- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
mesajını yeni gördüm arkadaşım çok sağol bilgilendirmen içinUltrasonda dr'un gördüğüne göre gideceksin, yani ilerlemiş tarihe göre. SAT sadece bir varsayım, her kadının yumurtlama döngüsü aynı olmuyor. Seninki erken döllenme olmuş, ne güzell.
benim hala bulantılarım var yaa sabah istifra ettim bi güzel
bi gçmeedi arkadaş 3 aylık olduk şurda
Canim saglicakla kavus bebegine insallah cok sevindim beni hatirladinmi bende supriz sekilde gebe oldugumu ogrendim cleksan 0, 4 basladim ama bebegim yine beni birakip gitti nisan annesi olacaktim nasip degilmismerhaba güzel enne adayları... size kendi bebiş öykümü anlatmak istiyorum.
bunda 2.5 yıl önce ilk bebeğime hamile kaldım evleneli 3 ay olmuştu ve hemen bebek istiyorduk Allahım gönderdi bize çok sevinçli çok mutluyduk sabredememiş hemen minicik zıbınlar tulumlar almıştık derken haftalar haftaları kovaladı 12.haftada doktorum büyük olasılık bebeğin erkek dedi farketmezdi o yavrumuzdu meleğimiz herşeyimizdi 15.haftada gittiğimizde cinsiyeti kesinleşecek ona göre albüm alacak ultrason resimlerini koyacaktım muayene esnasında eşime kameraya alması için ayar yapıyordum monitörü yani bebişimizin hareketlerini çekecektik kayda... doktorumun durun durun demesiyle tüm kaynar sular başımızdan aşağı döküldü minik kalbi artık atmıyormuş... nasıl olur niye olur sorun yoktu problem yoktu... hemen hastaneye yatırdılar benden aldılar her gün ağladım her gün... hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. insanın hayallerinin başına yıkılması böyle bir şeymiş ve hiç bir acıya benzemezmiş... bir sürü testler yaptırdım birdaha aynı acıyı yaşamamak için herşeyi yapacaktım.
2 ay korunduktan sonra yine istedik ama şuan 1 yaşında olan minik oğlum bize 5 ay sonra geldi... hamileliğimi kendime zehir ettim hergün clexan iğne vuruldum doktorum gerek yok psikolojik seninki iğne vurulmasanda olur demelerine kulak asmadım hergün progestan hap. ne birşey taşıdım ne biryere uzandım yaşadığım şehirden çıkmadım yolculuk yapmadım yediklerime hep dikkat ettim ve her gün acaba yaşıyo mu karnımda öldü mü ben asla anne olamayak mıyım hep karnımda ölecek mi bir bebeği sonuna kadar taşıyamayacak mıyım diye endişelerle yaşadım. hamileliğim iyiydi sorun yoktu ne bulantı ne bişey ama benim psikolojim berbattı kimse teselli olamıyordu bana dinlemiyordum her hafta ultrasona gidiyordum ya öldüyse... ultarson cihazını koyar koymaz doktoruma sorduğum ilk soru yaşıyor mu oluyordu. sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz rahatladım ama azıcık kıpırdamasa bişey mi oldu iyi mi o mu bu mu derken bebişim bi tepikle rahatlatıyodu beni. 6.ayda şeker çıktı hemde tavan sabah akşam insülin iğnesi vuruldum herhafta dahiliyeye randevum oluyodu zorunlu ve damardan kan alınıyordu şeker için banada cihaz vermişlerdi günde 4-5 sefer parmağımdan kan alıp ölçüm yapıyordum bir de karından clexan anlayacağınız delik deşik olmuştum ama umrumda değildi tabiki. normal doğum fln bekleyemem ben dedim doktoruma ya kakasını yerse ya ölürse ya şöyle ya böyle çocuğumu erkenden sezeryanla aldırttım. bebişim kollarımdaydı artık... ama o 9 ayı kendime zehir ettiğimle kaldı arkadaşlar. ve bebeğim de zor bir bebek oldu sinirli... hamilelik çok önemli lütfen zehir etmeyin kendinize. eğer ALlah nasip etmişse yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa herşekilde doğacak eğer yoksa ne yapsanız faydasız. bizim gelinimiz 8.haftada annesini kaybetti anamur gibi kötü yollara gitti geldi üzüntülü bir başlangıç oldu kanamaları da vardı ama dünyaya geldi yavrusu...
ben şuan ikinci aslında üçüncü bebeğime hamileyim :) biraz süpriz bir bebek oldu adetimin bittiği gün birtek korunmamıştık hala şoktayım. oğlumla araları 20 ay olacak. benim için biraz erken oldu çalışıyorum öğretmenim ama olsun Rabbim göndermiş. inanın bunda çok rahatım oğlumu kucağıma alıyorum 10 kilo ama mecburum o da daha bebek ana kuzusu. raflara uzanıyorum o da mecbur mama yapmak zorundayım oğluma bişeyler hazırlamak zorundayım. iğne kullanmıyorum. ve şuan çok iiyi gidiyor hamileliğim maşallah... canımın çektiği herşeyi yiyorum.
ama o dur budur arkadaşlar hiç bir randevumuzda kamera ayarlamıyoruz... yapamıyoruz...hala....
