- 27 Ağustos 2014
- 54
- 34
- 98
- 34
geçmiş olsun canım benim kızımdan miras reflü çok zorlanöıştı. İlk 5 ay ama soğuk süt ve yüksek yastık bayağı rahatlatıyor tavsiye ederim.
benim fre beta hcg 121 canım cuma günü doktora gidecegiz ögrenirsem haber ederim bu arada 3 doktor kıza benzetti ama kimse net bişey demedi15 akimde 2 li yapıldı herhangibir sıkıntı çıkmadı şükür :) ben de bebeğimin cinsiyetini merak etmeye başladım herkes öğreniyorben de 2 hafta sonra 12 kasımda gideceğim hem 3 lü test yapılacak hem de cinsiyetini öğreneceğim. annem dışında herkesin içinden erkek olcakmış gibi gelio sadece annem kız olacağını düşünüo bakalım sonucu ne olacak
bu arada 2 li testte free beta hcg'nin cinsiyet ile ilgili ipucu verdiğini öğrendim. değer 50 nin altında ise erkek üzerinde ise kız olma oranı daha yüksekmiş sizlerinki nasıl özellikle cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yazarsanız sevinirim
Bi arkadas 50 nin altı erkek üstü kız demişti ondan yazdım canım bilmiyorum artık bi alakası var miCinsiyetin beta değeri ile bi ilgisi var mi ki
Ayy ben 2 haftadır giyiyorum canım ya bel kalinlasiyor sadece kilo 63ten 59 a düştüm şimdi 61 de kaldım popo basen yok bi göbiş var :)Benim gobüş çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor sanirim hamile kiyafetleri almanın zamanı geldi siz de durumlar nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?