- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Evet kizima hamileyken klexsan igne kullandım. Simdi de dr 9. Aya kadar kullan dedi.Peki uc dusukten sonea pihtilasma bakildimi igne kan sulandirici kullandinni saglicakla kavus bebegi ne canim
Allah razi olsun cümlemizin inşallahcanım sana da çok geçmiş olsun Allah kızına uzun versin bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben de pıhtılaşma var oksapar kullanıyorum ben de.Evet kizima hamileyken klexsan igne kullandım. Simdi de dr 9. Aya kadar kullan dedi.
Selam bayanlar ikili test yaptıranlar var mı nasıl oluyor haftaya yatiricaz bizde kısmetse kimisi yaptırma diyo ama ben yaptircam mutlaka, insan o acabayla geciremez 9 ay ya, ikili testte % 100 kesin mi[/QUOT
% 100 sonuç vermez ama yine de güvenilirliği yüksek bi test ben de cuma gunu yaptiricam ikili test ense kalinligi burun kemiği vs. Yaptırmak da fayda var tabii inşallah sağlıklı bebislerimiz olur hepimizin
ben geçen hafta yaptırdım daha sonucunu almadım ama kesin bir sonucu yok zaten. doktorum istediği için yaptırdım ben de. önce ultrasondan burun ve ense ölçüsü alınıyor.onlar normal dedi doktor.sonrasında kan veriyosun kan sonucu da bi hafta 10 gün sonra çıkıcak.özel hastanede yaptırdım ücreti ise 45 tlSelam bayanlar ikili test yaptıranlar var mı nasıl oluyor haftaya yatiricaz bizde kısmetse kimisi yaptırma diyo ama ben yaptircam mutlaka, insan o acabayla geciremez 9 ay ya, ikili testte % 100 kesin mi
Bende özelde yaptircam canım yarın kontrolum var sorular fiyatını bide kan için aç tok farkeder mi çünkü is cikisi gidiyorum çarşamba nöbetçi oluyor doktorum bakalım merak içindeyimben geçen hafta yaptırdım daha sonucunu almadım ama kesin bir sonucu yok zaten. doktorum istediği için yaptırdım ben de. önce ultrasondan burun ve ense ölçüsü alınıyor.onlar normal dedi doktor.sonrasında kan veriyosun kan sonucu da bi hafta 10 gün sonra çıkıcak.özel hastanede yaptırdım ücreti ise 45 tl
aç tok farketmiyo cnm bende tereddüt ettim yaptırıp yağtırmamakta ama yaptırdım ultrasondan ense ölçümü yapıyo bide kan alınıyo kan sonucuda 10 gün sonra çıkıyo bişeyi yok yani bencede yaptır ama hiç bişeyin %100 garantisi yok tabiBende özelde yaptircam canım yarın kontrolum var sorular fiyatını bide kan için aç tok farkeder mi çünkü is cikisi gidiyorum çarşamba nöbetçi oluyor doktorum bakalım merak içindeyim
Al benden de o kadarMerhabalar ve iyi bayramlar :) Doktora gitmiş olmasam hamile olduğumdan şüphe duyacağım ne bir his ne fiziksel bir sıkıntı var bende. Sadece çılgınca büyüyen göğüsler dışında. Bu büyüme ne zaman sona erecek bir fikri olan
cnm senin içini ferahlatıcak kişi doktor ferahlamak istiyosan randevu alıp doktora gidicenMerhaba. Ben de 14+2 günlük hamileyim. Beş gündür sabah kusmalarım bitti. Sabahları hafif bir mide bulantısı oluyor ama. Kusmalar bitince bir tuhaf oldum, korkuyorum nedense ya bebek karnımda öldüyse diyeBöyle bir şey yoktur değil mi? İçimi ferahlatın hadiiiiii...
Cnm kusmalarin bebegin sağlığı ile alakasi uok benim hiç olmadi doktoruma sordum olmamasi gayet normal dedi.bence içini ferah tutMerhaba. Ben de 14+2 günlük hamileyim. Beş gündür sabah kusmalarım bitti. Sabahları hafif bir mide bulantısı oluyor ama. Kusmalar bitince bir tuhaf oldum, korkuyorum nedense ya bebek karnımda öldüyse diyeBöyle bir şey yoktur değil mi? İçimi ferahlatın hadiiiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?