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim. benim gibi yapmayın keyfini çıkarın acabalarla kendinizi üzmeyin meleklerinizi de üzmeyin. onlar herşeyi hissediyorlar :) hep sevin ve konuşun onlarla... birde tatlının ölçüsünü fazla kaçırmayın :) sevgiler...
bu aralar çok ağlıyorum bi de o tetikliyo iyice midem allak bullak olduAyni benimde cnm ya midede bisey olmayinca sari aci suyla kan geliyo artik dr 14. Hafta pek kalmaz dedi ama bitecek gibi degil
canım çok geçmiş olsun bir zamanlar bende bu sayfada idim her fırsat bulduğumda giriyordum benim bebeğimde nisan da doğacaktı ama olmadı kalbi durdu ve aldılar 15 eylülde girmiyordum bu sayfaya eylül de bebeğini kaybedenler sayfasına giriyorum bugün yine hüzünlendim bh sayfaya girmek istedim görünce çok üzüldüm Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda bu duyguyu tekrar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşarızbebegımı dusurdum 10 haftalık olması lazımken 8 hafta 3 gunlukken dustu hafıf kahverengı lekelenme geldı ve kalp atısları durmusbebekten parca alınıp ıncelenmeye gıttı neden dusuk yaptıgımla ılgılı.canım cok sıkkın
Geçmiş olsun canım ben de ilk bebegimi düşürmüştüm cok iyi anliyorum seni Allah sabir versin.arkadaşlar slm bir zamanlar bende burda idim sizlerden bazı ticalarım olacak ne olur kendinizi üzmeyin yıpratmayın hamileliğinizin tadını çıkarın stres yapmayın kendinize ilaç kullanımına çok dikkat edin çok önemli birde doktorunuzu çok iyi seçin hafta tek doktorla yetinmeyin sizlere akıl vermiş gibi olmak istemem ne olur yanlış anlamayın beni kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin Allah sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah
teşekkür ederim canım sağol kalbi durdu benim bebeğimin 9 haftalık iken sabada geçmiş olsun Allah bebeğine uzun versin sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinGeçmiş olsun canım ben de ilk bebegimi düşürmüştüm cok iyi anliyorum seni Allah sabir versin.
Çok geçmiş olsun üzüldüm allahım en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsinarkadaşlar slm bir zamanlar bende burda idim sizlerden bazı ticalarım olacak ne olur kendinizi üzmeyin yıpratmayın hamileliğinizin tadını çıkarın stres yapmayın kendinize ilaç kullanımına çok dikkat edin çok önemli birde doktorunuzu çok iyi seçin hafta tek doktorla yetinmeyin sizlere akıl vermiş gibi olmak istemem ne olur yanlış anlamayın beni kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin Allah sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah
teşekkür ederim canım sağol amin inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin bebeği olur seninde bebeğin sağlıklı hayırlı olur inşallah Allah uzun versin canımÇok geçmiş olsun üzüldüm allahım en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin
Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasin sana da kimseye dearkadaşlar slm bir zamanlar bende burda idim sizlerden bazı ticalarım olacak ne olur kendinizi üzmeyin yıpratmayın hamileliğinizin tadını çıkarın stres yapmayın kendinize ilaç kullanımına çok dikkat edin çok önemli birde doktorunuzu çok iyi seçin hafta tek doktorla yetinmeyin sizlere akıl vermiş gibi olmak istemem ne olur yanlış anlamayın beni kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin Allah sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah
Peki uc dusukten sonea pihtilasma bakildimi igne kan sulandirici kullandinni saglicakla kavus bebegi ne canimGeçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasin sabebegi ne da kimseye deben çok ıyi anliyorum seni 3 kez bebegimi kaybettim cok zor gunler di rabbime şükürler olsun 3 dusukten sonra dunyalar tatlısı bir kizim oldu o benim herşeyim :)
canım sana da çok geçmiş olsun Allah kızına uzun versin bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallahGeçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasin sana da kimseye deben çok ıyi anliyorum seni 3 kez bebegimi kaybettim cok zor gunler di rabbime şükürler olsun 3 dusukten sonra dunyalar tatlısı bir kizim oldu o benim herşeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?