2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Merhaba arkadaslar bayagidir giremiyorum halen cok kotuyum midem cok yaniyo bulaniyo psikolojik olarak da cok kotuyum 15 gundur annem geldi bakti memlekete gitti bu sefer ben gidecem bir kac ayligina esimden ayri kalacam ama dayanamiyorum artik akil hastahanesinde yatacam o derece bi insanin midesi bu kadar yanar mi ben niye bu kadar zor hamilelik geciriyorum anlamiyorum allah benim ve sifa bekleyen herkese acil sifalarini wersin dayanacak gucum kalmafi 1 aydir cok cekiyorum

Cok gecmis olsun. Insan daha gormeden karnindaki bebise baglaniyor. Allah sabir versin. Zaman her seyin ilaci...

Cok geçmiş olsun İnşallah çabuk toparlanırsın..

Ses çıkmayınca merak etmiştim, hay Allah .. Herkesin yapısı farklı işte. Kontrollerin nasıl gidiyor, hiç yardımcı olamıyor mu doktorlar bu mide yanması konusunda ?

12. Haftaya az kaldı, biraz daha sabret arkadaşım, 12 den sonra genelde rahatlıyormuş çoğu hamile. Güzel düşünmeye çalış, ne güzel bak anneciğin destek oluyormuş , yalnız değilsin , yakında daha kalabalık olacaksınız, geride kalacak bunlar.

Cok saol cnm ya dr surup felan werdi ama faydasi yok her gun serum yiyorum bi sekerli bi tuzlu seklinde rahat 15 tane yedim 5 kg wermisim bir ayda artik bebegi bile dusunemiyorum rahatliginizin kiymetini bilin bu hafta psikiyatriye gidecem ew dar geliyo nefes alamiyorum duramiyorum bi yerde garip bu sekildeyim zor gunler geciriyorum hic gecmicek gibi sanki

Geçmiş olsun insallah en yakın zamanda geçer çok iyi anlıyorum seni

günaydın kızlar,
üç gündür migrenim tuttu cok fena başım agrıyor. işe bile gidemiyorum. ne yapacagımı şaşırdım
geçmiş olsun bendede migren var parol kullanabilirsin dediler ama hiç bi işe yaramıyo.hamilelikten önce majezik içip yatıyodum hiçbişeyim kalmıyodu ama parol bende işe yaramadı sen denedin mi bilmiyorum bu hafta kontrole gidicem o zaman doktora sorucam başka bi ilaç isticem

bende hamıleyım bende bendeeeee:)))
ama bısey sorcam emınım bın defa sorulmustur ama nolur bır kez daha cevaplayın:)
bu hamılelık cızelgesını hangı lınkle yapabılırım?

bu arada allah hepımızın bebegını saglıklı sıhhatlı kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah

geçtiğimiz günlerde ben de bir atak yaşadım. parol çok hafif bi ilaç gebelikte de parol den başka ağrı kesici vermiolar. sıcak yada soğuk kompres deneyin hangisinin iyi geldiğini kendiniz keşfediceksiniz. sessiz ve karanlık bir yer olsun başka da yapıcak bişi yok. Rabbim şifa versin

cok gecmıs olsun.çok uzuldum.herseyde bır hayırlısı var.
benım bı arkadasımda 3 dusukten sonra yenıden hamıle kaldı 29 ekımde dogumunu beklıyoruz.onun doktoru ''uzulme zaten saglıklı olsa tutunurdu ıstesende dusuremezdı,saglıklı olmadıktan sonrada ıstedıgını yap durmaz duserdı.canını sıkma'' demişti dusuklerınde.
umarım tez zamanda saglıklı sıhhatlı olarak yenıden hamıle kalırsın canım

canım bende cumartesi dr kontrolüne gittim. volteran igne vurdular ancak ondan sonra gecti agrım. tam dort gün aralıksız sürdü cok kötü oldum

parol kullandım, dr a sordum apranax fort dedi ondan kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. normalde ben relpax kullanıyordum. ama hamilelikte relplax kesinlikle olmaz dedi doktorum.

ben neler denedim bi bilsen. ama gecmeyince gecmiyor işte

şimdi ilaç içip hemen yatma şansım var saatlerce uyuyorum ağrım geçene kadar ama çocuk olunca napıcaz acaba

eşim agrıya alışmalısın cocukla yatamayacaksın diyor ama agrıya nasıl alışılır ki
eşim agrıya alışmalısın cocukla yatamayacaksın diyor ama agrıya nasıl alışılır ki
onlara demesi kolay bigün bi çeksinler bakalım o ağrıyı sadece ağrısa gene iyi bide mide bulantısı yapıyo artık iğneleri yiyip yiyip oturucaz başka çaresi yok

kızlar ben de ne zamandır yazmıyorum bulantım hiç olmadı arada baş dönmesi ve hazımsızlık dışında iyi gidiyor. Gerçi 2 hafta önce hazımsızlığım pik yapmıştı geceleri uyutmuyodu en sevdiğim şeyleri yiyemiyodum ama şimdilik azaldı çok şükür. cuma günü kontrolüm var 2 li test yapılcak sizlerinki yapıldı mı?

Benim de çok şükür iyi gidiyor bulantim falan olmadi.yarin kontrole gigicem ben de ikili testi de ister herhalde bakalım hayırlısı

benim kontrolüm yarın ve 2li tarama yapılıcak çok kararsızım kimi yaptır diyo kimide aldırma gibi bi düşüncen yoksa yaptırma diyo yaptırmazsamda hep içimde kalıcak gibi geliyo ufffffff

benim kontrolüm yarın ve 2li tarama yapılıcak çok kararsızım kimi yaptır diyo kimide aldırma gibi bi düşüncen yoksa yaptırma diyo yaptırmazsamda hep içimde kalıcak gibi geliyo ufffffff
Kötü düşünme bence ama yaptirmak da fayda var.ben yaptiricam

Bugün canım yine serum çekince soluğu hastanede aldım. Iki gündür acayip bulantim var Öğürmekten başım döndü resmen , istifrada başlayinca gitmek zorunda kaldım serum la kendime geldim resmen bebiş büyümüş koca kafalı görünüyor ama normal dedi doktor büyümesi normalmis bayram sonrası gitcez kontrole, migren belası bende de var ilaç içmeyin ce yastıkları isiriyorum resmen ağrıdan Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah, habire sabır çekiyorum başka türlü olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…