Benim kusmam pek olmadi 3- 4 defa kustum şimdiye kadar senin de biter herhalde artik ilk üç ay oluyo geneldeMide bulantılarınız ne durumda kızlar ben hala kusuyorum
Benim geçti gibi canım yani en azından dayanılmicak bastirilmicak gibi değil çok şükür bunada ama yediğim bişey midemi rahatsız etsin hemen çıkarıyorum örnek biber kızartması Yoğurtlu ...Mide bulantılarınız ne durumda kızlar ben hala kusuyorum
ay evt hareketlendiğini görünce insan tuhaf oluyo özellikle de zıplama hareketine biz çok gülmüştükBen de dün yaptırdım ikili testi kızlar. Sonuç bugün 3 gibi çıkacak bakalım. Hayırlısı hepimiz için.
Bu arada bebeği ilk kez bu kadar bebek gibi gördüm :). Yani kafası, kolları, bacakları, dirsekleri, her şeyi o kadar belliydi ki :) inanılmaz bir şey. Bir de kıpır kıpırdı afacan maşallah :)
doktora sorarsan daha iyi olur çünkü geç döllenme olduysa hafta değişebiliyor.kızlar benim son adet tarihim 13 temmuz.bebeğin tahmini doğum tarihim ne oluyor. bi mart çıkıyo bi nisan anlamadım ne iş.doktora sormadım ay sonu kontrolde sorcam ama bilen varsa bi fikir verin ya lütfen.....
sol canım.dediğim gibi doktora sorucam zaten ama ay sonu gidicem zaten ... napalım bekliycez artık.tşk.doktora sorarsan daha iyi olur çünkü geç döllenme olduysa hafta değişebiliyor.
Biz şimdi hamiş olduğumuz için rüyalarımız bebekler üstüne kurulu oluyo, ben neler görüyorum neler.. En önemlisi rüyamızı kötüye yormamak cnm sen duanı et ve annen gibi iyiye yorGünaydın bayanlar bu sabah rüyamda bebegimi düşürdüğümü gördüm çok etkilendim ya annem ömrünü uzatmissin bebeğim izin dedi ama içim bi tuhaf ya bi an once ctesi olsunda gideyim doktora var mı rüya tabirlerinden anlayan?
Ayy inş canim ya Rabbime emanet işte dünya geldik bu zamanlara hayırlısıyla alicaz kucağımıza inşBiz şimdi hamiş olduğumuz için rüyalarımız bebekler üstüne kurulu oluyo, ben neler görüyorum neler.. En önemlisi rüyamızı kötüye yormamak cnm sen duanı et ve annen gibi iyiye yor
Canim kahverengi lekelenme bende de olmuştu doktorum kırmızı yada pembe olmadigi sürece zararlı değil demişti sen önlemini al yat canım hiç bişey olmaz Rabbimin izniyleSelam kızlar. Dün gece uyumadan tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdınla kahverengi akıntı farkettim. Tuvaletin içine baktığımda da aynı şekilde bir parça kahverengi akınti gördüm. Kötüye yormadım ve uyudum. Fakat sabah da aynı şekilde tuvalette bir kaç damla kahverengi akıntı gördüm. Doktorumu aradık, hemen gel bir bakalım dedi. Hem karından hem vajinal ultrasound yapıldı ve her şey normal çoktı. Bebişim uyuyordu ama kalbi pıtpıtpıt atıyordu çok şükür Allah'ıma. Doktorum bir kaç gün yatak istirahati verdi. İnşallah bebişime bir şey olmaZ. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Bu arada aranızda benZer bir durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?