2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Mide bulantılarınız ne durumda kızlar ben hala kusuyorum
Benim geçti gibi canım yani en azından dayanılmicak bastirilmicak gibi değil çok şükür bunada ama yediğim bişey midemi rahatsız etsin hemen çıkarıyorum örnek biber kızartması Yoğurtlu ...

Ben de dün yaptırdım ikili testi kızlar. Sonuç bugün 3 gibi çıkacak bakalım. Hayırlısı hepimiz için.
Bu arada bebeği ilk kez bu kadar bebek gibi gördüm :). Yani kafası, kolları, bacakları, dirsekleri, her şeyi o kadar belliydi ki :) inanılmaz bir şey. Bir de kıpır kıpırdı afacan maşallah :)

ay evt hareketlendiğini görünce insan tuhaf oluyo özellikle de zıplama hareketine biz çok gülmüştük

kızlar benim son adet tarihim 13 temmuz.bebeğin tahmini doğum tarihim ne oluyor. bi mart çıkıyo bi nisan anlamadım ne iş.doktora sormadım ay sonu kontrolde sorcam ama bilen varsa bi fikir verin ya lütfen.....

kızlar benim son adet tarihim 13 temmuz.bebeğin tahmini doğum tarihim ne oluyor. bi mart çıkıyo bi nisan anlamadım ne iş.doktora sormadım ay sonu kontrolde sorcam ama bilen varsa bi fikir verin ya lütfen.....
doktora sorarsan daha iyi olur çünkü geç döllenme olduysa hafta değişebiliyor.

bugün randevuma gittim minikimi de gördüm kocaman olmuş yaramazım gelişimi de gayet güzel boyu 7 cm olmuş ense kalınlığı da 1.7mm imiş gayet güzel dedi doktorum döndü poposunu yattı uyudu ne yaptıksa tınlamadı tembelim 2li tarama için kan verdim sonuçları yarın çıkıcak ama doktorum olmadığı için pazartesi günü göstericem. kalp atışlarını da duydum ya içim öyle bir rahatladı ki anlatamam

Günaydın bayanlar bu sabah rüyamda bebegimi düşürdüğümü gördüm çok etkilendim ya annem ömrünü uzatmissin bebeğim izin dedi ama içim bi tuhaf ya bi an once ctesi olsunda gideyim doktora var mı rüya tabirlerinden anlayan?

Selam arkadaslar. Bende aranizda yeni sayilirim. 1 oglum var daha sonrada 2 dusuk yaptim. Tatsiz seyler yasadim uzun suredir foruma girmiyordum. Ama simdi minik melegim yeniden umut oldu bana. Son adet tarihim 8 temmuz. Ikili taramam yapildi sukur normal cikti. Cinsiyetimizde kiza benziyormus bakalim hayirlisi...

Biz şimdi hamiş olduğumuz için rüyalarımız bebekler üstüne kurulu oluyo, ben neler görüyorum neler.. En önemlisi rüyamızı kötüye yormamak cnm sen duanı et ve annen gibi iyiye yor

Biz şimdi hamiş olduğumuz için rüyalarımız bebekler üstüne kurulu oluyo, ben neler görüyorum neler.. En önemlisi rüyamızı kötüye yormamak cnm sen duanı et ve annen gibi iyiye yor
Ayy inş canim ya Rabbime emanet işte dünya geldik bu zamanlara hayırlısıyla alicaz kucağımıza inş

Selam kızlar. Dün gece uyumadan tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdınla kahverengi akıntı farkettim. Tuvaletin içine baktığımda da aynı şekilde bir parça kahverengi akınti gördüm. Kötüye yormadım ve uyudum. Fakat sabah da aynı şekilde tuvalette bir kaç damla kahverengi akıntı gördüm. Doktorumu aradık, hemen gel bir bakalım dedi. Hem karından hem vajinal ultrasound yapıldı ve her şey normal çoktı. Bebişim uyuyordu ama kalbi pıtpıtpıt atıyordu çok şükür Allah'ıma. Doktorum bir kaç gün yatak istirahati verdi. İnşallah bebişime bir şey olmaZ. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Bu arada aranızda benZer bir durum yaşayan var mı?

Canim kahverengi lekelenme bende de olmuştu doktorum kırmızı yada pembe olmadigi sürece zararlı değil demişti sen önlemini al yat canım hiç bişey olmaz Rabbimin izniyle

Selam..bebeğinin hareketlerini hisseden var mi?Ben hic hissetmiyorum bu beni çok tedirgin ediyor sanki hamile değilde hastayim.Düşük tehditim var 1,5 aydir yatak istirahatindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…