2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Günaydııııın! İsim bulamam fln derken biz eşimle dün akşam karar verdik gibi.. Eşim elinde telefon isim bakıodu Uraz ismi nasıl dedi anlamına baktık şans talih demekmiş bi anlık düşündüm veeee farkettimki isim benim ismimin harflerinden oluşuyo Arzu-Uraz Tabiki bayıldım bu isme!

Bende heyet raporu aldım dr bir süre yürüme bile dedi sabah aksam progestanda alıyorum sende progestana devam ediyormusun canım acaba progestanın bu haftalarda kullanılması da bebege bir zarar varmıdır.
Bebeğine bir zararı olmaz canım kaygılanma zaten progestanı vücudumuz şuan üretiyor..ilaç ek takviye..Ben 4,5 haftalıkken başladım 3 aylık olunca doktorum bıraktıracaktı 3 aylık oldu 5 aya tamamlıycaz dedi son 3 haftam....progestandan kurtulcam diye ümit ediyorum...

Bende korkuyorum progestanı bırakmaya bende 5 hafatalıken başladım kanamam olmamamsına ragmen 3 ay kullandım 13 hafta bıraktım 10 gün sonra kanamam oldu beelki bende 5 ay bırakırım dr isterse ama kanama olamsından korkuyorum

Benim bebişim kız...bir oğlum var adı kağan...isim konusunda çok düşünmüştük..doğmuştu uzun bi süre isimsiz kaldı. Kağanların çok zeki ve akıllı olduğunu duyduk babam öğretmen, öğretmende çevresi var hepsine sorduk kağan isminde olan öğrencilerinin hep başarılı olduklarını söylediler...Bebeğim erkek olsaydı YAĞIZ ismi bence çok hoş, POYRAZ da güzel...Kızıma isim düşünemiyorum.. ELA ismi hoşumuza gidiyor bakalım. Öneri bekliyorum arkadaşlar....

Allahım esirgesin.... sen ilacını düzenli al,dinlen kalkma Allahın izniyle artık kolay kolay bişey olmaz bebişine 3 ayı devirdik bak bişey kalmadı..Tehlikeli dönemler geçti gitti.bebeğimiz şuan büyüdü ve sağlamca bize tutunmuş vaziyette kalbini serin tut..

BEN EĞER KIZIM OLSAYDI Alis Mira koycaktım teyzesi erkekmiş şimdi bende oğluşuma isim bulamıyorum?

Tam üç ay bitti tehlikeler azaldı deyip derin bir nefes almışken dün kontrolüm vardı. Benim doktorum izinde olduğundan başka bir doktor baktı ve amniyon sıvısı az gibi haftaya kendi doktorunuz daha ayrıntılı baksın dedi. Dün baya moralim bozuldu oturdum ağladım falan. Fakat şimdi rahatladım biraz. Her şey olacağına varır. Hem doktorların da her şeyi bildikleri yok. Hayırlısıysa Rabbim bu bebeği bana bağışlar inşallah diyorum. Hepinize sevgiler.

hepinizin bebişleri hayırlı olsun anne adayları , peki bebek alışverişi yapmaya başladınız mı ? neler alıyorsunuz ?

Canim içini ferah tut sen, üzülmeki Bebegin de hissetmesin Rabbim nasib ettiyse yiyecek ekmeği varsa kucağına alırsın inşallah, haftaya kendi doktorun daha iyi bilgi verir :)

hepinizin bebişleri hayırlı olsun anne adayları , peki bebek alışverişi yapmaya başladınız mı ? neler alıyorsunuz ?
Bize eşimin arkadaşından geldi ilk hediyemiz, mama kaşığı, emzik, önlük bide dişlik, bende kendimi zor tutuyorum eşim frenler beni, bu ctesi eminönüne gidersek alicam ama artık ya insan çok hevesleniyor, beşik, oyun halısı, puset falan bakıyorum hep netten çok eğlenceli ya

Canim içini ferah tut sen, üzülmeki Bebegin de hissetmesin Rabbim nasib ettiyse yiyecek ekmeği varsa kucağına alırsın inşallah, haftaya kendi doktorun daha iyi bilgi verir :)
Çok sağol canım, evet aynen dediğin gibi zaten sonuçta her şey olacağına varacak. Boş yere kendimize dert etmeye gerek yok. Ben elimden geleni yapayım da gerisi takdiri ilahi.

günaydın hamişler gebelikte yapılması gereken aşılarla ilgili aile hekiminize başvurdunuz mu? hamile olduğumu öğrendiğimde hemen gidip bilgilendirmiştim ve bana bi aşı takvimi verdiler. ilk görüşmem yarın ayrıca aç karnına kan tahlili de yapılacak. aşılar ne zaman yapılacak onu da tam olarak yarın gidince öğreneceğim. bilgisi olmayan arkadaşlar varsa gecikmeden aile hekiminize başvurup bilgi edinin

Ikili testten sonra üçlü test yaptıran oldu mu benin cumartesi randevum var doktorum üçlü test yapacağını söyledi

Ikili testten sonra üçlü test yaptıran oldu mu benin cumartesi randevum var doktorum üçlü test yapacağını söyledi
Arkadaşım ikili test doğruluğu üçlü teste göre daha yüksek olan bir testmiş bana da doktorum söylemişti. Dolayısıyla ikili testten olumlu sonuç alınca üçlü testin gerekli olmadığını söylüyorlar. Ben yaptırmayacağım üçlüyü.
Bak şurda da bir doktor anlatmış ikiliden sonra diğer testlere gerek var mı diye: google a yaz ikili test yaptırdıktan sonra üçlü test yaptırmaya gerek var mıdır? diye bir vidyo çıkıyor.

Son düzenleme:
Cnm sıkma canını bol bol su iç içini ferah tut içine sinmiyosa başka doktora da git

3 lü test
Özellikle tetanoz aşısı çok önemli diye biliyorum

Asi bebegin hareketini hissettikten sonra 4,5 -5. ayda baslaniyor arkadaşlar..ben bu hafta hissetmeye basladim azda olsa, ama bu benim 5.dozum o yüzden biraz daha bekliycem.sizlerde hissetmeye basladinizmi?
Çatlakları önlemek için kakao yagini da kullanmaya basladim..bence sizlerde baslayin..ilk hamileligimde kullanmistim sürdüğüm hicbir yerde çatlak olmadi..öneririm..

eminönünden aldıklarını ve beğendiğin dükkanları yazarsan çok sevinirim bizde bu ay istanbula gidicez ordan alıcam bende eşyalarımı ama neresi iyidir kötüdür bilmiyorum

benim eski doktorum 3lü istemişti ama yeni doktorum gerek olmadıgını söyledi 4lü yapırdım oda isteğe bağlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…