2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Hepinize çok geçmiş olsun kızlarr. Bende de migren var ama hamilelikten beri ara sıra yoklasa da ağır bir migren krizi geçirmedim çok şükür. İnşallah böyle devam eder. Onun dışında ilk başlarda hiç olmayan bulantım şu spn iki haftadır beni bayağı zorluyor. Mutfağı falan asla toparlayamıyorum yemekten sonra, o tabaklardaki yemek bulaşığı kokusu fena midemi kaldırıyor, neyse ki kocam yardımcı oluyor sağolsun. Bir de sevdiğim yemekleri sevmez oldum yaa Hepimize kolay gelsin.

benim hala bulantılarım var yaa sabah istifra ettim bi güzel
bi gçmeedi arkadaş 3 aylık olduk şurda

Canim saglicakla kavus bebegine insallah cok sevindim beni hatirladinmi bende supriz sekilde gebe oldugumu ogrendim cleksan 0, 4 basladim ama bebegim yine beni birakip gitti nisan annesi olacaktim nasip degilmis

arkadaşlar bulantı için zencefili denediniz mi? okuduğum kitapta zencefilin bi de bazen limonun işe yaradığı yazıyodu

benim hamilelik dönemimde bulantım olmadı şükür ama migrenim var hem baş ağrısı hem bulantı yapıyo o zamanlar soda limon çok iyi geliyo ama karanfil denemedim

canım çok geçmiş olsun bir zamanlar bende bu sayfada idim her fırsat bulduğumda giriyordum benim bebeğimde nisan da doğacaktı ama olmadı kalbi durdu ve aldılar 15 eylülde girmiyordum bu sayfaya eylül de bebeğini kaybedenler sayfasına giriyorum bugün yine hüzünlendim bh sayfaya girmek istedim görünce çok üzüldüm Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda bu duyguyu tekrar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşarız

arkadaşlar slm bir zamanlar bende burda idim sizlerden bazı ticalarım olacak ne olur kendinizi üzmeyin yıpratmayın hamileliğinizin tadını çıkarın stres yapmayın kendinize ilaç kullanımına çok dikkat edin çok önemli birde doktorunuzu çok iyi seçin hafta tek doktorla yetinmeyin sizlere akıl vermiş gibi olmak istemem ne olur yanlış anlamayın beni kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin Allah sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah

Geçmiş olsun canım ben de ilk bebegimi düşürmüştüm cok iyi anliyorum seni Allah sabir versin.

Geçmiş olsun canım ben de ilk bebegimi düşürmüştüm cok iyi anliyorum seni Allah sabir versin.
teşekkür ederim canım sağol kalbi durdu benim bebeğimin 9 haftalık iken sabada geçmiş olsun Allah bebeğine uzun versin sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun üzüldüm allahım en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin

Çok geçmiş olsun üzüldüm allahım en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin
teşekkür ederim canım sağol amin inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin bebeği olur seninde bebeğin sağlıklı hayırlı olur inşallah Allah uzun versin canım

Selam kızlar bende ınş Rabbim nasip ederse nisan annesi olacağım herkesin bayramini kutluyorum ınş Allahım bir sonraki bayramda kucagimizda evlatlarimizla sağlıkla görmeyi nasip etsin

Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasin sana da kimseye de ben çok ıyi anliyorum seni 3 kez bebegimi kaybettim cok zor gunler di rabbime şükürler olsun 3 dusukten sonra dunyalar tatlısı bir kizim oldu o benim herşeyim :)

Bende temmuzda hamile kaldim. 11 nisanda insaallah doğum olacak o günler bi gelse

Peki uc dusukten sonea pihtilasma bakildimi igne kan sulandirici kullandinni saglicakla kavus bebegi ne canim

canım sana da çok geçmiş olsun Allah kızına uzun versin bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…