ben de karnım da bişiler hissediyo gibiyim ama emin olamıyorum 17. haftadayım barsak hareketiyle karıştırıyo olabilirim. çatlak kremi kullanmaya başladım ama ben garantiye aldım lierac kullanıyorum bi de tabiki bol su içiyorumAsi bebegin hareketini hissettikten sonra 4,5 -5. ayda baslaniyor arkadaşlar..ben bu hafta hissetmeye basladim azda olsa, ama bu benim 5.dozum o yüzden biraz daha bekliycem.sizlerde hissetmeye basladinizmi?
Çatlakları önlemek için kakao yagini da kullanmaya basladim..bence sizlerde baslayin..ilk hamileligimde kullanmistim sürdüğüm hicbir yerde çatlak olmadi..öneririm..
Henüz bişey almadım ama bebek arabası,park yatak ve ev tipi anakucağına baktık eşimle. Araba olarak ilk başta stokke xploryi çok begendim ama daha sonrasında büyük olması vazgeçirdi nette araştırdım baya bi hatta 3 tane joker magazası gezdim bugaboo bee sanki daha kullanışlı gibi geldi. Fikirler sürekli değişiyo walla iyi düşünmek lazım. Bebek yatağı almıcam park yatak kullananlar çok memnunlarmış chicco nunki güzel gibi . Ana kucağı olarak da 4 moms mamaroo anakucağına bayıldım işe başladığım dönem annem bakacağı için rahat eder diye düşündüm. Geçenlerde gratis de indirim vardı bebek yağı ve benrinin bebek pamuğunu aldım yani aslında bişiler almışım yahuuuuhepinizin bebişleri hayırlı olsun anne adayları , peki bebek alışverişi yapmaya başladınız mı ? neler alıyorsunuz ?
Tamam canım yazarım tabii :)eminönünden aldıklarını ve beğendiğin dükkanları yazarsan çok sevinirim bizde bu ay istanbula gidicez ordan alıcam bende eşyalarımı ama neresi iyidir kötüdür bilmiyorum
Bebişler çok dayanıklı, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Hamilelikleri boyunca ağırlık çalışanlar bile var. Tabii sen yine de bundan sonra dikkat et ama bebişlerimiz karnımızda maksimum koruma içinde.Merhaba arkadaşlar 2.5 aylık hamileyim bugün dalgınlıkla baza kaldırdım bi şey olur mu benzer durum yaşayan var mu şimdiden teşekkürler herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum
Sağlıkla doğsun inşallah canım. Tebrik ederim şimdiden :).Merhaba arkadaslar bebegimin cinsiyeti belli oldu erkekmis hep kiz goruyodum rüyada kiza alistirmistim kendimi megerse tersineymis
Aynen oyle cnm ikimizin sagligi yerinde olsunda kizmis erkekmis hic fark etmezSağlıkla doğsun inşallah canım. Tebrik ederim şimdiden :).
Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebisede bende geçen hafta griple bogustum ve reflü olarak geri döndüAyy cok fena grip oldum arkadaslar. Burnum tikali bir yandan akiyor, oksuruk tiksirik, halsizlik, goz yanmasi hepsi mevcut. Normalde hiiic umursamam ama simdi iki kisi icin endiseleniyorum. Ne degisik bir duyguymus. Daha dogmadan anne olduk, iyi mi :). Havalar tam grup havasi aman kendinize dikkat edin, benin duruma dusmeyin.
Ayy cok fena grip oldum arkadaslar. Burnum tikali bir yandan akiyor, oksuruk tiksirik, halsizlik, goz yanmasi hepsi mevcut. Normalde hiiic umursamam ama simdi iki kisi icin endiseleniyorum. Ne degisik bir duyguymus. Daha dogmadan anne olduk, iyi mi :). Havalar tam grup havasi aman kendinize dikkat edin, benin duruma dusmeyin.
Ilk ona sordum zaten. Bebise bir zarari yokmus ates cikmadigi surece. Atesim de yok cok sukur.Cok gecmis olsun cnm hamilelikte grip cok onemliymis dr una bi sor bence
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineAyy cok fena grip oldum arkadaslar. Burnum tikali bir yandan akiyor, oksuruk tiksirik, halsizlik, goz yanmasi hepsi mevcut. Normalde hiiic umursamam ama simdi iki kisi icin endiseleniyorum. Ne degisik bir duyguymus. Daha dogmadan anne olduk, iyi mi :). Havalar tam grup havasi aman kendinize dikkat edin, benin duruma dusmeyin.
Canımm bol su iççç. Bizi haberdar et.Kızlar dün geceden beri kasiklarim çok sancıyor, ağrı giriyor hep ya hastaneye gidicem herhalde içim rahat etmiyor, pipiriklenmemek istemiyorum ama içim rahat etmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?