2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

bende geçen hafta cinsiyetini öğrendim kızlar
erkek annesi olucakmışım. Allah affetsin hep kız diye dilemiştim ama erkek çıktı napalım sağlıklı olsunda

Benim de ikili test sonucum normal çıktı çok şükür. Henüz bizim doktor kız, erkek bir şey demiyor. Allah'ın izniyle sağlıkla doğsun da kız, erkek farketmez tabii ama insan merak etmeden de duramıyor.
Nasıl gidiyor hamilelikleriniz? Benim Bu ara sürekli sancım var. Gaz sancısı gibi ama insanı tedirgin etmeye yetiyor yine de. Doktorum vücudun değişiyoe içinde bir sürü şey oluyor, gaz sancının olması çok normal dedi. Fakat bu hamilelik insanı paranoyak yapıyor, aman ağrım oldı acaba beneğe bir şey mi oldu? Yok efenim çok şiddetli hapşurdum bebek rahatsız olmuş mudur? Hallerindeyim. Tövbeler tövbesi.

Aynen canim sağlıklı olsunlarda ama içimden hep kız geçiyordu doktor sarstı hatta uyansın diye ama bizimki elini salladı bozmayin keyfini der gibi ay ne güldüm :) Bende çok pipirikliyim ama alışmaya çalışıyorum kendimi sakinlestiriyorum çünkü bebekte panik oluyor yada etkileniyor haftaya salı kontrole gidicez o zaman kesin belli olur dedi doktorum :) Sende sakin ol ultrasonda görünce o hareketleri ohh keyfi yerinde minnoşun diyorum

Kimse soruma cevap yazmamis ...ama çok merak ediyodum..neyse..Benim bebeğimde kiz.. 15 haftalik olduk..herkese güzel pazarlar..

Kimse soruma cevap yazmamis ...ama çok merak ediyodum..neyse..Benim bebeğimde kiz.. 15 haftalik olduk..herkese güzel pazarlar..
Arkadaşım bir önceki msjında kaç haftalık hamile oldugunu yazmamıştın. Bir çoğumuzun bebeğinin hareketlerini hissetmesi şu anda imkansız çünkü bebeği ilk hissetme 16. İle 25. Haftalar arasında oluyor. Özellikle ilk hamilelikte 25. Haftaya yakın hissediliyormuş. Yani içini ferah tut.

İlk bebegimde çok erken hissetmiştim..bir bebeğimi kalp atimi durduğu için kaybettim..simdi içimde evhamlar,korkular biran önce hissetmek istiyorum..Rabbim kucagimiza almak nasip etsin hayirlisiyla...

Benimde ikli test iyi çıktı şükürler olsun.sırada ayrıntılı ultrason var ondan çok korkuyorum hayırlısıyla onuda atlatsak içim bayağı rahatlayacak.bide bişey sorucam şeker yükşemesi yaptırmayı düşünüyormusunuz bebek için tehlikeli diyor uzmanlar ben kararsız kaldım gerçi daha var ama.kızımda yaptırmıştım ben ama bu sefer yaptırmayı pek düşünmüyorum

İlk bebegimde çok erken hissetmiştim..bir bebeğimi kalp atimi durduğu için kaybettim..simdi içimde evhamlar,korkular biran önce hissetmek istiyorum..Rabbim kucagimiza almak nasip etsin hayirlisiyla...
Bende ikinci gebeliğimde 15. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım insan bişeylerin yolunda gittiğini hissediyor hareketleri hissedince ama böyle hissiz olunca her an bişeymi oldu diye işkilleniyor.aynı şeyler bende de çok var bende ikinci bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim korkularını çok iyi anlıyorum.rabbim kimseyi evladoyla sınamasın hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza kavuştusun.

keyfine düşkün bi bebek geliyo o zaman =) bizim cinsiyetimiz belli oldu erkek bebiş gelıyo sana haber verdım burdan ama görmedin galiba

merhaba arkadaşlar geçen hafta iş yerimde aniden başlayan kanamam hala sürüyor progestan saatini yarım saat geçirsem hemen başlıyor hastanede yatıp çıktım doktor sorun yok yat hep diyor ama mecbur çalıştığım için yatma şansım da yok benim durumumda olan varmı onların doktoru ne dedi

Günaydııııııııııın! Ya ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmiş ben de kuduruyorum meraktan. Bizim doktor bir ay sonra gel dedi zaman geçmek bilmiyoki... ha bi de forumda nub teorisiyle cinsiyet öğrenme diye bi konu vardı azcık onu inceledim sanki erkek gibi bnmkisi ama ne yalan söliyim gönlümden oldum olası kız geçmiştir bakalım hayırlısı artık..

Şeker yüklemesi kafamı karıştıran bir konu çünkü Karatay tv de yaptırmayın zararlı diye bi açıklama yapmış ben izlemedim ama annem söyledi. Buarada annem hemşire ve bunu izleyince aman sakın yaptırma dedi sanırım ben yaptırmıcam

günaydın kızlar ne güzel cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız bende çarşamba gidicem inşallah öğrenebiliriz çok merak ediyorum bu yıl erkek yılı galiba çoğu hamile erkek olucanı söylüyo

Geçmiş olsun arkadaşım. Progestanı zamanında alıp bolca istirahat et. İşten izin alabilmek için rapor alman belki de en iyisi olur. Doktorun ne kadar gerekiyorsa o kadar yatak istirahati verse mesela? Zor biliyorum ama aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Sonunda zaten her şey olacağına varıyor. Ben kendimi rahatlatmak istediğimde bunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ne kadar sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Ayda bir mi?
Hamilelik demek ucundan biraz paranoyaklık demekmiş ben bunu anladım. İki gündür karnım indi sanki. Henüz 12 haftalık hamile olmama rağmen bildiğiniz 5,6 aylıkmışım gibi göbüşüm vardı. Hatta insanlar sormaya başlamıştı hamile misin diye. Fakat şu son iki gündür sanki göbüşüm indi yaa. Kendimi zor tutuyorum doktora gidip ultrasona girmemek için. Daha perşembe günü gördüm bebişimi sağsalim. Neyse kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Hepinize mutlu bir gün diliyorum.

Benim doktorum çok hastası olduğu için ayda bir gelin diyor ama bu sefer o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum cinsiyetini çok merak ediyorum çünkü. Benim karnım hiç inmedi hep büyüdü ve 6 aylık gibi kocaman tabi herkes farkediyor yalnız kilo artışım olmadı zayıfladım sanırım

aynı şey banada oldu cnm bi kaç hafta önce uyandım ve karnımın indiğini farkettim hatta eşime sordum oda aynı şeyi söyledi ama bi sorun yok Allaha şükür bi bende oldu sanıyodum demek ki aynı dönemlerde herkeste oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…