2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Selam bayanlar ikili test yaptıranlar var mı nasıl oluyor haftaya yatiricaz bizde kısmetse kimisi yaptırma diyo ama ben yaptircam mutlaka, insan o acabayla geciremez 9 ay ya, ikili testte % 100 kesin mi

Merhabalar ve iyi bayramlar :) Doktora gitmiş olmasam hamile olduğumdan şüphe duyacağım ne bir his ne fiziksel bir sıkıntı var bende. Sadece çılgınca büyüyen göğüsler dışında. Bu büyüme ne zaman sona erecek bir fikri olan

Selam bayanlar ikili test yaptıranlar var mı nasıl oluyor haftaya yatiricaz bizde kısmetse kimisi yaptırma diyo ama ben yaptircam mutlaka, insan o acabayla geciremez 9 ay ya, ikili testte % 100 kesin mi
ben geçen hafta yaptırdım daha sonucunu almadım ama kesin bir sonucu yok zaten. doktorum istediği için yaptırdım ben de. önce ultrasondan burun ve ense ölçüsü alınıyor.onlar normal dedi doktor.sonrasında kan veriyosun kan sonucu da bi hafta 10 gün sonra çıkıcak.özel hastanede yaptırdım ücreti ise 45 tl

Bende haftaya yaptircam inş bakalım ne dicek doktorumuz, amin inşallah canım

Bende özelde yaptircam canım yarın kontrolum var sorular fiyatını bide kan için aç tok farkeder mi çünkü is cikisi gidiyorum çarşamba nöbetçi oluyor doktorum bakalım merak içindeyim

sanırım aç tok farketmiyor. ben aç gitmiştim sabah olduğu için ama aç mısın tok musun diye soran da olmamıştı. yani farketmiyor.

Bende özelde yaptircam canım yarın kontrolum var sorular fiyatını bide kan için aç tok farkeder mi çünkü is cikisi gidiyorum çarşamba nöbetçi oluyor doktorum bakalım merak içindeyim
aç tok farketmiyo cnm bende tereddüt ettim yaptırıp yağtırmamakta ama yaptırdım ultrasondan ense ölçümü yapıyo bide kan alınıyo kan sonucuda 10 gün sonra çıkıyo bişeyi yok yani bencede yaptır ama hiç bişeyin %100 garantisi yok tabi

Al benden de o kadar Yani ultrason görüntülerini görmesem hamile değilim diycem anneliğe dair hiç bir his yok bende bir an önce büyüse hareketlerini hissetsem belki değişir durum.. umarım..

Merhaba. Ben de 14+2 günlük hamileyim. Beş gündür sabah kusmalarım bitti. Sabahları hafif bir mide bulantısı oluyor ama. Kusmalar bitince bir tuhaf oldum, korkuyorum nedense ya bebek karnımda öldüyse diye Böyle bir şey yoktur değil mi? İçimi ferahlatın hadiiiiii...

cnm senin içini ferahlatıcak kişi doktor ferahlamak istiyosan randevu alıp doktora gidicen

ben yaşıyorum gayet düzenli pıt pıt pıt şeklinde ama daha 8-9 haftalardan beri yaşadığım için bunun bağırsaklardan gelen ses olduğunu biliyorum:)

Merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse nisanda ikinci kez anne olacağım.aranıza katılmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum çünkü aralık ayında 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.şimdi korkularım çok rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın.

merhaba arkadaşlar 21 ağustosda öğrendim ama siteye geç üye oldum şuan 12, haftadayım herşey iyi gidiyor çok şükür

Cnm kusmalarin bebegin sağlığı ile alakasi uok benim hiç olmadi doktoruma sordum olmamasi gayet normal dedi.bence içini ferah tut

Ikili test ense kalınlığı, burun kemiği vs. Ölçümleri yaptiran oldu mu.ben dun yaptirdim ultrasondaki ölçümler gayet normal çıktı çok şükür. Ikili testin sonucu da haftaya çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…