2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

çok geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Al benden de o kadar Yani ultrason görüntülerini görmesem hamile değilim diycem anneliğe dair hiç bir his yok bende bir an önce büyüse hareketlerini hissetsem belki değişir durum.. umarım..

Sanırım bazısında yani biz gibi kişilerde hisler geç geliyor ben ilk bir ay da çok ağladım resmen depresyona girdim. Hala böyle kalbi falan duyunca ultrasounda hiç birşey hissetmiyorum :) Sadece "aa çok ilginç" falan şeklindeyim :)

Geçmiş olsun canım benim de 1 düşüğum oldu dojtorum arastiralim dedi o şekilde cikti hergun oksapar 8000 lik yapiyorum doguma kadar devam dedi
Aynen bende şimdi kullanıyorum alıştım artik kendim vuruyorum bacaklar mosmor olmus

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu sitenin içeriğine bayıldım. Gebeliğin 13. Cü haftasındayım şimdilik herşey yolunda mide bulantıları hariç.rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah

MerHaba hoşgeldin insaallah sağlıkla kucağına alirsin

Selam arkadaşlar bende yeni katildim bende 11+4 haftalık hamileyim 12 senelik evliyim iki kere normal yoldan kaldim ama dusuk yaptim. Mayista tup bebek tedavisine basladim sonuc 11+4 haftalk hamikeyim. Allah isteyen herkeze versin kurban oldugum rabbim kucaklarmizi bos birakmasin...

Canım bende ayniyim bulantıları mahvetti beni. Allah sağ salim kucagmiza almak nasip etsin yavrlarimizi

Ikili test ense kalınlığı, burun kemiği vs. Ölçümleri yaptiran oldu mu.ben dun yaptirdim ultrasondaki ölçümler gayet normal çıktı çok şükür. Ikili testin sonucu da haftaya çıkacak
Ben yaptırdım cnm. ense kalınlığı 0,70 çıktı 2 li test sonuçlarında da risk görünmüyor dedi 1 ay sonra tekrar gidicem sanırım o zaman da 3 lü test yapılcak. Ha bu arada göbek etrafındaki seyirmeler kaslardan dolayı imiş ilk hareketlerini en erken 18. haftada hissediliyomuş

ben de kontrol için çarşamba sabah gidicem. Çoook heyecanlıyım ve endişeliyim kötü haberler almaktan korkuyorum ama bebişimi göreceğim için de heyecanlıyım. Bu kontrolde 2 li test de yapılacak Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın. test için açlık yada tokluk farkedio mu öncesinde ultrason da yapılacağı için idrara sıkışık olmak gerekio napıcamı bilmiorum bilenler cevaplarsa sevinirim.

Aç yada tok farketmiyo ayrıca sıkışık olmana da gerek yok ki

Bende pazartesi gidicem nasipse ikili test içi Allah hhayırlı haberler almak nasip etsin nerde varsa

Bende cumartesi gidicem nasipse bende de acayip bi heyecan var cinsiyet için tahminde bulunabiliyormus doktor bakalım göstercek mi kendini, Allahın izniyle sağlıklı olsunda inşallah

Mide bulantılarınız ne durumda kızlar ben hala kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…