2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

slm canım cinsiyetimizi kız kesinlesti.beta hcg 121 bulantım cok oldu ve 4 kilo verdim sadece göbegim cıktı az.bide yüzüm hep sivilce oldu.etten midem bulanıyodu ve balıktan.bol bol portakal ve meyve yedim.benim kız belirtilerin hepsi bunlar

16+1 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim
ne zaman belli olur cinsiyeti arkadaşlar.

canım erkekse hemen belli ediyor kendisini lülüsünü gösteriyor :)kızsa geç görülüyor başka bi doktora daha git 16.haftanda söylemesi lazım.

free beta hcg nasıl sonucu gösteriyor hurafe değil di mi kızlar bu?

16+1 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim
ne zaman belli olur cinsiyeti arkadaşlar.
birde ulturason öncesi bol bol tatlı ye acayip hareketli oluyor bacaklarını acar gösterir sana sonucu annesi :) İNŞALLAH sağlıklı hayırlı ve dilediğin gibi olur canım :)

free beta hcg nasıl sonucu gösteriyor hurafe değil di mi kızlar bu?
canım bi arkadas sormustu ama dogrulugu ne kadar dogru bende bilmiyorum.bunla ilgili fransızlar arastırma yapmıs sanırım kızlarda yüksek oldugunu bu nedenle bulantının cok oldugunu saptadıklarını okumustum ama bende bilmiyorum

canım erkekse hemen belli ediyor kendisini lülüsünü gösteriyor :)kızsa geç görülüyor başka bi doktora daha git 16.haftanda söylemesi lazım.
başka doktor 12 haftalıkken kız olabilir demişti. geçen hafta gittim başka bir doktora o da sımdı belli olmaz dedi. seninle aynı gün olacak bebeklerimiz. sen ne zaman öğrendin cinsiyetini doktor kaçıncı haftada söylemişti.

15+5 KEN GİTTİM BEN LÜLÜSÜ görünüyordu zaten hemen belli ediyor erkekte hiç vakit kaybetme doktordan randevunu al yarına 15+ 3 ken çıkıyor erkekte.

bende kız olsun istiyordum ama kısmet napalım sağlıklı olsun diyorum ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER DOĞURMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH

Ben de cinsiyetini öğrendim erkekmiş.. Dr söylediğin de hafif bi şok yaşadım hatta bütün gün ruh gibi gezdim. Daha öncce paylaşmıştım kız çocuk çok istiyorum diye ama nasip değilmiş. Kayınvalidem de benim gibi kız çocuk hastası o da duyduğunda çok şaşırdı biraz hayal kırıklığı da oldu ama babamız acaip sevindi yani. Hayatımda hiç erkek çocuk ismi düşünmemiştim hala da düşünemiyorum bilmiyorum napıcam sanırım kabullenmem gerek

AYNEN CANIM SAĞLIKLI OLSUNLAR DA hatta Alis Mira düşünüyodum işin kötüsü eşim annem ben herkes kız istiodu senin yine eşin sevinmiş :'(

AYNEN CANIM SAĞLIKLI OLSUNLAR DA hatta Alis Mira düşünüyodum işin kötüsü eşim annem ben herkes kız istiodu senin yine eşin sevinmiş :'(
eşim benim için farketmez diyodu ama beni sinir etmek için kesin erkek olacak diye arada uğraşıyodu görüyorumki gönlünde aslında erkek yatıyomuş :) ilk öğrendiğimde gerçekten çok üzüldüm Allahım sen affet böyle hissettiğim için diye içimden çok geçirdim. Kıyafetlere oyuncaklara bakarken hep elim pembelere gidiyodu. Rüyamda kız çoçuk görüyodum sürekli hatta bana ismini bile söylemişti ismi bile hazırdı o derece :) Hayal kırıklığı yaşadım evet ama çok şükür sağlığı yerinde ve ben eminimki ilk hareketlerini hissettiğimde herşey değişecek..

İNTERNETE ERKEK COCUĞUN AVANTAJLARI YAZDIM baya güzel linkler var okumaya doyamadım iyi geldi.

Benide Temmuzda yapmış anamlar ah ah
gelsin koçlar boğalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…