Tek isim düşünüyoruz kuzum daha şöyle oturup karar veremedikEmir kayra çok severim bu ismi çokta anlamlı ...
Mutlu pazarlar olsun caniiiimmm biz bugün tam 14 haftalik olduk artık 3.5 ayligiz :))Mutlu pazarlar herkese :)
Biz de 16 +1 olduk:)Mutlu pazarlar olsun caniiiimmm biz bugün tam 14 haftalik olduk artık 3.5 ayligiz :))
slm canım cinsiyetimizi kız kesinlesti.15 akimde 2 li yapıldı herhangibir sıkıntı çıkmadı şükür :) ben de bebeğimin cinsiyetini merak etmeye başladım herkes öğreniyorben de 2 hafta sonra 12 kasımda gideceğim hem 3 lü test yapılacak hem de cinsiyetini öğreneceğim. annem dışında herkesin içinden erkek olcakmış gibi gelio sadece annem kız olacağını düşünüo bakalım sonucu ne olacak
bu arada 2 li testte free beta hcg'nin cinsiyet ile ilgili ipucu verdiğini öğrendim. değer 50 nin altında ise erkek üzerinde ise kız olma oranı daha yüksekmiş sizlerinki nasıl özellikle cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yazarsanız sevinirim
free beta hcg nasıl sonucu gösteriyor hurafe değil di mi kızlar bu?slm canım cinsiyetimizi kız kesinlesti.beta hcg 121 bulantım cok oldu ve 4 kilo verdim sadece göbegim cıktı az.bide yüzüm hep sivilce oldu.etten midem bulanıyodu ve balıktan.bol bol portakal ve meyve yedim.benim kız belirtilerin hepsi bunlar
birde ulturason öncesi bol bol tatlı ye acayip hareketli oluyor bacaklarını acar gösterir sana sonucu annesi :) İNŞALLAH sağlıklı hayırlı ve dilediğin gibi olur canım :)16+1 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim
ne zaman belli olur cinsiyeti arkadaşlar.
canım bi arkadas sormustu ama dogrulugu ne kadar dogru bende bilmiyorum.bunla ilgili fransızlar arastırma yapmıs sanırım kızlarda yüksek oldugunu bu nedenle bulantının cok oldugunu saptadıklarını okumustum ama bende bilmiyorumfree beta hcg nasıl sonucu gösteriyor hurafe değil di mi kızlar bu?
Teşekkür ederim canımbirde ulturason öncesi bol bol tatlı ye acayip hareketli oluyor bacaklarını acar gösterir sana sonucu annesi :) İNŞALLAH sağlıklı hayırlı ve dilediğin gibi olur canım :)
başka doktor 12 haftalıkken kız olabilir demişti. geçen hafta gittim başka bir doktora o da sımdı belli olmaz dedi. seninle aynı gün olacak bebeklerimiz. sen ne zaman öğrendin cinsiyetini doktor kaçıncı haftada söylemişti.canım erkekse hemen belli ediyor kendisini lülüsünü gösteriyor :)kızsa geç görülüyor başka bi doktora daha git 16.haftanda söylemesi lazım.
amin canım inşallahbende kız olsun istiyordum ama kısmet napalım sağlıklı olsun diyorum ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER DOĞURMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH
AYNEN CANIM SAĞLIKLI OLSUNLAR DA hatta Alis Mira düşünüyodum işin kötüsü eşim annem ben herkes kız istiodu senin yine eşin sevinmiş :'(Ben de cinsiyetini öğrendim erkekmiş.. Dr söylediğin de hafif bi şok yaşadım hatta bütün gün ruh gibi gezdim. Daha öncce paylaşmıştım kız çocuk çok istiyorum diye ama nasip değilmiş. Kayınvalidem de benim gibi kız çocuk hastası o da duyduğunda çok şaşırdı biraz hayal kırıklığı da oldu ama babamız acaip sevindi yani. Hayatımda hiç erkek çocuk ismi düşünmemiştim hala da düşünemiyorum bilmiyorum napıcam sanırım kabullenmem gerek
eşim benim için farketmez diyodu ama beni sinir etmek için kesin erkek olacak diye arada uğraşıyodu görüyorumki gönlünde aslında erkek yatıyomuş :) ilk öğrendiğimde gerçekten çok üzüldüm Allahım sen affet böyle hissettiğim için diye içimden çok geçirdim. Kıyafetlere oyuncaklara bakarken hep elim pembelere gidiyodu. Rüyamda kız çoçuk görüyodum sürekli hatta bana ismini bile söylemişti ismi bile hazırdı o derece :) Hayal kırıklığı yaşadım evet ama çok şükür sağlığı yerinde ve ben eminimki ilk hareketlerini hissettiğimde herşey değişecek..AYNEN CANIM SAĞLIKLI OLSUNLAR DA hatta Alis Mira düşünüyodum işin kötüsü eşim annem ben herkes kız istiodu senin yine eşin sevinmiş :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?