2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

ben de karnım da bişiler hissediyo gibiyim ama emin olamıyorum 17. haftadayım barsak hareketiyle karıştırıyo olabilirim. çatlak kremi kullanmaya başladım ama ben garantiye aldım lierac kullanıyorum bi de tabiki bol su içiyorum

hepinizin bebişleri hayırlı olsun anne adayları , peki bebek alışverişi yapmaya başladınız mı ? neler alıyorsunuz ?
Henüz bişey almadım ama bebek arabası,park yatak ve ev tipi anakucağına baktık eşimle. Araba olarak ilk başta stokke xploryi çok begendim ama daha sonrasında büyük olması vazgeçirdi nette araştırdım baya bi hatta 3 tane joker magazası gezdim bugaboo bee sanki daha kullanışlı gibi geldi. Fikirler sürekli değişiyo walla iyi düşünmek lazım. Bebek yatağı almıcam park yatak kullananlar çok memnunlarmış chicco nunki güzel gibi . Ana kucağı olarak da 4 moms mamaroo anakucağına bayıldım işe başladığım dönem annem bakacağı için rahat eder diye düşündüm. Geçenlerde gratis de indirim vardı bebek yağı ve benrinin bebek pamuğunu aldım yani aslında bişiler almışım yahuuuu

Doktor benden 4 lü test istedi bebişin kafası biraz kocaman dedi acaba ondan mı 3 lü değilde 4 lü istedi

Merhaba arkadaşlar 2.5 aylık hamileyim bugün dalgınlıkla baza kaldırdım bi şey olur mu benzer durum yaşayan var mu şimdiden teşekkürler herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum

Merhaba arkadaşlar 2.5 aylık hamileyim bugün dalgınlıkla baza kaldırdım bi şey olur mu benzer durum yaşayan var mu şimdiden teşekkürler herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum
Bebişler çok dayanıklı, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Hamilelikleri boyunca ağırlık çalışanlar bile var. Tabii sen yine de bundan sonra dikkat et ama bebişlerimiz karnımızda maksimum koruma içinde.

Ayy cok fena grip oldum arkadaslar. Burnum tikali bir yandan akiyor, oksuruk tiksirik, halsizlik, goz yanmasi hepsi mevcut. Normalde hiiic umursamam ama simdi iki kisi icin endiseleniyorum. Ne degisik bir duyguymus. Daha dogmadan anne olduk, iyi mi :). Havalar tam grup havasi aman kendinize dikkat edin, benin duruma dusmeyin.

Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebisede bende geçen hafta griple bogustum ve reflü olarak geri döndü

Cok gecmis olsun cnm hamilelikte grip cok onemliymis dr una bi sor bence

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar dün geceden beri kasiklarim çok sancıyor, ağrı giriyor hep ya hastaneye gidicem herhalde içim rahat etmiyor, pipiriklenmemek istemiyorum ama içim rahat etmicek

Kızlar dün geceden beri kasiklarim çok sancıyor, ağrı giriyor hep ya hastaneye gidicem herhalde içim rahat etmiyor, pipiriklenmemek istemiyorum ama içim rahat etmicek
Canımm bol su iççç. Bizi haberdar et.
Ya üşütmüşsündür ya da gazdır diye düşünüyorum. Geçen hafta benim de bir kaç gün sancıdı kasıklarım ama doktora onun için gitmedim. Sonra kendiliğinden geçti.
Yüreğimizi ferahh tutalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…