2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Benim gobüş çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor sanirim hamile kiyafetleri almanın zamanı geldi siz de durumlar nedir kızlar
aynen cnm artık üst düğmeler kapanmamaya başladı bende bu hafta almayı düşünüyorum hem havalarda çok soğudu onların beli yüksek oldugu için daha iyi ısıtıcak düşük beller artık rahatsız etmeye başladı nerden almayı düşünüyosunuz kıyafetleri

Benim de hcg değeri 62 ama doktor kesin erkek dedi mide bulantımda çok kötüydü hala geçmedi... Lcw den pantolon aldım çok rahatlar...

bakıyorumda herkez zayıflamış ben kilo aldım şiştim valla şimdiden lcw dan iki pantolon aldım hem en uygun orda hemde kaliteli bu haftada indirim vardı

16 haftalık oldu bebeğim ama hala cinsiyetini öğrenemedim
öğrenen arkadaşlar var mı?

Sanada geçmiş olsun canim ikisinde de kanama alanı oldu, şuan 17 haftalık oldum.kanamam 14. haftada kesildi.ama hala yatiyorum.eğer kalkip dolasirsam sanci ve akinti basliyo.napalim bebegimiz için katlanicaz..

16 haftalik bir bebegin cinsiyeti muhakkak gorunuyordur.Büyük ihtimal doktorun soylemiyordur.Benim doktorum 11 haftalıkken soyler..bu gidişinde bence söyleyecektir.

Ben lcw dan almayı düşünüyorum

Sanada geçmiş olsun canim ikisinde de kanama alanı oldu, şuan 17 haftalık oldum.kanamam 14. haftada kesildi.ama hala yatiyorum.eğer kalkip dolasirsam sanci ve akinti basliyo.napalim bebegimiz için katlanicaz..
Bende heyet raporu aldım dr bir süre yürüme bile dedi sabah aksam progestanda alıyorum sende progestana devam ediyormusun canım acaba progestanın bu haftalarda kullanılması da bebege bir zarar varmıdır.

Bende istifa dilekçemi verdim bugün, sağlık söz konusu olunca anlayışlı oldu sirket bide görüyorlar halimi 1 hafta çalışıp 10 gün rapor alıyorum, mecburi ama yapmam gerekiyordu sabahları yol çok yoruyor aç karnına bide ayakta gidersem yandım, ee işte de enerji düşüyor hayırlısı artık

Hayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkar

Hayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkar
Öyle tabi canım hersey bebek için :) sen nasilsinn
Günaydın :) Çok şükür canım aynen devam paşaya isim arıyorum var mı güzel isim önerileri güzel modern anlamlı istiyorum. Yusuf diyoduk peygamber ismi olacaktı ağır gelir diye vazgeçtik. Öneriye ihtiyacım var içime sinen bulamıyorum

Eski isimlerden Ömer'i severim ben ama biz ne desek boş canımm. Malumm zevkler kişiye mahsus.

Eski isimlerden Ömer'i severim ben ama biz ne desek boş canımm. Malumm zevkler kişiye mahsus.
şimdi benim aklımda kısmen oluşan isimler şöyle : (liste biraz kabarık ) Arel,Aras,Mirza,Kayra,Alptuğ, Kutay,Tuğra, Bedirhan, Enes, Eray, Anıl Berk, Efe, Berke, Giray, Baran, Aybars. bakalım eşimle sonuç olarak ne karar vercez =)

Bizimki erkek olsaydı eymen ismini istiyorduk :) bereketli, ugurlu demekmiş, sahabe ismiymiş

şimdi benim aklımda kısmen oluşan isimler şöyle : (liste biraz kabarık ) Arel,Aras,Mirza,Kayra,Alptuğ, Kutay,Tuğra, Bedirhan, Enes, Eray, Anıl Berk, Efe, Berke, Giray, Baran, Aybars. bakalım eşimle sonuç olarak ne karar vercez =)
Bizimki erkek olsaydı eymen ismini istiyorduk :) bereketli, ugurlu demekmiş, sahabe ismiymiş
Kayra da takılı kaldım şimdilik :)

Kayra da güzel kuzenimin adı ama aras koyma at kılı demekmis

Kayra da güzel kuzenimin adı ama aras koyma at kılı demekmis
Bugün face te de tartışma yaşandı :) tam olarak öyle dr değil kuzum aslında kullanım alanına göre değişiyor herşeyde olduğu gibi bakalım hayırlısı :)

Emir kayra çok severim bu ismi çokta anlamlı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…