aynen cnm artık üst düğmeler kapanmamaya başladı bende bu hafta almayı düşünüyorum hem havalarda çok soğudu onların beli yüksek oldugu için daha iyi ısıtıcak düşük beller artık rahatsız etmeye başladı nerden almayı düşünüyosunuz kıyafetleriBenim gobüş çıkmaya başladı pantolonlar sıkıyor sanirim hamile kiyafetleri almanın zamanı geldi siz de durumlar nedir kızlar
Sanada geçmiş olsun canim ikisinde de kanama alanı oldu, şuan 17 haftalık oldum.kanamam 14. haftada kesildi.ama hala yatiyorum.eğer kalkip dolasirsam sanci ve akinti basliyo.napalim bebegimiz için katlanicaz..Gecmiş olsun canım kanamanın sebebi neymiş plesentamı yoksa kanama alanımı var, benimde gecen hafta kanamam oldu kesenin altında 10 gündür raporluyum yatıyorum şuan kanamam durdu senin durumun ne kaç haftalık oldu bebişin
Ben lcw dan almayı düşünüyorumaynen cnm artık üst düğmeler kapanmamaya başladı bende bu hafta almayı düşünüyorum hem havalarda çok soğudu onların beli yüksek oldugu için daha iyi ısıtıcak düşük beller artık rahatsız etmeye başladı nerden almayı düşünüyosunuz kıyafetleri
Bende heyet raporu aldım dr bir süre yürüme bile dedi sabah aksam progestanda alıyorum sende progestana devam ediyormusun canım acaba progestanın bu haftalarda kullanılması da bebege bir zarar varmıdır.Sanada geçmiş olsun canim ikisinde de kanama alanı oldu, şuan 17 haftalık oldum.kanamam 14. haftada kesildi.ama hala yatiyorum.eğer kalkip dolasirsam sanci ve akinti basliyo.napalim bebegimiz için katlanicaz..
Hayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkarBende istifa dilekçemi verdim bugün, sağlık söz konusu olunca anlayışlı oldu sirket bide görüyorlar halimi 1 hafta çalışıp 10 gün rapor alıyorum, mecburi ama yapmam gerekiyordu sabahları yol çok yoruyor aç karnına bide ayakta gidersem yandım, ee işte de enerji düşüyor hayırlısı artık
Hayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkar
Öyle tabi canım hersey bebek için :) sen nasilsinnHayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkar
Hayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkarBende istifa dilekçemi verdim bugün, sağlık söz konusu olunca anlayışlı oldu sirket bide görüyorlar halimi 1 hafta çalışıp 10 gün rapor alıyorum, mecburi ama yapmam gerekiyordu sabahları yol çok yoruyor aç karnına bide ayakta gidersem yandım, ee işte de enerji düşüyor hayırlısı artık
Günaydın :) Çok şükür canım aynen devam paşaya isim arıyorum var mı güzel isim önerileri güzel modern anlamlı istiyorum. Yusuf diyoduk peygamber ismi olacaktı ağır gelir diye vazgeçtik. Öneriye ihtiyacım var içime sinen bulamıyorumÖyle tabi canım hersey bebek için :) sen nasilsinn
Eski isimlerden Ömer'i severim ben ama biz ne desek boş canımm. Malumm zevkler kişiye mahsus.Hayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkar
Günaydın :) Çok şükür canım aynen devam paşaya isim arıyorum var mı güzel isim önerileri güzel modern anlamlı istiyorum. Yusuf diyoduk peygamber ismi olacaktı ağır gelir diye vazgeçtik. Öneriye ihtiyacım var içime sinen bulamıyorum
şimdi benim aklımda kısmen oluşan isimler şöyle : (liste biraz kabarık ) Arel,Aras,Mirza,Kayra,Alptuğ, Kutay,Tuğra, Bedirhan, Enes, Eray, Anıl Berk, Efe, Berke, Giray, Baran, Aybars. bakalım eşimle sonuç olarak ne karar vercez =)Eski isimlerden Ömer'i severim ben ama biz ne desek boş canımm. Malumm zevkler kişiye mahsus.
Bizimki erkek olsaydı eymen ismini istiyorduk :) bereketli, ugurlu demekmiş, sahabe ismiymişHayırlı olsun kuzum senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli hiç sıkma canını. Hamileliğin tadını çıkar
Günaydın :) Çok şükür canım aynen devam paşaya isim arıyorum var mı güzel isim önerileri güzel modern anlamlı istiyorum. Yusuf diyoduk peygamber ismi olacaktı ağır gelir diye vazgeçtik. Öneriye ihtiyacım var içime sinen bulamıyorum
şimdi benim aklımda kısmen oluşan isimler şöyle : (liste biraz kabarık ) Arel,Aras,Mirza,Kayra,Alptuğ, Kutay,Tuğra, Bedirhan, Enes, Eray, Anıl Berk, Efe, Berke, Giray, Baran, Aybars. bakalım eşimle sonuç olarak ne karar vercez =)Eski isimlerden Ömer'i severim ben ama biz ne desek boş canımm. Malumm zevkler kişiye mahsus.
Kayra da takılı kaldım şimdilik :)Bizimki erkek olsaydı eymen ismini istiyorduk :) bereketli, ugurlu demekmiş, sahabe ismiymiş
Kayra da güzel kuzenimin adı ama aras koyma at kılı demekmisşimdi benim aklımda kısmen oluşan isimler şöyle : (liste biraz kabarık ) Arel,Aras,Mirza,Kayra,Alptuğ, Kutay,Tuğra, Bedirhan, Enes, Eray, Anıl Berk, Efe, Berke, Giray, Baran, Aybars. bakalım eşimle sonuç olarak ne karar vercez =)
Kayra da takılı kaldım şimdilik :)
Bugün face te de tartışma yaşandı :) tam olarak öyle dr değil kuzum aslında kullanım alanına göre değişiyor herşeyde olduğu gibi bakalım hayırlısı :)Kayra da güzel kuzenimin adı ama aras koyma at kılı demekmis
Emir kayra çok severim bu ismi çokta anlamlı ...şimdi benim aklımda kısmen oluşan isimler şöyle : (liste biraz kabarık ) Arel,Aras,Mirza,Kayra,Alptuğ, Kutay,Tuğra, Bedirhan, Enes, Eray, Anıl Berk, Efe, Berke, Giray, Baran, Aybars. bakalım eşimle sonuç olarak ne karar vercez =)
Kayra da takılı kaldım şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?