum bu hafta kontrole gidicem o zaman doktora sorucam başka bi ilaç isticem
cok gecmıs olsun.çok uzuldum.herseyde bır hayırlısı var.bebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmusbebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın
geçmiş olsun bendede migren varparol kullanabilirsin dediler ama hiç bi işe yaramıyo.hamilelikten önce majezik içip yatıyodum hiçbişeyim kalmıyodu ama parol bende işe yaramadı sen denedin mi bilmiyorum bu hafta kontrole gidicem o zaman doktora sorucam başka bi ilaç isticem
geçtiğimiz günlerde ben de bir atak yaşadım. parol çok hafif bi ilaç gebelikte de parol den başka ağrı kesici vermiolar . sıcak yada soğuk kompres deneyin hangisinin iyi geldiğini kendiniz keşfediceksiniz. sessiz ve karanlık bir yer olsun başka da yapıcak bişi yok. Rabbim şifa versin
eşim agrıya alışmalısın cocukla yatamayacaksın diyor ama agrıya nasıl alışılır kişimdi ilaç içip hemen yatma şansım var saatlerce uyuyorum ağrım geçene kadar ama çocuk olunca napıcaz acaba
eşim agrıya alışmalısın cocukla yatamayacaksın diyor ama agrıya nasıl alışılır ki
onlara demesi kolay bigün bi çeksinler bakalım o ağrıyıeşim agrıya alışmalısın cocukla yatamayacaksın diyor ama agrıya nasıl alışılır ki
Benim de çok şükür iyi gidiyor bulantim falan olmadi.yarin kontrole gigicem ben de ikili testi de ister herhalde bakalım hayırlısıkızlar ben de ne zamandır yazmıyorum bulantım hiç olmadı arada baş dönmesi ve hazımsızlık dışında iyi gidiyor. Gerçi 2 hafta önce hazımsızlığım pik yapmıştı geceleri uyutmuyodu en sevdiğim şeyleri yiyemiyodum ama şimdilik azaldı çok şükür. cuma günü kontrolüm var 2 li test yapılcak sizlerinki yapıldı mı?
Kötü düşünme bence ama yaptirmak da fayda var.ben yaptiricambenim kontrolüm yarın ve 2li tarama yapılıcak çok kararsızım kimi yaptır diyo kimide aldırma gibi bi düşüncen yoksa yaptırma diyo yaptırmazsamda hep içimde kalıcak gibi geliyo ufffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?