2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

geçmiş olsun canım benim kızımdan miras reflü çok zorlanöıştı. İlk 5 ay ama soğuk süt ve yüksek yastık bayağı rahatlatıyor tavsiye ederim.

arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun reflü için benimde progestan ilacını kullandımdan beri midemde yanma başladı ama 3 gündür dayanılmaz oldu nefes alırken bile sanki yemek borum yanıyor en iyisi süt içmek hiç sevmediğim sütü midem için bayıla bayıla içiyorum

Malesef canım reflü bu dönemlerde daha çok azıyor.gaviscon diye bir şurup vermişti doktor bana çok aşırı yandığında midem onu kullanıyordum.

meraba kızlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim erkek bir bebişimiz olucak çok mutluyum öğrendiğim için. darısı daha öğrenmeyen arkadaşlara olsun. bu arada her zaman gittiğim doktora gitmiştim kem küm etti ve özel olmasına rağmen ultrasonu çok kötüydü.bizde başka bi özele gittik bayan bi doktorla tanıştık hem çok ilgilendi hemde ultrasonu çok iyiydi. herşeyi konuştuk bebek hakkında beslenme ve spor hakkında.doktorunda kararsız kalan arkadaşlara başka doktor denemelerini tavsiye ederim iyi ki de değiştirmişim

Ayyy kızlar, ne güzel birer birer öğreniyorsunuz bebişlerinizin cinsiyetlerini. Darısı biz bilmeyenlerin başına.

ne güzel öğrenmişsiniz cinsiyetlerini işte bzmki bir ay sonra gel dediği için gitmedik ama dayanamayıp gidicem hergün rüyamda ayrı bişey görüyorum yok pembe emzik yok mavi battaniye.. sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil desek de işte gönlümden geçen kız çocuğu eşim de bunu biliyo oğlan kesin yok karnın sivri yok bilmem ne diyip sinir ediyo içten içten..

Kızlar bende yarın gidicem kontrole bakalım ne diyecek.bebişimin cinsiyetinden çok yarın kızımın bİr kardeşi olacağını duyunca nasıl tepki vereceği heyecanlandırıyor beni kızım henüz bilmiyor ama çok istiyor önceki gebeliğim kötü sonuçlanınca çok etkilenmişti bu sefer biraz beklemek istedik.işallah herşey yolunda gider bu sefer sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Bugün ikili test sonucu için hastaneye gidecektim ama hava o kadar sogukki yerimden kalkamiyorum. Yarın gidicem inşallah.inşallah test sonucu iyidir,Bu sefer kesin kız yada erkek der inşallah kıza benziyor dedi ama kesin öğrenince rahatlicam.

15 akimde 2 li yapıldı herhangibir sıkıntı çıkmadı şükür :) ben de bebeğimin cinsiyetini merak etmeye başladım herkes öğreniyor ben de 2 hafta sonra 12 kasımda gideceğim hem 3 lü test yapılacak hem de cinsiyetini öğreneceğim. annem dışında herkesin içinden erkek olcakmış gibi gelio sadece annem kız olacağını düşünüo bakalım sonucu ne olacak
bu arada 2 li testte free beta hcg'nin cinsiyet ile ilgili ipucu verdiğini öğrendim. değer 50 nin altında ise erkek üzerinde ise kız olma oranı daha yüksekmiş sizlerinki nasıl özellikle cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yazarsanız sevinirim

Sabah kahvaltidan kalkarken bir anlık dikkatsizlikle karnımın sağ tarafını masanın kenarına çarpıverdim iyi mi? Onsan beridir içim içimi yiyor, bebişe bir şey olmuş mudur diye. Bu hamilelik ne kadar zor bir süreçmiş. İnsan bilemiyor içindeki bebek iyi mi, ne durumda... Biraz karın ağrım da var ara ara gelen ama gaz ağrısıdır diye düşünüyorum. Artık her fırsatta ultrasona koşmak da istemiyorum, çocuğu sürekli ses dalgalarına maruz bırakmanın bir anlamı yok. Allah'tan hayırlısını diliyorum, inşallah bebişim iyidir.

Bu arada Pıstıgım arkadaşın sorduğu şey çok dikkatimi çekti. Bebişlerinin cinsiyetleri belli olan anne adayları ikili testlerinizde serbest beta hcg kaç çıkmış yazar mısınız? Kendi anketimizi kendimiz yapalım :)

benim fre beta hcg 121 canım cuma günü doktora gidecegiz ögrenirsem haber ederim bu arada 3 doktor kıza benzetti ama kimse net bişey demedi

Şöyle ki bu beta hcg bir hormon ve erkek çocuğa hamile kalınca daha az salgılandığı düşünülüyormuş. Ne kadar bilimsel bilemicem. Bu hormon aynı zamanda mide bulantılarının falan da nedeniymiş dolayısıyla erkek çocuk hamileliği daha rahat geçer lafları da buna bağıntılı sanırım.
Benimki 21 bakalım cinsiyeti ne çıkacak :)
Hepinize mutlu uykularrr.

Benim gobüş çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor sanirim hamile kiyafetleri almanın zamanı geldi siz de durumlar nedir kızlar

Benim gobüş çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor sanirim hamile kiyafetleri almanın zamanı geldi siz de durumlar nedir kızlar
Ayy ben 2 haftadır giyiyorum canım ya bel kalinlasiyor sadece kilo 63ten 59 a düştüm şimdi 61 de kaldım popo basen yok bi göbiş var :)

Slm kızlar cogunuzun bebislerinin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun ben halrn saglik sorunlati yasiyorum mide bogaz ek olarak diş agrisi cekiyorum gunde iki defa antibiyotik igne vuruluyorum benim hamilelik zor yani benim bebis cinsiyetini gostermiyo sakliyo ama kiz diye hissediyorum gobekten ziyade 2 ayda 10 kg wermisim gobegim dumduz benim herseyim sorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…