2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

İnternetten baktım da Benzeti durumlar yaşayanların yazdıklarına, anladığım kadarıyla ilk zamanlarda Vücudumuzda olan değişikliklerden dolayı bol miktarda gaz oluyormuş. Gaz yüzünden de ekstra bir şişkinlik oluyormuş. İlk trimester biterken 12,13 hafta civarı bu gazlanma durumu azaldığından göbüş inebiliyormuş benzeri şeyler okudum yabancı sitelerden.

Off kızlar ya bulantı geçti derken şimdi de kusma başladı bildiğin sapsarı su çıkıyor ya calisamiyorum artık işten cikicam böyle giderse ya

Geçmiş olsun ..bende bir bebeğimi is yerinde ani kanama sonucu kaybettim,acisini bir ben bilirim...bu bebegimdede ayni şekilde is yerinde ani kanama oldu o günden beri yatiyorum..sana diycem tek sey is güç hepsi bos..sadece yat ve gerekirse tuvalete bile kalkma..benim doktorum seni ayagindan tavana assak giden gider dedi,yatmak bi ise yaramaz dedi..bebeğimi kaybettim..bu bebegimde de yatmanin çok önemli olmadigini söyledi ama bu defa dinlemedim..simdi kanamam durdu ve yeni yeni rahatladim..bazen doktorları cokta dinlememek lazim nede olsa can bizim canimiz..

Son düzenleme:
Gecmiş olsun canım kanamanın sebebi neymiş plesentamı yoksa kanama alanımı var, benimde gecen hafta kanamam oldu kesenin altında 10 gündür raporluyum yatıyorum şuan kanamam durdu senin durumun ne kaç haftalık oldu bebişin

13 haftalık bebişim hala koyu renk kan geliyor az da olsa doktorum herşey normal diyor başka bir doktora bile gözükmeyi düşündüm açıkcası herşey normalse niye geliyor az da gelse huzursuz oluyorum bide bana sadece progestan verdi arkadaşımda aynı durumda onun doktoru iğne vermiş ayrıca elevit diye bir ilaç daha vermiş benim ilk bebeğim olucak inş iki aya kadar düşse içim yanmazdı ama şimdi farklı eli kolu ağzı burnu var onu gördükten sonra hergün ulturason resmini öpüp ağlayan heycanlanan deli oldum allahım korusun inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Arkadasim elevit sadece bir vitamin hapi. Yani kanamayi durdurmakla alakasi olan bir ilac degil. Biliyorsun hamile kadinlarin bir cok vitamine ihtiyaci var folik asit basta olmak uzere. Iste elevit, decavit gibi vitamin kompleksleri de bu ise yariyor. Progestani boyle kanama durumlarinda, dusuk tehlikesi oldugunda verirler. Diger igne dedigin sey de muhtemelen kan pihtilasmasi Icin vermislerdir. Sen doktoruna guven.

teşekkürler canım ya korkudan insan şaşırıyor inş hiçbir sorun olmaz bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız

izmir de olan hamiş arkadaşlar bana hamile giyim mağazası önerebilir misiniz?

aynen bende senin gibi pimpirikleniyorum ve sürekli gidesim geliyo. nitekim her canım istediğinde gidiyorum o ayrı.
ama bi sorun var biz hala doktorumuzu kesinleştiremedik. şuan gittiğimizde hiç öyle aramaz ya da şu zaman gelin falan hiç demez. bende ilgisiz olduğu için bırakıyorum. fakat istanbulda ucuz bi hastane bulmak çok zormuş beee

Nur topu gibi bir reflüm oldu arkadaslar, 1 hafta raporu da verdi bir bu eksikti ya, bulantı, migren, reflü derken % 80 kızım olacağını öğrendim :) Rabbim sağlık versin de , yine raporlu günlerde aranızdayım.

geçmiş olsun canım benim kızımdan miras reflü çok zorlanöıştı. İlk 5 ay ama soğuk süt ve yüksek yastık bayağı rahatlatıyor tavsiye ederim.

geçmiş olsun canım benim kızımdan miras reflü çok zorlanöıştı. İlk 5 ay ama soğuk süt ve yüksek yastık bayağı rahatlatıyor tavsiye ederim.
Bana da miras kalacak sanırım, soğuk sütü ve yastığı deneyeyim canım çok teşekkürler :)

Ben de dayanamadım yine gittim doktora. Neyse bebiş maşallah sapasağlam. İki hafta sonra gel tekrar dedi, o zamana Allah'ın izniyle cinsiyeti de öğreniriz herhalde :) erkek gibi hissediyorum nedense.

Bu arada arayıp soran kadın doğumcu var mı ki canım yaa ben hiç öylesine rastlamadım :). Benim doktorum oldukça iyi bir doktor, profesör ve tanıdığım insanların da doğumunu yaptırdı. Sadece biraz pimpirikli. Her ince ayrıntıyı düşünüyor bu da haliyle beni de telaşlandırıyor. Mesela bundan sonra her ah düzenli idrar kültürü yapalım dedi. Neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da.

izmir de olan hamiş arkadaşlar bana hamile giyim mağazası önerebilir misiniz?
İzmirde değilim Fakat ben geçtiğimiz hafta hiç bi kotuma giremeyince LCW nin hamile reyonundan çok güzel bir kot bir de Jegging aldım. Çok da rahatlar. Bir de göğüslerim de büyüyünce halihazırdaki sütyenlerim rahatsız ediyordu, marks & spencerdanda ikili hamile sütyeni aldım. İzmirden kimse yazmayınca yazmak istedim. Sevgiler.

İlahi :) son cümlene çok güldüm.
Çoook geçmiş olsun arkadaşım.

Canım çok saol lcw aklımdaydı zaten haftasonu alışveriş yapmam şart oldu nereye bakacağımı şaşırınca burda bi danışayım dedim

İlahi :) son cümlene çok güldüm.
Çoook geçmiş olsun arkadaşım.
Sağolasın canim napim artık ciddiye almamaya basladim, ne kadar etkisi varsa hepsi bende mevcut artık, migren, bulantı, reflü bu kız çok cektiriyor bana ama şükür bu halimize de , işteyken yazamiyordum raporluyken yazarım bol bol :)

varmış varmış ben biçok kişiden duydum. mesela dediği günde gelmeyince doktoru neden gelmedin diye soruyomuş. ama bizim hatun ikili testin sonucunu bile sormadı
böyle düşünmesi bence çok iyi. en azından seni kaale aldığını gösteriyo. sen nerdesn ki istanbul mu?

Yok canım Adanada'yım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…